Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 23, 11:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73066278" data-time="1682235078"><div><p>Tai man spaudimas prie aukšto buvo bet mamukui sakiau nukrito spaudimas, kad bangų nekeltų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Supratau wub.gif  4u.gif </p><p>Muka, gojinis, vaistinis, kvapusis  šalavijas, melisa ir juozažolė. Ko dar iš manęs? Tiek susodinau.  Pou meškinio pasodinau... ko dar į Kauną parvešti?</p>

Oi viskas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 23, 11:41)
Ingrida ,brokoliai ir porai isvis yra ziemos augalai.Kai kurie kopustiniai tik ziema ir auga.
Ir augalai prisitaiko geriau nei zmones.
Dar net pas mus siryt salna buvo.O pas jus dar ilgai bus salta ir baisu.O augalai prisitaikys.Ne silumamegiai aisku ,bet kiti prisitaikys.
Muka ,ka vartoji nuo spaudimo?
Dusia ,gi saintlinos vaikui brandos egzai ir stojimas.Aisku stresas.

Telmisartana su bizoprololiu
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
Opias problemas gvildenat.Bet jau sistemos veikla ima nebetilpt i jokius remus,tik klausimas,kada pamatys visi be isimties.Visame pasaulyje.
Pas mus 15 val jungiama visuose mobiliuose alarmas,3 min.
Reiks isieit i koki parka,miska,issijungt viska,
Ijungs signala vienu metu per wifi tiek milijonu vartotoju,kurie daznas turi ne po viena irengini,be pakenkimo zmogaus sveikatai,abejoju ar imanoma.Mastai grandioziniai,o ar kas atsakys uz pasekmes?Niekas.
AA ,zinau,kad tai uzdegiminis procesas,bet ji gydau tik isoriskai,nes vaistu be recepto negausi cia,pati zinai.Bet kazkiek gereja,ne ryskiai,bet po truputi.
Dusia teisi ,tikrai bus naturali atranka.Ne visi tures pinigu privaciai medicinai.
Pas mus lyja lyja lyja,nors silta 11 silumos.Tuoj sala nuplauks.

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 04 23, 08:52)
Oi viskas  wub.gif
Papildyta:

Telmisartana su bizoprololiu

Muka,beveik vienodai as almodipina 0,5 ir bisoprolol 0,25
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 23, 11:59)
Labas rytas, 4u.gif  4u.gif
Opias problemas gvildenat.Bet  jau sistemos veikla ima nebetilpt i jokius remus,tik klausimas,kada pamatys visi be isimties.Visame pasaulyje.
Pas mus 15 val jungiama visuose mobiliuose alarmas,3 min.
Reiks isieit i koki parka,miska,issijungt viska,
Ijungs signala vienu metu per wifi tiek milijonu vartotoju,kurie daznas turi ne po viena irengini,be pakenkimo zmogaus sveikatai,abejoju ar imanoma.Mastai grandioziniai,o ar kas atsakys uz pasekmes?Niekas.
AA ,zinau,kad tai uzdegiminis procesas,bet ji gydau tik isoriskai,nes vaistu be recepto negausi cia,pati zinai.Bet kazkiek gereja,ne ryskiai,bet po truputi.
Dusia teisi ,tikrai bus naturali atranka.Ne visi tures pinigu privaciai medicinai.
Pas mus lyja lyja lyja,nors silta 11 silumos.Tuoj sala nuplauks.
Papildyta:

Muka,beveik vienodai as almodipina 0,5 ir bisoprolol 0,25

Man bisoprolis 1 Mg o telmisartanas 80 Mg et žodžiu vietoj pusryčių blink.gif
Atsakyti
Muka ,o kokio labiau inkstus veikiancio irbesartan ar kokio captaprylio pabandyt nenori?
Luety ,o kaip tu isivaizduoji civilines saugos pratybas?Tai gerai kad jas dar kazkas isvis atlieka,kad rupinasi nors perspejimo sistema.
Lietuviai apsisaugojo ir persispejo ,nupirkdami iron dome ukrainai is izraelio biggrin.gif
Todel turbut delto musu kaime del iron domo trukumo trys judeju seimos per menesi apsigyveno biggrin.gif
Luety ,visko gausi ir visko yra.Tik reikia nebut stabdziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 23 balandžio 2023 - 10:12
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 23, 12:11)
Muka ,o kokio labiau inkstus veikiancio irbesartan ar kokio captaprylio pabandyt nenori?
Luety ,o kaip tu isivaizduoji civilines saugos pratybas?Tai gerai kad jas dar kazkas isvis atlieka,kad rupinasi nors perspejimo sistema.
Lietuviai apsisaugojo ir persispejo ,nupirkdami iron dome ukrainai is izraelio biggrin.gif
Todel turbut delto musu kaime del iron domo trukumo trys judeju seimos per menesi apsigyveno biggrin.gif

Kaptiprili kaip labai aukštas o to kito tai neduos be recepto … oi tie judėjai moka pasirinkti kur geriau … va drauge Floridoje perka namus tik kur judėjų daugiau nei 50 procentu biggrin.gif pasiteisino visu 100 procentu
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 23, 09:11)

Tame punkte placiau please. biggrin.gif 4u.gif
Muka,man tie visi kaptoprilai ,ibesartanai sukelia bronchu bloka,esu naudojus,kosedavau iki asaru,kol susigaudziau kas ir kaip.Geriau ir nuo alergijos ir bronxhita gydziau,o kai isjungiau tuos ir pakeiciau i almodipina,viskas baigesi,vivi kosuliai,gerkles dziuvimai ir t.t.
Atsakyti

Luety, tu žoles myli, paieškok Fb grupėje. Žolininkės . Esi man rodos prisijungusi...

Kol daktarai gydys pagal farmacijos kompanijų protokolą sveikatos negausit :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 23, 09:32)
<p>Luety, tu žoles myli, paieškok Fb grupėje. Žolininkės . Esi man rodos prisijungusi...</p><p>Kol daktarai gydys pagal farmacijos kompanijų protokolą sveikatos negausit biggrin.gif​ </p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 23, 10:32)
<p>Luety, tu žoles myli, paieškok Fb grupėje. Žolininkės . Esi man rodos prisijungusi...</p><p>Kol daktarai gydys pagal farmacijos kompanijų protokolą sveikatos negausit biggrin.gif​ </p>

Nu labai jau rizikinga tokiu atveju feisbuke gydytis.Gal visgi koki nelegalu,bet tikra gydytoja galima gaut.Su tikrais vaistais.Ir tai sakau as ,kuri viska bando pritempt prie fitoterapijos.
Luety linkusi tiket tokiom teorijom ,kaip skiepas nuo ikandimo ar kontakto.Jai rizikinga nutolt nuo medicinos.
Atsakyti

Dar rizinkingiau sėdėt ant sofos ir laukti kol praeis... ne sloga taigi.

Atsakyti
Jos pacios pasirinkimas sedet.
Bet siaip as tik perspejimo sistema,nebutina i mane kreipti demesio.Galima ignoruoti ,isjungti .
Atsakyti
Dusiuk o tau ar nereikia tu lapuočiu kur laipioja parauciau smile.gif
Atsakyti