Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Santlina, o į Žalgirį nenorėjot pakartotinai?

Atsakyti

Taip..

Kur ketina studijuot?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 04 24, 19:42)
<p>Santlina, o į Žalgirį nenorėjot pakartotinai?</p>

Nenori..
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 24, 20:01)
Kur ketina studijuot?

Vis dar blaškosi. Chemija/biochemija/psichologija/kas nors, susijęs su fotografija. Tai nieks nežino, kas galų gale gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 balandžio 2023 - 21:19

Labas rytas, šiandien dar graži diena - pasidžiaukikt, vėliau oras subjurs.

Saintlina, bet gal reikia? Arba į Lazdynus. Odontologas vis tiek ne tas gydytojas, kuris tokio pobūdžio traumas turėtų vertinti.

Atsakyti

Labas rytas, ojej, vargšas Saintlinos vaikis, sveikatos, kaip ir temos ligonems

Mano kalė vakar augintinio dienos proga gavo veterinarą į namus, kaip juokingai paskui stebėjo jį po kelių dūrių paleista, kol nusprendė, kad vistik saugiausia bus voljere 😂

Kaip gaila jau iš anksto, kad oras subjurs, taip smagu kai lauke visą dieną trumpom rankovėmis gali būti 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kukuska,taip ir neparašei,kas šuniui buvo?
Anidanda,dieviškas mažiukas. wub.gif Noriu šuns,visą gyvenimą buvo kažkas namie,dabar apseiname.Vakar du klajojo apie namus ,matyt pabėgę iš namų,nuo miško iki mūsų ir atgal.Bet arti neprisileido,vilkšunis ir dvarnežka. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, šiandien dar graži diena - pasidžiaukikt, vėliau oras subjurs.

Saintlina, bet gal reikia? Arba į Lazdynus. Odontologas vis tiek ne tas gydytojas, kuris tokio pobūdžio traumas turėtų vertinti.

Pas mane jau pareina juodas debesis, naktį lijo irgi 

107cd77de7054b87863e1126079a7bf7.jpg
Labas rytas.
Anidanda,dieviškas mažiukas. wub.gifNoriu šuns,visą gyvenimą buvo kažkas namie,dabar apseiname.Vakar du klajojo apie namus ,matyt pabėgę iš namų,nuo miško iki mūsų ir atgal.Bet arti neprisileido,vilkšunis ir dvarnežka. mirksiukas.gif

Aš neįsivaizduoju savo namų be šuns. Man čia kaip geroji namų dvasia. Esu gyvenus kelis metus be, nes exas prieštaravo gyvūnams namie, tai blogai buvo man. 

Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą . Šuns visai visai nenoriu ... Aš tinginė, vedžioti kas rytą . Ne man smile.gif
Vakar nuvežę žuvis dar nemažai pasidarbavom kaime. Nupjovėm žolę ir tt. Tegul lyja dabar ... Lietaus labai reikia mano kaime. Gegužis nelabai lietingas žadamas. Laistymas užknisa.
Vakaras tai visai šaltas buvo . Vėjas.
Luety kaip Tu ? Ar svoris pajudėjo iš mirties taško ?
Santlina gaila vaiko dantukų ... Kodėl jie negalėtų po 30 dar kartą ataugti ?
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

O jau kiek dovanų gavau ax.gif Dusios tas žydras megztukas nuostabus bigsmile.gif
Saintlina įdomiai suskambėjo gomurys hematoma ..na rimtai ant ko vaikas tada griuvo...
Noriu šunio, katino, triušio ir t.t. ai panorėsiu gal praeis biggrin.gif
Aš dar nieko nesodinau ...lauksiu kol atšils vėl ax.gif
Luety ku ku kaip koja ką doktoras ...ar papuolei...
Ką mergiotės trečiadienį ir pas mumi bandys tą naują perspėjimo sistemą.
Atsakyti

Gal tiesiog nuo smūgio į dantis ta hematoma. Jei 4 nuskilo, tai kaip reikiant vožtelet turėjo 

Atsakyti

Labas rytas.
Anidanda,dieviškas mažiukas. wub.gifNoriu šuns,visą gyvenimą buvo kažkas namie,dabar apseiname.Vakar du klajojo apie namus ,matyt pabėgę iš namų,nuo miško iki mūsų ir atgal.Bet arti neprisileido,vilkšunis ir dvarnežka. mirksiukas.gif

Nu maniškė tai matyt bus pati kalta, greičiausiai įvyko uodegos griebimas ir kanopa snukin, tai dabar vyks gydymas

Jo, dabar šunys rujoja, tai vis palakstanciu pasitaiko, pas mane irgi prieš savaitę du gražuoliai bėginėjo 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 25, 06:34)
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą . Šuns visai visai nenoriu ... Aš tinginė, vedžioti kas rytą . Ne man smile.gif
Vakar  nuvežę žuvis dar nemažai pasidarbavom kaime. Nupjovėm žolę ir tt. Tegul lyja dabar ... Lietaus labai reikia mano kaime. Gegužis nelabai lietingas žadamas. Laistymas užknisa.
Vakaras tai visai šaltas buvo . Vėjas.
Luety kaip Tu ? Ar svoris pajudėjo iš mirties taško ?
Santlina gaila vaiko dantukų ... Kodėl jie negalėtų po 30 dar kartą ataugti ?
Gražios dienos  4u.gif

