Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Abiejų kojinės nuostabios. wub.gif
Vakarais prie tv,filmą žiūrint varau irgi paprastas baltas kojines vilnones,čia mano poilsis. mirksiukas.gif
Gelsvė man prie vištienos skaniausia,ypač sultinin. ax.gif
Atsakyti
Laba, darbštuolės.

Gelsvės ir aš neturiu, niekad neauginau, ir turbūt neturėčiau kur jos pritaikyt savo meniu.

Luety, aš ne šaunuolė, tiesiog neturiu kas man tokius darbus atliktų, tai tenka pačiai konstruot. Tu čia nesigirk kokio esi amžiaus, nes nežinai kiek man metų. Sužinojusi nugriūtum ir be amoniako neatsikeltum. Tai todėl ir nesakysiu biggrin.gif

Oras, tikriausiai, ne tik pas mane toks nekoks. Vėjas šniokščia, anksti ryte lietaus biškį buvo.
Ingrida, ką tu veiki? Per lietų gi neisi nei sodint, nei art.. Gal kokių augalų prisipirkai per savaitgalį, tu gi randi visokio gėrio.
Papildyta:
A.Alta, kodėl tu bulvių reiktų daugiau augint, a? Aš tai neturėčiau kur jų laikyt. Jokios saugyklos neturiu. Reiktų knisti, statyt. Kam man..
Šiaip jokio pertekliaus nenorėčiau. Taip man nusibodę tos dalybos, ieškojimas kam iškišt, prašyt kad paimtų, nuvežt.. Arba išmest.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 05, 07:02)

Ingrida, ką tu veiki? Per lietų gi neisi nei sodint, nei art.. Gal kokių augalų prisipirkai per savaitgalį, tu gi randi visokio gėrio.

EX,gi žinai darbų visada susirasi.Antra savaitė nekišu nosies į miestą.MB mikroautobuso technikinę pravarė,daro remontą bute,jam darbų čia labai nėra.Tai aš šiltnamius šturmuoju. mirksiukas.gif Savaitgalis vaikai,mama,dar svečių pilna troba buvo poilsis nuo darbų. ax.gif Kažkaip miesto nelabai ir pasiilgau. mirksiukas.gif Lietus gerai,gamtovaizdis iš karto pasikeitė,atsigavo. rolleyes.gif
Atsakyti
Matot as talentinga ,bet ne ant tiek ,kad visu jusu osobniakus kiaurai matyt ir zinot viska,ka jus turit ir ko ne.
Atsimenu ,rusu laikais atlikau praktika vienoje vietoveje,telaimina ja dievas, geri ten zmones gyvena,bulves zmones laike duobese,prie daugiabuciu,rimtai.Iskasdavo duobe ,ir nereikedavo jokiu letintoju purksti, nieko.
Ir man jau atrodo ,kad as cia viena paskutinis vienkiemis,nes visos gyvena kaip patyziaus montmartte,jokio ukio,kas yra netiesa,tik atsikalbinet priezastis.
O kada cia cia lietuvoje tie aukso laikai buvo ,kad zmones be rusiu eme gyvent ir kodel as ju nepastebejau.Na bet tiek to ,davai be emociju.Laikai keiciasi ,prasau imti domen ir keistis kartu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 05, 07:13)
EX,gi žinai darbų visada susirasi.Antra savaitė nekišu nosies į miestą.MB mikroautobuso technikinę pravarė,daro remontą bute,jam darbų čia labai nėra.Tai aš šiltnamius šturmuoju. mirksiukas.gif Savaitgalis vaikai,mama,dar svečių pilna troba buvo poilsis nuo darbų. ax.gif Kažkaip miesto nelabai ir pasiilgau. mirksiukas.gif Lietus gerai,gamtovaizdis iš karto pasikeitė,atsigavo. rolleyes.gif

