Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2023 04 26, 10:11)
<p>Pas mus snd lyja ir šalta 🥺. Planavau rytoj lėkt jau į savo kaimą ilgąją savaitgaliui or pult prie žemės darbų, bet nežinia kaip čia bus prie tokio oro </p>

Pas mus irgi ilgasis savaitgalis ir dar rodos 6 geguzes koronacija Karlo karaliumi,tai vel ar ne 4d laisvos bus.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 26, 11:46)

jeigu ką, mes čia smile.gif nors pasibart užeik, vis linksmiau pasidarys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 04 26, 12:09)

Vakar labai susinervinau ir nusivyliau,jokia ziniasklaidos priemone nesugebejo parodyt tiesiogiai tokio pasaulinio ivykio,kaip Aurimo Valujaviciaus sutikimo,perplaukus Atlanta ir dar su bloga organizacija sugadinus rekorda.Dvi paras nesugebejo suorganizuot leidimo iplaukt i uosta Majamyje.O kai norejo visi lietuviai ir ne tik ,pamatyt jo tiesioginio sutikimo transliacija,niekur,visur striginejo,ir nieko doro neparode.Kur dingo lietuviu pasididziavimas savo tevynes garsintojais.Trecias pasaulyje!!!Lietuvis!!!!ir nei viena televizija jokio gero sutikimo reportazo.Liudna labai.

aš per kažką internete žiūrėjau. O dėl tv tai taip. Nors gal nelabai gavosi parodyt tiesiogiai, kai labai neaiškus finišo laikas buvo? Ale ir paties plaukimo oficialiosios tv labai neminėdavo. Kas išties keistoka.
Dabar užtat rodys, kai grįš į LT ))

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 04 26, 12:13)
ir dar rodos 6 geguzes koronacija Karlo karaliumi

ale tai kokios ilgos tos karališkos procedūros. Tiek laiko praėjo, o dar tik dabar karūnuos.
Atsakyti

Pas mus irgi ilgasis savaitgalis ir dar rodos 6 geguzes koronacija Karlo karaliumi,tai vel ar ne 4d laisvos bus.

Tai užplūs reiškia britai Graikijos kurortus 😄

Atsakyti

jeigu ką, mes čia smile.gifnors pasibart užeik, vis linksmiau pasidarys smile.gif
Papildyta:

aš per kažką internete žiūrėjau. O dėl tv tai taip. Nors gal nelabai gavosi parodyt tiesiogiai, kai labai neaiškus finišo laikas buvo? Ale ir paties plaukimo oficialiosios tv labai neminėdavo. Kas išties keistoka.
Dabar užtat rodys, kai grįš į LT ))

Papildyta:

ale tai kokios ilgos tos karališkos procedūros. Tiek laiko praėjo, o dar tik dabar karūnuos.

Taigi gedulas, gal dėl to nekarunavo ankščiau. Aš tai laukiu kol lietuviškai išleis ir bibliotekose atsiras ta princo Hario knyga, įdomu bus paskaityt 

Atsakyti
Labos ,
Muka kaip vakar Tau diena praėjo ? Jei neklystų vakar ta SVARBI diena buvo ?
Nemyliu tokio oro . Aš šiltų kraštų gyventoja biggrin.gif
Savaitgaliui lyg visai nieko orą žada. Matysim kaip čia bus...
Dėl Aurimo tai abydna... Mano FB burbulas jau ir kaltų rado smile.gif
121 diena pas su savimi ? Kaip gerai turi sutarti su savimi ... Užsimanęs iį valties neišlipsi . Pagarba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 26, 10:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73067182" data-time="1682500409"><div><p>Pas mus irgi ilgasis savaitgalis ir dar rodos 6 geguzes koronacija Karlo karaliumi,tai vel ar ne 4d laisvos bus.</p></div></blockquote><p>Tai užplūs reiškia britai Graikijos kurortus 😄</p>

Labiausiai Kipras ir Ispanija is megstamiausiu,bet su ivaziavimais ne kas dabar britams.
Atsakyti

Labiausiai Kipras ir Ispanija is megstamiausiu,bet su ivaziavimais ne kas dabar britams.

O kodėl ne kas? Dabar kai buvom Graikijoje, tai britų masiškai, praktiškai jie tik ir buvo iš turistų 😄

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 26, 12:26)

ale tai kokios ilgos tos karališkos procedūros. Tiek laiko praėjo, o dar tik dabar karūnuos.</p></div></blockquote><p>Taigi gedulas, gal dėl to nekarunavo ankščiau. Aš tai laukiu kol lietuviškai išleis ir bibliotekose atsiras ta princo Hario knyga, įdomu bus paskaityt </p>

Pažiūrėk serijalą The Crown (Karūna)... Visai žiūrimas man .
Man atrodo , kad karališko kraujo nerasta Hario gyslose smile.gif
Ne veltui tiek šnekų buvo apie arklininką. Kraujas ne vanduo ...
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 26, 12:26)
Aš tai laukiu kol lietuviškai išleis ir bibliotekose atsiras ta princo Hario knyga, įdomu bus paskaityt 

klausimas, ar leis lietuviškai. Kaži, ar apsimokės. Kiek čia tų perkančių bus? Nebaisiai pas mus Hariu domisi.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 26, 12:33)
Man atrodo , kad karališko kraujo  nerasta Hario gyslose smile.gif

aha, reiks pažiūrėti.
Haris man tieisog neprinciškas. Apie kraują nesigilinsiu.
Atsakyti
Mergaitės, o kur mūsų Ex?
Gal kuri žinot?Ex aūūūūū, kaip tu laikais? Jau labai ilgi nekalbadieniai.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 26, 10:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73067194" data-time="1682501363"><div><p>Labiausiai Kipras ir Ispanija is megstamiausiu,bet su ivaziavimais ne kas dabar britams.</p></div></blockquote><p>O kodėl ne kas? Dabar kai buvom Graikijoje, tai britų masiškai, praktiškai jie tik ir buvo iš turistų 😄</p>

Todel,kad vizu Sengeno reikia anglam.

QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 26, 10:33)
Man atrodo , kad karališko kraujo  nerasta Hario gyslose smile.gif

Cia niekas neperka tu Hario knygu,jau nukainuotos. bigsmile.gif bigsmile.gif Ir isvis,kuo toliau,tuo labaiau visiems ta seimynele ima nusibost.

Atsakyti
Luety , o tai vizinis rėžimas iš UK keliauti į Europą ? Nežinojau . Šengene UK niekad nebuvo , patikra visada būdavo ...
Atsakyti