Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 25, )
Šita foto tai jurgita, abi taip apsipylę žiedais.</p><p>Suniui ant nosies guzas susiformavo, tai greičiausiai lūžo kauliukai viduj, gyvens, gavo antibiotiku, tepalo, bandysim iškelt pūlinį į viršų. bet pamokos neišmoko, vistiek bando ji ta uodegą gaudyt, tai bandau auklėt . p siaip guvi, varinėja, tik tas guzas ir čiaudulys

Va pas mane irgi Jurgita, kuri dabar žydi. O Regina dar negalvoja skleistis. Turiu dar Iremą, ji irgi vėlyvesnė, netiks. Ir pas kaimynus jokia trešnė nežydi.

Skamba tai nekaip tie lūžę kauliukai. Bet tai kaip taip vėl prie arklio lįsti po visko? Neskaudėjo jai, ar ką? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 04 25, 07:34)
<p>Labas rytas, šiandien dar graži diena - pasidžiaukikt, vėliau oras subjurs.</p><p>Saintlina, bet gal reikia? Arba į Lazdynus. Odontologas vis tiek ne tas gydytojas, kuris tokio pobūdžio traumas turėtų vertinti.</p>

Nežinau ar džiaugiuosi smile.gif kaaaršta )))
Į Lazdynus dabar gi nepriims, nes darbo dienom gi į polikliniką reik eit. Siūliau pasitikrint, bet sako, kad dabar skauda tik dantis ir ten, kur oda nubraukta. Pabandysiu nors pas šeimos užrašyt, vis tiek kažkur reiks siūlus traukti.
Atsakyti

V

Skamba tai nekaip tie lūžę kauliukai. Bet tai kaip taip vėl prie arklio lįsti po visko? Neskaudėjo jai, ar ką? blink.gif

kaip sakydavo mano močiute, nuo durnumo vaistų nėra 

Atsakyti
Oi,kaip jauciasi metai,kasmet vis zemyn. ax.gif
Buvom sode,reikejo israut melsves,ka tu,ir su sake ir su kastuvu vargau,nenorejau MB trukdyt,tvora musu islinko ziauriai,kaimynas vis ka nors atremia,tai jis buvo su tvora uzsiemes.Nu bet issikasiau as jas,didziausi kelmai suauge i viena bulve.Dalinau ir su peiliu ir su kirtikliu,susidalinau paskui nesiojau pasodint,ten kur man norejosi.Ten kur jos buvo,ideja buvo gera,bet jos labai veslios,uzguldavo kitas geles,tai dabar sodinau tik palei tvora.Nu bet pabaigiau,dar du kelmelius tokiu negraziu geliu iskeliau ir ismeciau,jos suauga i kupsta,o ziedukus iskelia ant ilgo kotelio smulkias raudonas gelytes.Nepatinka,kad kupstais auga.Tada kraujazole mano tiek isbujojo,kad jau grynas kilimas kokio 80cm dydzio is vieno daugo pernai pirkto,tai ta irgi iskasiau,isdraskiau,pasodinau kur ji niekam netrukdys.Dar salotu,cesnaku paskyniau,tai gryzus ,susitryniau koja ir ant sifkutes kokia valanada.Be jegu,nugara skauda,nu bet laiminga,kad tai padariau,nes jau nervino ziurint ir dar laikas dalint,dar isisaknys ir prigis,bus grazu vasara.
Kai gavau soda buvau 63m,tai raudavau zole,ruosiau sklypa viena,kol MB dirbdavo,tada i autobusa peskom ir namo o namie dar ir vakariene ir kiek darbu nudirbdavau.O dabar jau ne tas. ax.gif ax.gif
Atsakyti

pas mane žaibas griausmas ir liūtis su kruša, nuostabu

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 25, 17:37)
Buvom sode...

man visad taip smagu skaityt, kaip tu savo sodinius darbus aprašinėji. Taip papasakoji, kad galiu beveik matyt, kaip neskubriai, bet su tokia meile tą sodelį puoselėji wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 25, 18:34)
<p>pas mane žaibas griausmas ir liūtis su kruša, nuostabu</p>

pas mus liūtis su griausmais, bet be krušos. Bent kol kas. Bet tai gerai, vadinasi šalnos nebus thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos!

