Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2023 04 25, 10:48)
Labas rytas,

niekur nebuvau iki treciadienio imtinai surgere uzdaryta,kazkokios treniruotes.A n e k d o t a i .Ketvirtadieni eisiu.
Pati koja geriau kazkiek,bet problema yra ir niekur nepasitrauke,tik toks jausmas,kad as pripratau prie to.
Dusia,svoris plius 1200kg,bet jau ruosiuos vel ji atakuot grieztai siom dienom.Kazkaip apsileidau,ijunkau i MB kepama duona,pyragus,tokie skanus,kai paragauji,negali sustot,bet jau vakar grieztai pasakiau,slepk,o tai ismesiu. biggrin.gif  biggrin.gif
Tuo paciu atsakiau ir i Mukos klausima.O kaip- tu Mukute,kaip berimas,savijauta?
Saintlina,kaip sunutis,gal kiek lengviau?Trepsejimo dabar bus,o dar egzai?Cia jam kazkokie zenklai siunciami is Visatos,tik mes nesuprantam,nesureiksminam.
Skalbiu,verdu Ghi sviesta,oras grazus,but silta,bet siaures rytu vejas,kad ir nedidelis,bet gana saltas ir per ji oras negali isilt.Golfo srove,kuri sildo Britanijos krantus,sensta,nepajegia matyt nugalet tuos vesumus.
Mano sparagines verciasi is puodeliu,nezinau ka daryt,dienomis tik 10-12,o naktimis 5-7,o sianakt net 2 tebuvo,o jos siltmeges.Gal experimentui kelias ikisiu,ziuresiu,kaip elgsis.

Luety tu nueik pas doktorus 4u.gif
O aš ką kol geriu dopelį tai mažiau kasausi, bet jeigu sumažinu dozę tai iškart nusikasau:(Savijauta ai irigi pripratau biggrin.gif
Atsakyti
Muka dėkui už pagyrimus mano megztukui ax.gif Dabar jau geriau moku smile.gif
PS papletkinsiu , Muka gražiai atrodo , nepasakytumei kad tiek ligų rolleyes.gif Sanatorija labai į naudą Tau , dažniau wub.gif
Luety + 1200 kg biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal 1200 gr?

Mano MB duonos, pyragėlio ir aplamai grūdų gauna tik per šventes smile.gif
Nenoriu ligonio šalia, jokių ten sąnarių keitimų , ar kraujotakos ligų. Tegul abi "širdys" būna sveikos biggrin.gif Šiai dienai choleterolis kaip pas jaunuolį, kepenų fermentai puikus ir tt. Vienžo prižiūrėtas jis pas mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 25, 11:09)
Muka dėkui už pagyrimus mano megztukui  ax.gif  Dabar jau geriau moku smile.gif
PS papletkinsiu , Muka gražiai atrodo , nepasakytumei kad tiek ligų  rolleyes.gif Sanatorija labai į naudą Tau , dažniau  wub.gif
Luety  + 1200 kg  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Gal 1200 gr?

Mano MB duonos, pyragėlio ir aplamai  grūdų gauna tik per šventes smile.gif
Nenoriu  ligonio šalia, jokių ten sąnarių keitimų , ar kraujotakos ligų. Tegul abi "širdys" būna sveikos biggrin.gif Šiai dienai choleterolis kaip pas jaunuolį, kepenų fermentai puikus  ir tt. Vienžo prižiūrėtas jis pas mane  bigsmile.gif

irnesakyk.gif blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 25, 08:34)
Tegul lyja dabar ... Lietaus labai reikia mano kaime. Gegužis nelabai lietingas žadamas. Laistymas užknisa.

Santlina gaila vaiko dantukų ... Kodėl jie negalėtų po 30 dar kartą ataugti ?

Taip, tikrai, tegu tik lyja. Kaime labai sausa. O ir mieste užterštumas kietosiomis dalelėmis kyla. Kada čia Vilniuj jau mačiau tą smoginę miglą.

Aha, gera mintis )) kada čia mačiau straipsnį, jog mokslininkai atrado būdą atauginti dantis. Bet senokai rašė, o po to daugiau negirdėjau, ar pradėta kur taikyt. Ilgas kelias nuo eksperimento iki visuomenės.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 25, 08:09)
Muka dėkui už pagyrimus mano megztukui  ax.gif  Dabar jau geriau moku smile.gif
PS papletkinsiu , Muka gražiai atrodo , nepasakytumei kad tiek ligų  rolleyes.gif Sanatorija labai į naudą Tau , dažniau  wub.gif
Luety   + 1200 kg  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Gal 1200 gr?

