Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ačiū Saintlina,pasinaudosiu ir aš tavo duota nuoroda. wub.gif
Sūniukas atsargiai prieš dieną paklausė,o tau galima į pirtį,maudytis ?Sakau aišku.Vakar vakare skambina,pakuokitės lagaminus skrendate antradienį Turkijon,paiilsėti.Jokių kalbų.Jau nupirkta.O tėvas neturi paso.
Na ką šiandien migracijos tarnybon,po pietų pasas padarytas.Kainavo,bet greitai sutvarkė. ax.gif
Gal ir gerai,kol atšils,darbai palauks?Gal ir į Birštoną kada išsiruošime? ax.gif
Dukra pabus su drauge namuke,iki savaitgalio,paskui sūnus su draugais pavažinės aplinkui dviračiais,pabus pirtyje,panakvos.Vienu žodžiu viskas sustyguota,belieka susimesti šmutkes. mirksiukas.gifbiggrin.gif
Nesugalvoju,ką įsidėti megzti? bigsmile.gif

Wau kokio gerumo vaikas 😍

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 27, 17:26)
Vaje, ten kazkoks rusiškas forumas. Kurioj vietoj tų lietuviškų knygų ten ieškot?🧐

Oi, lietuviškų ten nerasi )) pagrindas rusiškai, bet yr ir angliškai. Rašiau až apie tai, bet nepraėjo, o čia pamiršau parašyt smile.gif
Man kadangi nėr skirtumo, kuria kalba klausyti, tai puikiai tinka.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 27, 17:38)
Sūniukas atsargiai prieš dieną paklausė....
Nesugalvoju,ką įsidėti megzti? bigsmile.gif

Oi, kaip faina thumbup.gif kaip puikiai vaikas sugalvojo thumbup.gif
Megzt nieko neimk. Jau tikrai turėtum rast ką veikt ir be mezgimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 balandžio 2023 - 18:06
QUOTE(saintlina @ 2023 04 27, 19:03)
Oi, lietuviškų ten nerasi )) pagrindas rusiškai, bet yr ir angliškai. Rašiau až apie tai, bet nepraėjo, o čia pamiršau parašyt smile.gif
Man kadangi nėr skirtumo, kuria kalba klausyti, tai puikiai tinka.
Papildyta:
Oi, kaip faina thumbup.gif  kaip puikiai vaikas sugalvojo thumbup.gif
Megzt nieko neimk. Jau tikrai turėtum rast ką veikt ir be mezgimo.

Aš jau filmų radau tavo puslapyje. 4u.gif
Kelionėje,man labai ilgu,mezgimas sumažina laukimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 27, 19:20)
Aš jau filmų radau tavo puslapyje. 4u.gif

Pilna ten visko )
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida koks šaunus Tavo vaikas 4u.gif
Tik wub.gif
... bet parašysiu. Kiek žinau su Tavo liga , po gydymo visai nerekomenduoja būti saulėje . Turkojoje jos išvengti bus sunku . Pasiklausk savo gydytojos ...
Aš pamenu , kad švogeris tik rytais ir vakarais sode būdavo ax.gif Ir amžinai su kepure ir maškiniais ilgom rankovėm .
https://www.lrt.lt/n...egintis-sauleje
Mano tokios žinios ax.gif

Gismeteo gero oro nežada ilgajam savaitgaliui. Bet ne kur dėsiuos, reikės darbuotis kaime . Dar gabalą gėlyno reikia "išplėšti" , morkas pasėti , ir tt. Gal anstyvuosius pomidorus jau susodinsiu ? Lyg kitą savaitę be stiprių šalnų ? 2-3 laipsniai apklostytiems nieko blogo ?