Labas rytas,

niekur nebuvau iki treciadienio imtinai surgere uzdaryta,kazkokios treniruotes.A n e k d o t a i .Ketvirtadieni eisiu.
Pati koja geriau kazkiek,bet problema yra ir niekur nepasitrauke,tik toks jausmas,kad as pripratau prie to.
Dusia,svoris plius 1200g,bet jau ruosiuos vel ji atakuot grieztai siom dienom.Kazkaip apsileidau,ijunkau i MB kepama duona,pyragus,tokie skanus,kai paragauji,negali sustot,bet jau vakar grieztai pasakiau,slepk,o tai ismesiu. biggrin.gif biggrin.gif
Tuo paciu atsakiau ir i Mukos klausima.O kaip- tu Mukute,kaip berimas,savijauta?
Saintlina,kaip sunutis,gal kiek lengviau?Trepsejimo dabar bus,o dar egzai?Cia jam kazkokie zenklai siunciami is Visatos,tik mes nesuprantam,nesureiksminam.
Skalbiu,verdu Ghi sviesta,oras grazus,but silta,bet siaures rytu vejas,kad ir nedidelis,bet gana saltas ir per ji oras negali isilt.Golfo srove,kuri sildo Britanijos krantus,sensta,nepajegia matyt nugalet tuos vesumus.
Mano sparagines verciasi is puodeliu,nezinau ka daryt,dienomis tik 10-12,o naktimis 5-7,o sianakt net 2 tebuvo,o jos siltmeges.Gal experimentui kelias ikisiu,ziuresiu,kaip elgsis.

kremas savo gamybos veidui.
Всем людям, особенно женщинам, хочется найти волшебный эликсир, который бы помог избавиться от морщин надолго. А ещё было бы замечательно, если этот эликсир стоил копейки. А такие средства можно найти только у природы.

Они всегда помогут нашим волосам, коже оставаться здоровыми и красивыми.
Натуральный коллаген! Масло от морщин за 10 минут

Сегодня будем готовить натуральный коллаген - апельсиновый крем. Он разглаживает морщины благодаря содержанию эфирных масел. Эфирные масла проникают в глубокие слои дермы. А также активизируют обменные процессы и улучшают регенерацию клеток.

Нам понадобится:

Цедра одного большого апельсина;

одна, среднего размера морковь;

6 штук лаврового листа;

одна столовая ложка кокосового масла;

4 столовые ложки оливкового масла.

Тщательно промыть большой апельсин в теплой воде с пищевой содой. Неизвестно, где находился этот цитрусовый, пока добрался до магазина, где его приобрели. Натереть цедру апельсина на мелкой терке. Измельченную цедру сложить в небольшую емкость.

Берем среднего размера морковь, очищаем от кожуры и тоже натираем на мелкой терке. Выкладываем натертую морковь в эту же емкость, где находится цедра апельсина. В моркови есть витамины А, С, Е и антиоксиданты. А также морковь содержит бета-каротин. Давно известно, что он способствует задерживать влагу и обновлять новые клетки кожи.
А еще бета-каротин увеличивает выработку коллагена. Кожа становится упругой и эластичной. В эту же емкость кладем 6 штук лавровых листиков. Предварительно лавр порвем на маленькие кусочки. Лавр дает подтягивающий и омолаживающий эффект. Избавляет от прыщей, акне и улучшает цвет лица.

Теперь добавляем одну столовую ложку кокосового масла с горкой. Кокосовое масло - это действительно волшебный чудодейственный эликсир. Он способен уничтожить первые морщины, шелушение и пигментацию кожи. И последним ингредиентом будет оливковое масло. Наливаем четыре столовые ложки.

Оливковое масло отлично подтягивает и успокаивает кожу. Стимулирует выработку коллагена и делает кожный покров молодой и красивой.
Теперь нам понадобиться водяная баня для всех ингредиентов. Для этого приготовьте небольшую кастрюлю. На дно кастрюли положите салфетку из ткани и поставьте нашу емкость с ингредиентами на эту салфетку. Налейте в кастрюлю воды, но не до краев. Поставьте ее на огонь и варите наши ингредиенты после закипания 40 минут.

Получится водяная баня.Наблюдайте, чтобы вода из кастрюли не попала в емкость с нашими ингредиентами. После того как смесь немного остыла, уберите емкость из кастрюли. Смесь хорошенько прогрелась и стала мягкой. Настало время процедить ее через ситечко.

Процеженный раствор перелить в стеклянную баночку, закрыть крышкой и поставить в холодильник до полного остывания. Это готовый апельсиновый крем. После использования крема хранить смесь можно в холодильнике. Апельсиновый крем предотвращает старение.

Цедра апельсина содержит вещества, замедляющие высыхание кожи и образование морщин. Апельсиновый крем можно втирать на лицо, шею и декольте мягкими движениями, массируя кожу. После выдерживания крема на коже 20 минут можно убрать остатки салфеткой.

Обычно крем полностью впитывается, и нет нужды убирать. Получаем потрясающий эффект. После первого применения кожа становится очень мягкой, морщины разглаживаются. Перед применением крема обязательно протестируйте на небольшом участке кожи.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 balandžio 2023 - 09:20