Mano MB duonos, pyragėlio ir aplamai  grūdų gauna tik per šventes smile.gif
Nenoriu  ligonio šalia, jokių ten sąnarių keitimų , ar kraujotakos ligų. Tegul abi "širdys" būna sveikos biggrin.gif Šiai dienai choleterolis kaip pas jaunuolį, kepenų fermentai puikus  ir tt. Vienžo prižiūrėtas jis pas mane  bigsmile.gif

Maniskis pats prisiziuri,as jam nereguliuoju.Kol kas jo ir kraujas puikus ir PSA indeksas puikus(prostatos vezio indeksas),kraujospudis,kaip pas jaunuoli,atrodo ,kaip 50 ar jauniau,o valgo viska,bet savaip,mazom porcijom,daug darzoviu.Alko negeria,neruko.Kraujagysles jo,kaip bizunai,o ne siuliukai,kaip mano.Ir cia dar ne rodiklis,kad miltiniu nevalgai ir esi sveikas.Ziurint kiek ju valgai.
O sveikas vistiek nenumirsSorry uz kalida zinoma 1200g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 balandžio 2023 - 09:19
Luety negali būti biški alergiškas katinui smile.gif Tas pats tinka ir kviečiams bei cukrui ...
Aš turiu savo nuomonę apie priešuždegiminę mitybą ir tt.
Ginkdieve nieko savo nuomonės neperšu. Galiu dalintis tik info šaltiniais .
Kad "neduodu valgyti duonos " juokauju ... Jis pats pasiskaitęs mano turimų knygelių taip nusprendė. Anas savarankiškas pas mane biggrin.gif Nepareguliuosiu visai smile.gif
Atsakyti

kaip nuostabiai šiemet žydi mano trešnės , negaliu atsigrožėti

Pridėta:

Atsakyti
Vakar pas mane viena jau labai žydėjo , dvi tik tik pradėjo .Pūkuota vyšnia kaip nuotaka , balta, balta .
Megaitės gal kuri esate išbandę paukščių atbaidymo įrenginį ?
https://allegro.pl/k...asz...z ptakĆ³w
Gal kam aktualu , žmonės kalba , kad čia pigiau ... O aš kai šlėktų kalbos nemoku man sunku išsirinkti . Man reikia su batareikom . Išvažiuodama elektos nepaliksiu . O tai labai gaila trešnes paukščiams atiduoti .
Tie muliažai ir juostos visai neveiksminga. Reikia kokio tai ultragarsinio ...
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 25, 11:25)
<p>kaip nuostabiai šiemet žydi mano trešnės , negaliu atsigrožėti</p>

Pas mane tik viena kol kas žydi, ir aplink niekur jokios žydinčios trešnės. Reiks antrą pirkt tokią ankstyvą, nes neturi kur apsidulkint nabagė. Tiksliau nabagė būsiu aš, nes trešnių nebus smile.gif

Kaip tavo šuo? Nuskambėjo tai baisokai ta kanopa į snukį unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 04 25, 09:48)
Saintlina,kaip sunutis,gal kiek lengviau?

Jau prie kompo prisėdęs buvo, tai gyvens ))
Tik kada iš namų išlįst ryšis, tai nežinau. Veidelis gerokai apibrozdintas.

Šiandien dar tėvus vežiojau po med.įstaigas. Nesibaigianti istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 balandžio 2023 - 11:23
Saintlina, vyrą randai puošia wub.gif
Jaunas greitai atsistatys 4u.gif
Kai kurios trešnės būna savidulkės . Gal ir pas Tave tokia?
O kas mamai ? tėvukas tai rašei , kad turi bėdų....
Atsakyti

Pas mane tik viena kol kas žydi, ir aplink niekur jokios žydinčios trešnės. Reiks antrą pirkt tokią ankstyvą, nes neturi kur apsidulkint nabagė. Tiksliau nabagė būsiu aš, nes trešnių nebus smile.gif

Kaip tavo šuo? Nuskambėjo tai baisokai ta kanopa į snukį unsure.gif
Papildyta:

Jau prie kompo prisėdęs buvo, tai gyvens ))
Tik kada iš namų išlįst ryšis, tai nežinau. Veidelis gerokai apibrozdintas.

Šiandien dar tėvus vežiojau po med.įstaigas. Nesibaigianti istorija.

Pas mane dvi vienodos trešnės ir viena truputi vėlesnes, bet irgi jau skleidžiasi, tai visos ir apsidulkins. Šita foto tai jurgita, abi taip apsipylę žiedais.

Suniui ant nosies guzas susiformavo, tai greičiausiai lūžo kauliukai viduj, gyvens, gavo antibiotiku, tepalo, bandysim iškelt pūlinį į viršų. bet pamokos neišmoko, vistiek bando ji ta uodegą gaudyt, tai bandau auklėt . p siaip guvi, varinėja, tik tas guzas ir čiaudulys 

Saintlina, tai vaikis gi su kauke gali eiti, nieks labai nesistebės, svarbu gi ta pabaiga šio etapo 

Dusia, kaip idomu, mano pukuote tai rožiniai žydi , va kaukazine tai balta nuotaka. man tai nei sakurų nereikia, tiesiog kieme kaifuoju

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 25, 12:27)
Saintlina, vyrą randai puošia wub.gif 

O kas mamai ? tėvukas tai rašei , kad turi bėdų....

Randai ne tokie pastebimi bus ) kol kas šsšai ir daugybė.

Mama šįkart tik tėvui palydą sudaro smile.gif jis gi be jos nė iš vietos. Iš pradžių į Santaras, po to į akių kliniką. Ruošiasi lęšiuką keisti.
Atsakyti