Nu jo, pas tave gi kelio kartos į namus susirenka. Smagu.
Koks šturmas šiltnamiuose, vis dar velėną krapštai? Reiks ir man su šiltnamio žeme užsiimt, ieškot kuo pagerint. Spėsiu, gi mano pomidorai dar naujagimiai.
Rodyk savo mezginius. Issirinksim gražiausius biggrin.gif ir nedėvėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 05, 07:23)
Nu jo, pas tave gi kelio kartos į namus susirenka. Smagu.
Koks šturmas šiltnamiuose, vis dar velėną krapštai? Reiks ir man su šiltnamio žeme užsiimt, ieškot kuo pagerint. Spėsiu, gi mano pomidorai dar naujagimiai.
Rodyk savo mezginius. Issirinksim gražiausius biggrin.gif ir nedėvėsim biggrin.gif

O jo susirenka tikrai kelios kartos. wub.gif Vaikis po velykų išsirinko su mama dar kelionė į Graikiją,dar aštuoniasdešimtmečio proga,per du metus gi tokio amžiaus bijojo kur keliauti.Tai dabar mama dar susirenka tik dovanas. biggrin.gif O mama labai mėgsta keliauti,ji su tokiu noru nori panaudoti anglų kalbos žinias. biggrin.gif
O dar kiek darbo šiltnamiuose.Dar tik du įveikti,trečią tvarkau. blink.gif Mano pomidorai tragedija.Lakstau iš vieno namo į kitą,vakar neapsikenčiau dalį šiltnamyje palikau suskųsi.Ne gi pirmą kartą gyvenime reikės pirkti?Gal vistiktai reikėjo bute laikyti/Bet kas ten būtų laistęs?
Man įdomu gyvenimas vaikų,be rūsio?Geriau vieta mašinai?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 05, 07:19)
Matot as talentinga ,bet ne ant tiek ,kad visu jusu osobniakus kiaurai matyt ir zinot viska,ka jus turit ir ko ne.
Atsimenu ,rusu laikais atlikau praktika vienoje vietoveje,telaimina ja dievas, geri ten zmones gyvena,bulves zmones laike duobese,prie daugiabuciu,rimtai.Iskasdavo duobe ,ir nereikedavo jokiu letintoju purksti, nieko.
Ir man jau atrodo ,kad as cia viena paskutinis vienkiemis,nes visos gyvena kaip patyziaus montmartte,jokio ukio,kas yra netiesa,tik atsikalbinet priezastis.
O kada cia cia lietuvoje tie aukso laikai buvo ,kad zmones be rusiu eme gyvent ir kodel as ju nepastebejau.Na bet tiek to ,davai be emociju.Laikai keiciasi ,prasau imti domen ir keistis kartu. biggrin.gif

lotuliukas.gif 👍 gerai, einu raust žemę ir statyt rūsio metro storio sienom, ir kuo giliau. Jei nepanaudosiu pagal paskirtį, bus vietoj slėptuvės nuo radiacijos ir bombų.
Nu niekada neturėjau jokio rūsio, nes suprantu, kad jis tik bulvėms. O su bulve daug darbo. Knisti, sodinti, apkaupti, nukasti, suvežti, po to perrinkinėt gendančias, pusę išmeti.. 🤦‍♀️ Nu hrien tiek dėl jų kuprinti?..
Atsakyti
Turiu du rusius.Visada turejau ,bent viena.Vynui ,konservui,bulvems ,moliugams.
Ne vieno nekasiau,na lietuvoje tekdavo vandens is ju papumpuot.
Aisku yra noro ir man pereit ant saules energijos gyvent ,bet cia turbut reikia laiko,ne iskarto gi staigiai.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 05, 07:39)
Turiu du rusius.Visada turejau ,bent viena.Vynui ,konservui,bulvems ,moliugams.
Ne vieno nekasiau,na lietuvoje tekdavo vandens is ju papumpuot.
Aisku yra noro ir man pereit ant saules energijos gyvent ,bet cia turbut reikia laiko,ne iskarto gi staigiai.

