Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2023 04 27, 10:47)
Mėlynoji kurpelė nuo senų senovės kaimo darželių gėlė. 

aš ir rusmenę daržely turėjau. Na labai dekoratyvi wub.gif O valgyt nieks nesigundė. Vaikų nėr, šuo neėda nieko, išskyrus mėsą. Kaimo katinai irgi augalų nesigviešia.
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 26, 15:37)
Aš visą gyvenimą esu didelė knygų žiurkė, ne viską iš eilės aišku skaitau, atsirenku. Bet db tikrai daug gerų knygų leidžiama, tai net tų atrinktų nespėju 😆

labas, kolege ))) aš irgi nuo vaikystės prie tų žiurkių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 27, 10:23)
<p>​vakar ant keliuko radau vakcina nuo pasiutligės laukiniams žvėrims, numečiau į pievą, paskui paskaičiau, kad ten aštri membrana yra, tai gerai, kad nepasiskiepinau 😂</p>

o tai kaip ją suėda, jei aštru kažkas?
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 27, 10:23)
<p>​vakar ant keliuko radau vakcina nuo pasiutligės laukiniams žvėrims, numečiau į pievą, paskui paskaičiau, kad ten aštri membrana yra, tai gerai, kad nepasiskiepinau 😂</p>

o tai kaip ją suėda, jei aštru kažkas?
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 27, 11:20)
Gal ir žiedadulkės toksiskos, dėl to nerekomenduojama 🤔</p>

bet tai jei jau žiedadulkės būtų toksiškos, tai turėtų aiškiai įspėti perkančius. Aš gi ne pas bobutę turguje pirkau, o iš e-parduotuvės. Atėjo su augalo pasu, ne šiaip bile kas įkišta.

Bet kuriuo atveju ačiū AA už perspėjimą 4u.gif
Atsakyti

nieko sau.. mano mama mėgėja pelyno pagert.
Kuo pasireiškia šita alergija? Kaip ir kitos ar kaip nors specifiškai?

Dėl tu kepenų labai nesigilinau, nes neaktualu man

o alergija, tai vyrą vaikystėje gydydavo, o tas vemdavo, o vaikai mano dėl kitu alergijų tirti ir pelynas tam tarpe buvo įtrauktas, tai nebandau ant jų. nors pelyna auginu ir verdu bitėms su juo sirupą žiemai, tai vyras sakė jam ir nuo kvapo sleikstulys kyla 

Siaip aš laikausi požiūrio, kad saikas visur reikalingas ir savijautos reikia žiūrėti 

Dar toks vaistas smekta, mano abu vaikai gavę kelis kartus ir visada veme, nors vaistininkės sakė negali būti taip, bet aš tai mačiau ir nebeduodu

Atsakyti
Buvau uzsiregistruot pas gyd ,tuscia,ziovauja visu,bet su kaukem.Prasiau talonelio face to face,receptioniste sake paskambins mano gydytojui ir paklaus ar jis sutiks mane priimt ir paskambins tada man.Ot ceremonijos.Nu lauksim. biggrin.gif
Pelynas man gerai,jokiosalergijos kol kas neturiu.Pradesiu gert kasmetini kursa greit vel .
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 27, 11:30)
Dar toks vaistas smekta, mano abu vaikai gavę kelis kartus ir visada veme, nors vaistininkės sakė negali būti taip, bet aš tai mačiau ir nebeduodu

'
Man ir pačiai ji šlykšti, tai šito vaisto namie nėra. Angliukai guli lentynoj, jeigu ką.
Atsakyti

Dėl tu kepenų labai nesigilinau, nes neaktualu man

o alergija, tai vyrą vaikystėje gydydavo, o tas vemdavo, o vaikai mano dėl kitu alergijų tirti ir pelynas tam tarpe buvo įtrauktas, tai nebandau ant jų. nors pelyna auginu ir verdu bitėms su juo sirupą žiemai, tai vyras sakė jam ir nuo kvapo sleikstulys kyla 

Siaip aš laikausi požiūrio, kad saikas visur reikalingas ir savijautos reikia žiūrėti 

Nuo smectos  vaikai vemia paprastai ne dėl alergijos, o dėl to kad ji žiauriai šlykšti. Mane nuo jos irgi iškart rltampo, jau toks bjaurus skonis, kad turbūt sunku įsivaizduoti bjauresni 😆

Atsakyti

Saintlina, kokį žanrą mėgsti skaityt?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 27, 12:21)
<p>Saintlina, kokį žanrą mėgsti skaityt?</p>

daug ką mėgstu, išskyrus saldžius meilės romanus smile.gif aišku, visokie detektyvai/trileriai labiausiai eina, bet labai patinka ir rimtesnė literatūra, ir istoriniai romanai, ir fantastika. Dabar laiko trūkumas, perėjau daugiau prie audio knygų, bet ten irgi didžiulis pasirinkimas ir perklausau tikrai daug visko įvairaus.
O tu turi kokį konkretų mylimą žanrą?

