Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 23, 10:16)
Nu labai jau rizikinga tokiu atveju feisbuke gydytis.Gal visgi koki nelegalu,bet tikra gydytoja galima gaut.Su tikrais vaistais.Ir tai sakau as ,kuri viska bando pritempt prie fitoterapijos.
Luety linkusi tiket tokiom teorijom ,kaip skiepas nuo ikandimo ar kontakto.Jai rizikinga nutolt nuo medicinos.

Jokiais skiepais netikiuKontakto budu perdavimas,tai tik interneto platybese sklandancios samokslo teorijos,bet gi as nerasiau,kad as jomis visomis tikiu.
Nuo medicinos mes visi busim nutolinti ir jau tai vyksta,nuo geros tikros medicinos manau niekas nenoretu nutolt,zmogus ne titanas,suserga kazkada,pagalba reikalinga.
Visada priimu visus patarimus,darau ta kas man atrodo geriausia,nes cia labai gaila medicina beveik nepasiekiama. 4u.gif
Atsakyti
Na kadangi bulves pasodinau,tai tuo pačiu ir jurginus.
Gavau dėžę panokūsių mandarinų,pripjauščiau rabarbarų su stevija verdu džemą.Nusipirkau mažulyčius indelius,gal vaikus sudominsiu? mirksiukas.gif Turiu tų indelių,bet dangteliais dar Depas neprekiauja. ax.gif
Ką su meškiniu daryti,šaldyti nenoriu?Pesto? ax.gif Gavau irgi dovanų ir nežinau ką sugalvoti? mirksiukas.gif
Skaitau ir dabar galvoju,su savo liga gavau visą gydymą,stebuklas,negaliu skūstis.Ko reikėjo viską gavau. ax.gif
MB buvo pas mūsų senąją šeimos gydytoją irgi gavo siuntimus kur norėjo.Ir nykščių abiejų rentgenus,žarną ryti skrandį pasitikrinti,va tik echoskopija gegužės pabaigoje,ilga eilė. ax.gif Pasirodo kartais medicina dirba. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 balandžio 2023 - 14:38
QUOTE(Muka @ 2023 04 23, 13:56)
Dusiuk o tau ar nereikia tu lapuočiu kur laipioja parauciau  smile.gif

Mukute nereikia, turėjau numirė pas mane ...
Man reikia auginti dykumų augalus , žemė prasta, o jei dar ateina karščiai .. Taigi neprilaistysiu.

Šiandien mano kaime vėjuota. Visų suplanuotų darbų nenudirbau , bet nemažai ir padarėm:) Sunkus gyvenimas kaime , kai pusę triobos nėr rolleyes.gif Daiktai išslapstyti .

Indrida, kaip taip ir būtų wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti

Sveikos.

Saintlina, kaip vaikui? Gal buvot ligoninėj?

Muka, belskis pas endokrinologus. Sutvarkysi ten, man atrodo, kad daug kas išsispręs.

Ingrida, tikrai daryk su užstatu.

Dusia, ačiū 😘

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 04 23, 20:50)
Saintlina, kaip vaikui? Gal buvot ligoninėj?

Nebuvom kol kas. Ryt vešim pas odontologę, ten ir rentgeną padarys, žandikaulis turėtų matytis. Nors gal neskilęs, nes šiandien truputį virtos vištienos suvalgė. Nepykina, tai smegenų sutrenkimo gal nėr. Šiaip ar taip į mokyklą neis, gulės namie kitą savaitę.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Lesių su šuns diena. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokia dar suns diena? Vakar Jurgio pergales atnesejo(kurjerio)diena buvo.Prasideda mutlu bayram(visokio kenksmingo vaisiu maisto)sezonas.
Galetu ir branduoline ziema jau baigtis.Vis dar zemiau nulio rytais krenta.
Pou ,gi mukute bando prisibelsti ir konfiguruotis i sistema.Kaip itin kvalifikuotas asmuo ,ji baisiai nesekminga toje srityje.
Cia kyla loginis klausimas- ar geriau but pirmu tarp kvailiu ar paskutiniu tarp protingu?
Atsakyti
Labos