Nu va, ir paaiškėjo, kad rūsio man tikrai nereik. Neturiu ir negeriu vyno, neauginu bulvių ir moliūgų, o bet kokie konservai puikiai išsilaiko ir paprastam namų sandėliuke. Ir jokio vandens siurbliavimo.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui už pagyrimus mano kojinėms 4u.gif
Jos labai plonos , megztos NR 2 virbalais. Bet kokius metus nešiotumei , neplyštų . Nes siūlai kojiniai. Man patinka tokias plonas megzti smile.gif Meditacijai ne kiekiui . Vis tiek nepardavinėsiu ...
Apie auginimą :
https://www.facebook...483533280084729
Kažin kaip bus su stikliainiais šiemet? Man taigi medui reikia. Jei jo bus žinoma ax.gif Nejau reikės savo gerą produkciją fasuoti į netinkamą tarą ?

Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Oi rūsys man reikalingas ir dar norėčiau vyno rūsio ir dar norėčiau senobinio kapčiaus, nes namų rūsį šilta jklmn o va prities namukyje per šalta nors agurkai gerai išsilaiko kibirėliuose ir obuoliai neblogai laikosi, o va kitam įrengta virtuvė su dušu ir tualetu.
Bulves auginti nieko nereikia iškasi per puse kastuvo tranšejyte sumėtai užkasi ir šiaudais uždengi rudenį nudengi ir išsikasi bulves ax.gif ale va šliužai mėgsta ten dėti kaiušinius šiemet gal neklosiu unsure.gif
Luety man būtų gaila pinigų tai klojamai žolei kiek truks rudenį turėsi jau gražia bet ar tau apsimoka dėl kvadrato kito pirkti žolepjovę ir t.t.
Kava nesiparink dėl tų salierų, nešk šiltnamin ir palik ramybėje iki sodinimo nieko jiems neatsitinka mano tokia patirtis 4u.gif
mergai jus šianakt miegojote ... aš sovsem visokiausių košmarų prisapnavau kelis kart valerijono kėliausi gerti ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 05, 10:48)
Labas rytas,
Dėkui už pagyrimus mano kojinėms  4u.gif
Jos labai plonos , megztos NR 2 virbalais. Bet kokius metus nešiotumei , neplyštų . Nes siūlai kojiniai. Man patinka tokias plonas megzti smile.gif Meditacijai ne kiekiui . Vis tiek nepardavinėsiu ...
Apie auginimą :
https://www.facebook...483533280084729
Kažin kaip bus su stikliainiais šiemet? Man taigi medui reikia. Jei jo bus žinoma  ax.gif  Nejau reikės savo gerą produkciją fasuoti  į netinkamą tarą ?

Gražios dienos  4u.gif

tik pasakyk greit surinksime tau tų stiklainių žinia pavargti reigtu jeigu gerai juos paruošti nes kiek pamneu tu naujus perki bet tikrai nieko neatsitiks, kad ir nuo žirnelių stiklainius panaudosi... tik tinkamai paruošt. O dėl bado... neklausau neskaitau ir nenroiu girdėti... kad nepvalgysime žiema pomidoro plastmasinio, ar pritrūksime morkos ... Dusia iš kur tu tiek info prisigaudai marš megzti...
Atsakyti
Tai kam geri ta valerijona.Jis gi sirdies darbui skirtas normalizuoti.Gerk raminamuju ar ta atveju kokio cox inhibitoriaus ,jie turi salutini poveiki mieguistuma.Ir neaiskinsiu ir disertaciju cia pries jus neginsiu,norit tikekit norit ne.Simta kart deklaravau ,kad pakenkti as niekam nenoriu.
Graziai dusios ikeltas zmogelis pasake- gausit pagalba nekokybisku maistu.Taigi galit apsirupint kokybisku.
Atsakyti