Vakar namie knygų spintą peržiūrinėjom su vaikiu, tai radau Karališkosios sodininkų bendrijos Didžiąją sodininko enciklopediją. Neprisimenu išvis, kad būčiau ją rankose laikiusi. Kada aš ją įsigijau ir visiškai pamiršau? ))) Nors gal mama pirko, ji visokias enciklopedijas mėgo pirkinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 balandžio 2023 - 11:56

daug ką mėgstu, išskyrus saldžius meilės romanus smile.gifaišku, visokie detektyvai/trileriai labiausiai eina, bet labai patinka ir rimtesnė literatūra, ir istoriniai romanai, ir fantastika. Dabar laiko trūkumas, perėjau daugiau prie audio knygų, bet ten irgi didžiulis pasirinkimas ir perklausau tikrai daug visko įvairaus.
O tu turi kokį konkretų mylimą žanrą?

Vakar namie knygų spintą peržiūrinėjom su vaikiu, tai radau Karališkosios sodininkų bendrijos Didžiąją sodininko enciklopediją. Neprisimenu išvis, kad būčiau ją rankose laikiusi. Kada aš ją įsigijau ir visiškai pamiršau? ))) Nors gal mama pirko, ji visokias enciklopedijas mėgo pirkinėti.

O iš kur audio knygas skaityt imi? Is linkomanijos aš jau visas mane dominančias turbūt perskaičiau, nelabai būna ten naujų.

Aš irgi įvairius žanrus mėgstu. Mylimiausias žanras tai distopija, bet retai išleidžia lietuviai kažką naujo. O šiaip trileriai, detektyvai, mokslinė fantastika, ir pan. Net meilės romanai visai nieko kokiam pliaže per atostogas, jei nėra visai be turinio 

Nemėgstu biografiju šiaip. Bet kai kurios vistiek sudomina. Tikiuosi Hario bus tokia 

Atsakyti
Paskambino is mano surgeres,sako talonelis face to face tik 10 geguzes biggrin.gif bigsmile.gif Sakau kada,kada,10 geguzes,pas mane tromboflebitas nustatyta diagnoze telefonu ir procesas blogeja?????Tada eme mane ramint,dont worry,dont be angry on me biggrin.gif bigsmile.gif paieskosiu arciau,tai paskyre 3 geguzes,treciadieni 11val.ANEKDOTAI.Nu ka,kol kas pasirinkimo kito neturiu,teks gydytis paciai ir laukt kt treciadienio.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 27, 14:43)
O iš kur audio knygas skaityt imi?

Aš tau až parašysiu.

Kažkodėl neduoda žinutės išsiųst, rašo, kad nėr tokio nario blink.gif blink.gif blink.gif
Rutracker taškas nl bandyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 balandžio 2023 - 15:52

Aš tau až parašysiu. Kažkodėl neduoda žinutės išsiųst, rašo, kad nėr tokio nario blink.gifblink.gifblink.gif Rutracker taškas nl bandyk
Vaje, ten kazkoks rusiškas forumas. Kurioj vietoj tų lietuviškų knygų ten ieškot?🧐

Matyt eilinį kartą sm durniuoja, neranda manęs 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 27 balandžio 2023 - 16:26
Ačiū Saintlina,pasinaudosiu ir aš tavo duota nuoroda. wub.gif
Sūniukas atsargiai prieš dieną paklausė,o tau galima į pirtį,maudytis ?Sakau aišku.Vakar vakare skambina,pakuokitės lagaminus skrendate antradienį Turkijon,paiilsėti.Jokių kalbų.Jau nupirkta.O tėvas neturi paso.
Na ką šiandien migracijos tarnybon,po pietų pasas padarytas.Kainavo,bet greitai sutvarkė. ax.gif
Gal ir gerai,kol atšils,darbai palauks?Gal ir į Birštoną kada išsiruošime? ax.gif
Dukra pabus su drauge namuke,iki savaitgalio,paskui sūnus su draugais pavažinės aplinkui dviračiais,pabus pirtyje,panakvos.Vienu žodžiu viskas sustyguota,belieka susimesti šmutkes. mirksiukas.gif biggrin.gif
Nesugalvoju,ką įsidėti megzti? bigsmile.gif
Atsakyti