Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos smile.gif

Dusia ačiū praėjo neblogai smile.gif dabar kita konstruoju balansą juk ir ketvirtiniai privalomi...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 26, 10:51)
Luety , o tai vizinis rėžimas iš UK keliauti į Europą ? Nežinojau . Šengene UK niekad nebuvo , patikra visada būdavo ...

Anksciau anglai skrisdavo su asmens kortelemis,o dabar tik su pasais,o ju ne kiekvienas turi,jiems jie nereikalingi.Ar jau yra vizinis rezimas anglam,100% nezinau,bet mes pvz.i Europa vaziuojam laisvai,taip,kaip ir buvo,o jiems kazkokios kliutys,manau vizu reikia.Nedirbu dabar,tai ir negaliu suzinot,neisiu gi i galve ir neimsiu interviu.Bet skaiciau,kad greitu laiku isvis bus kliuciu daugiau.I Ispanija irgi jiems reikiavizu,jei nera geklarave gyvenama vieta Ispanijoj,taip,kaip mes UK.
Atsakyti

Pažiūrėk serijalą The Crown (Karūna)... Visai žiūrimas man . Man atrodo , kad karališko kraujo nerasta Hario gyslose smile.gif Ne veltui tiek šnekų buvo apie arklininką. Kraujas ne vanduo ...
Nelabai aš mėgėja prie TV sėdėt. Ypač serialai, paskui kaip įtraukia ir sėdi kelias dienas kaip zombe, kol visko neperžiūri 🤣. Aš knygų žmogus labiau 

klausimas, ar leis lietuviškai. Kaži, ar apsimokės. Kiek čia tų perkančių bus? Nebaisiai pas mus Hariu domisi. Papildyta: aha, reiks pažiūrėti. Haris man tieisog neprinciškas. Apie kraują nesigilinsiu.
Leis, jau mačiau reklamą. Lb pelninga ši knyga visam pasauly, tai tikrai nepraleis progos užsidirbt leidyklos

Todel,kad vizu Sengeno reikia anglam. Cia niekas neperka tu Hario knygu,jau nukainuotos. bigsmile.gifbigsmile.gifIr isvis,kuo toliau,tuo labaiau visiems ta seimynele ima nusibost.
Nu mums į UK tai nieko nereikia, tik paso. Bent prieš metus nereikėjo. Ar kas pasikeitė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 26 balandžio 2023 - 12:48
Kas nors bandėte auginti "solanum muricatum pepino gold" ?Kasmet įdomu kažką bandyti? ax.gif
Pasigendu irgi EX.Ex,kaip varnėnai šiemet kalba?
Atėjo lietus irgi iki mūsų. blink.gif
Na jau ridikėliai užaugo ir pas mus.Tarp ligų,spėjo užaugti. ax.gif
Per lietų gerai bus pikuoti gėles šiltnamyje,lauke baigėsi darbai.
Atsakyti
Luety kortelių užtekdavo , bet sienos patikra visada būdavo . Jie niekada nebuvo Šengene. Todėl į UK visada stengdavomęs skristi su pasu , greičiau negu su kortele , eilės mažesnės einant su pasu.
Nemanau , kad ten kokios sudėtingos bus tos vizos... Ko gero kertant sieną ar aerouoste gausi . Ne Kinija ar Rusija . Nereikės į ambasadą važiuoti vizos ?
Visas Šengenas pasibaigė , kai atėjo kovidas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Net Lenkai sienas uždarė. MB sakė žino landą per miškus į Lenkiją, kažkada teko dėl darbo važiuoti .

Muka Tu pas mus šaunuolė !

Ingrida , paguglinau kas per augalas ... Jei rugsėjo mėn pasėtumei gal kitais metais ir paragautumei .

Pradeda derėti 9-12 mėn. po sėjos. Žydi rugpjūčio-spalio mėn., o vaisiai prinoksta lapkričio-gruodžio mėn.

Rašo žolininkas https://zolininkas.l...iauoge-pepinas/

PS , apie politiką ... Vakar klausiau Bačiulio apie Nato ir Baltijos valtybes . Jau nebe atgrąsymas, jau GYNIMAS nuo pirmo cm. žadamas. Kas žinoma džiugina. Bučios sindromo bijoma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 balandžio 2023 - 13:04
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 26, 13:47)
Leis, jau mačiau reklamą.

O kuri leidykla leis?
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 26, 13:47)
Nelabai aš mėgėja prie TV sėdėt. Ypač serialai, paskui kaip įtraukia ir sėdi kelias dienas kaip zombe, kol visko neperžiūri 🤣. Aš knygų žmogus labiau .

Serijalą su mezginiu galiu pažiūrėti visišką niekalą. O knygoms pasidariau išranki . Vaikystėje - jaunystėje rydavau viską .
Man patinka stiprūs vyrai ... O čia ašarų pakalnė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

https://www.gov.uk/t...u-schengen-area
raso,kad europos salyse ir shengeno gali ivaziuot,kaip turistas 90 dienu be sutrikimu vienoje salyje,o jei noresi i kitas,tai ne daugiau 180d.per metus,jei gerai perskaiciau.Kaip ir nera jokiu apribojimu siuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 26, 13:52)

Ingrida , paguglinau kas per augalas ... Jei rugsėjo mėn pasėtumei gal kitais metais  ir paragautumei .

Pradeda derėti 9-12 mėn. po sėjos. Žydi rugpjūčio-spalio mėn., o vaisiai prinoksta lapkričio-gruodžio mėn.

Rašo žolininkas https://zolininkas.l...iauoge-pepinas/

Ačiū Dusiuk,nusipirkau jau daigą,bandysiu.Pasodinau į didesnį vazoną.O gal? mirksiukas.gif
Atsakyti

O kuri leidykla leis?
Baltos lankos berods, birželio mėn žadėjo išleist 

Serijalą su mezginiu galiu pažiūrėti visišką niekalą. O knygoms pasidariau išranki . Vaikystėje - jaunystėje rydavau viską . Man patinka stiprūs vyrai ... O čia ašarų pakalnė biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Aš visą gyvenimą esu didelė knygų žiurkė, ne viską iš eilės aišku skaitau, atsirenku. Bet db tikrai daug gerų knygų leidžiama, tai net tų atrinktų nespėju 😆. Goodreads programėlėj jau sukaupta 115 "want to read" knygų ir vis daugėja 😂. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 26 balandžio 2023 - 14:37
Brrr. Mašinoj net sėdynės pašildymą įsijungiau ))
Atsakyti
Pas mus irgi salta.Buvom sode,issipurenau visas lysves,dar karta braskes apejau,svogunus atkrapsciau,nuveziau du agurkus dar pasodinau i siltnami,pasiliejom pomidorus,smagiai pasidarbavom,bet pasedet ant suoliuko ir pasvajot,paklausyt pauksciu treliu dar salta.
Atsakyti