O kaip Jums šiandien oreliai? Šilta gera Vilniuje, tik vakare lietus netikėtai užklupo  :D 

Su amžiumi tikrai keičiasi viskas, lėtėja kūnas, svarbu tik, kad galvelė laikosi vietoje  :hmm: Atleiskit už tokį humorą, gal ne vietoje, bet tikrai džiaugiuosi, kad Luety visko tiek daug nuveikiat, miela akimis tokį tekstą pramesti  :angel_not:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Stipriai atvėso. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 26, 07:36)

Labas rytas.
Stipriai atvėso. bigsmile.gif

Labas rytas,

atvėso, lyja. Užtat ruošdama pusrytį pro langą jau matau nusispalvinusias vėlyvesnes tulpes. Kriaušė jau žiedus skleidžia. wub.gif
Atsakyti
Tai vat ir galvoju,atsivežiau kelis pomidorus,paparikas.Ar sodinti į šiltnamį,kai žada penktadienio naktį 0?Gal ir žemiau nukristi?Gal pasilaikyti iki šeštadienio vazonuose?Nuo šeštadienio šiek tiek atšils? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 04 26, 09:28)
atvėso, lyja. Užtat ruošdama pusrytį pro langą jau matau nusispalvinusias vėlyvesnes tulpes. Kriaušė jau žiedus skleidžia.  wub.gif

kaip gražu pas tave už lango wub.gif Nuo pusryčių gyvenimo džiaugsmas užkyla thumbup.gif

Pas mus tik migla krenta, nelyja šiandien. Vėjukas stiprokas. Iš pradžių išėjus šalta pasirodė, bet kai palaksčiau su šuniu, tai net striukę atsisegiau smile.gif

Bet tai kur mūsų Kava dingo? Atostogos nuo sm?
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 26, 09:37)
Tai vat ir galvoju,atsivežiau kelis pomidorus,paparikas.Ar sodinti į šiltnamį,kai žada penktadienio naktį 0?Gal ir žemiau nukristi?Gal pasilaikyti iki šeštadienio vazonuose?Nuo šeštadienio šiek tiek atšils? ax.gif

žada iki -5. Kiek jau čia liko iki šeštadienio, palaikyk gal dar.

Aš pomidorus išvežiau į šiltnamį, bet sustačiau vazonuose. Padariau šiltnamyje namelį - įkasiau storo putplasčio lakštus, nakčiai agroplėvelę užmetam. Nes kur bus šalnos, kur nebus, o pas mus šimtu procentų bus. Jau naktį iš sekmadienio į pirmadienį buvo, nors žadėjo cielus +9.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 26, 08:47)
kaip gražu pas tave už lango  wub.gif  Nuo pusryčių gyvenimo džiaugsmas užkyla thumbup.gif

Pas mus tik migla krenta, nelyja šiandien. Vėjukas stiprokas. Iš pradžių išėjus šalta pasirodė, bet kai palaksčiau su šuniu, tai net striukę atsisegiau smile.gif

Bet tai kur mūsų Kava dingo? Atostogos nuo sm?
Papildyta:
žada iki -5. Kiek jau čia liko iki šeštadienio, palaikyk gal dar.

Aš pomidorus išvežiau į šiltnamį, bet sustačiau vazonuose. Padariau šiltnamyje namelį - įkasiau storo putplasčio lakštus, nakčiai agroplėvelę užmetam.  Nes kur bus šalnos, kur nebus, o pas mus šimtu procentų bus. Jau naktį iš sekmadienio į pirmadienį buvo, nors žadėjo cielus +9.

Gražu, tikrai, akys džiaugiasi.
Mano paprikos ir baklažanai vakar iš šiltnamio parkeliavo į kambarį. Pomidorai šiltnamy, bet po lankais ir po agro. Palauks geresnių laikų. Žada iki -6 šalną, tai ir jie ko gero namo parkeliaus porai naktelių.
Kava gal darbuose paskendus. Paroda po parodos, matau dalyvauja.
Atsakyti