Ačiū Pou jau stoviu eilėje sakė 80 smile.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 24, 09:53)
Kokia dar suns diena? Vakar Jurgio pergales atnesejo(kurjerio)diena buvo.Prasideda mutlu bayram(visokio kenksmingo vaisiu maisto)sezonas.
Galetu ir branduoline ziema jau baigtis.Vis dar zemiau nulio rytais krenta.
Pou ,gi mukute bando prisibelsti ir konfiguruotis i sistema.Kaip itin kvalifikuotas asmuo ,ji baisiai nesekminga toje srityje.
Cia kyla loginis klausimas- ar geriau but pirmu tarp kvailiu ar  paskutiniu tarp protingu?

Aš juk sakau turiu atidirbti karmą su gydytojais biggrin.gif
Atsakyti

Labos

Ačiū Pou jau stoviu eilėje sakė 80 smile.gif

Aš juk sakau turiu atidirbti karmą su gydytojais biggrin.gif

Laba,

Muka, aš tavo vietoj paskambinčiau ir paklausčiau, gal dar kuris nors gydytojas šias ligas gydo. Suprantu, kad labai reti atvejai. Ji dirba tik vieną dieną savaitėje keletą valandų, tai manau, kad eilė ilga...

Mano sūnaus ligą taip pat viena gydytoja kuravo - eilė pusmetis, iš anksto užregistruodavo kas pusmetį. Dabar perėjo pas suaugusius - taip pat Retų ligų centras, koordinatoriai paskambina, užregistruoja kas pusmetį. Retos ligos, mažai besispecializuojančių jose.

Mukut, čia ne karma su gydytojais, čia karma su ligomis, o ypač, jei retesnės - tai bėda.

Atsakyti
Labas rytas,

Reikėtų keisti temos pavadinimą į PALATA tongue.gif
Saitlina sveikatos vaikui ! Jauniems greitai gyja wub.gif
Paskutinė pavasario vasaros diena, ryt lietus ir atšala. Normalus oras tokiam metų laikui . Nieko nesodinau nieko nesėjau. Ievos nežydi dar, neskubėsiu . Lietuva čia smile.gif

Pabaigai norėčiau psasakyti pastabą apie gydytojus, ir kodėl jiems dzin... Taigi lėtėnių ligų negalima pagydyti pročkele. O parašyti dietos, sporto, darbo -poilsio rėžimo recepto daktaras negali. O jei galėtų ir dar už nesilaikymą prirašyto rėžimo kupron su pagalių užvožti ... biggrin.gif
Juokauju . Bet po 40 žmones galima perauklėti tik mušimu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas. Mūsų kūdikis visus kolegas ir priešus sveikina su šuns diena 🐕😄

Nesirkit!

Atsakyti

Dusia, gydytojas gali prirašyti ir prirašo. Siunčia pas reabilitologą, jis paskiria reabilitaciją ir išmoko, kaip toliau dirbti namuose. Siunčia pas dietologą ir t.t. Esmė, kad pacientai tų rekomendacijų nesilaiko. Ne gydytojai, o pacientai nori, kad viską pataisytų viena tabletė per dieną. Pacientai neprisiima atsakomybės už savo gyvenimo būdą ir pasekmes. Šiuolaikiniai pacientai visko nori čia ir dabar.

Ir viskas prasidėjo, kai atsirado paslauga ir paslaugos gavėjai. Kaip automobilių servisas. Tik va pacientai, kaip ir vairuotojai yra kelių rūšių: vieni profilaktiškai varo automobilį, kiti davaro iki stovio, kol jis nevažiuoja...

Aš nekalbu apie tas būkles, kurioms būtina visai kitokia gydymo priežiūra, intensyvus gydymas, intervencijos.

Bet šiaip pritariu, mes patys sudarom sąlygas ligai. Išskyrus genetines, traumines.

Kodėl aš neburnoju, kai namuose tiek ligonių? Todėl, kad žinau, kur nepadariau namų darbų. Ką jau čia burnosi, kai pati kalta dažniausiai.

Atsakyti