Atsakyti
Dusia ,vakar per turku tv maciau zmones su ziemiais apredais,as pati pomidorus ravejau su ziemine striuke ir dar nosis nusalo.Taip kad perkaist lyg pavojaus nera. biggrin.gif O man iki turkijos tik 60 km keliais ir turbut arciau jei brezi tiesia linija.
Esant blogam orui chebra is kowno ,kuriuos gausiai cia siemet veza atranda bulgarija ir jos kultura,gamta ,zodziu kai ner noro sedet prie juros su paltu zmogus imasi veiklos biggrin.gif
As pasigirsiu - kad uzsipirkau meskinio cesnako ir dar lelijinio cesnako,dabar reiks dalint ,bo pardavinejama buvo dideliais kiekiais. biggrin.gif Esu labai nenuotaikoje dabar but tokia geros valios ambasadore ,bet teks.Kava ,ne tau vienai gyvenimas biski pakrypo ,bet mes stengsimes labiau.Bent jau as save bandau tuo itikinti.Na sikart jau su cheminiu medziagu pagalba.Mano amziuje jau kentet turbut nebeapsimoka.
Atsakyti
AA Turkija didelė šalis smile.gif
Alanijoje 22-27 laipsniai . Nors nežinau kuriam regijone Ingrida atostogaus ax.gif Tai ir Lietuvoje jai saulės reiktų vengti ... mano netiksliom, nemedicininėm žinom .
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
AA,pozityvaus mastymo ir i viska ziurek paprasciau,ramiau,ir issikapstysi.Taip jau buna,kad pavargstam nuo visko,o ypac siais laikais. 4u.gif 4u.gif
Kava ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As irgi atsikeliau,kaip sudauzyta,MB irgi,matyt tokie orai.
O pas mus tai nenukrypsta kol kas,dienom 14-15 silumos,naktimis-7-9.Ravejant braskes radau jau nusalusiu ziedu,nesuprantu is kur jie,kai buvo salnos jos dar nezydejo,o ir dabar ne labai zydi.Tik siltnamyje.
Saule reik megautis,mes bunam joje ryte iki 11-12 ir vakare po 16 val,kai ji nebetokia pikta.Bet cia vasara,per karscius,o dabar tai tenka gaudyt saules spindulius.Pralenda pro ta shmara koks spindulelis,tai net sirdis suvirpa.
Ryt barbekiu sode.Mesa jau uzmarinuota.
Atsakyti
Dusiuk,Alanijoje būsime.Man rodo ne kokius orus ir lietaus nemažai. ax.gif Pabūsime pirtyse,sporto salėje,ai paiilsėsime.
Tai kad LT jau veidą nudegiau,užteko tos saulės čia jau. ax.gif
Va tik ką megzti?Siūlų yra daug,bet dar galvoju.Ar tapkes visiems naujas apsiimti megzti,ar sau ,megztinį pradėti?Mildažytę per tv mačiau su komplektuku visai gražiai.Turiu irgi tokį pat sijoną,tik man atrodo,kad mane storina,tai gal tik porą kartų užsidėjau.Bet sukomplektavus su megztuku paprastu,visai gražiai atrodo ant kito. biggrin.gif biggrin.gif Tai apmastymuose. ax.gif Reiktų nusivynioti dvi at tris gijas,nes skirta su mezgimo mašina,bet nėra kada ten prisėsti,greičiau rankomis nusimegščiau.O siūlai labai geri. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida , imk kažką kas bus "nekarštas" megzti . Pietų saulė vis tik kitos šilumos...
Mane visada kelionėse gelbėja kojinės , siūliai 420/100 metrų , virbalai zilkiniai , abi kartu . Nei galvoti nei žiūrėti reikia, kelių "nekaitina" nes neužkloja ... Mezgasi ilgai ,siūlai daug vietos neužima, nes ploni . Be to mašinoje ar pliaže net tokių tempu mezgu kaip namie - vis kažkur akys nukrypsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 balandžio 2023 - 10:17
Važiuojam pas Sodaitytę. Užsimaniau trešnės kaip šikt ))
Atsakyti