Geras amatininkas dusia ,beje joks izeidimas.
Ant kiekvieno gydytojo pagal kapitalistini pavyzdi atsirado vadybininkas su visa komanda.
Ir siaip tai ne gydytoju cia problema.Zinot kas kaltas, o gi savivaldybe ,kuri samdo ir perka paslaugas is tu vadybininku .Va tie ir bus i teisma paduoti.Cia apie vaiko mirties atveji.
Taigi adresa kur kreiptis nurodziau.
Luety ,skausmas ,karstis ,jautrumas - yra uzdegimo pozymiai ,jei butum mokiusis logikos,suvoktum ,kad kazka nuo uzgedimo reikia suvartot.
Muka tu su turizmu dirbi gal geriau zinai ,bet kiek prisimenu tai norint gaut ta depozito uz nakvynes opcija reikia prie bookingo ar airbnb registruotis,kad but uztikrintas depozito grazinimas.Ar ten kazkokia sutarti su kazkuo daryt ,su draudimo treciuju asmenu atsakomybes.Gal dabar kas pasikeite ,bet reikalu yra.
Mukut po truputį po žiemos išsijudinsi . AA geras amatininkas yra menininkas. Aš apie kitą, kad žmonės į gydytojus žiūri kaip į pusdievius. Kaip mokytojai belaisviai sistemos, taip ir daktarai.
Nei tesmas vaiko gražins, nei sveikatos duos... neduok dieve tokios nelaimės .
Ingrida, aš turėjau labai stiprų išaiškinimą, kad reik imt ne avansą, o užstatą. Užstatas yra negrąžinamas atsisakymo atveju. O va, avansą žmogus turi teisę atgaut, jei nebeperka daikto. Na čia dėl turto pardavimo reikalai. Bet manau, kad ši taisyklė galioja ir nuomoms. Nežinau, kaip tai atrodo suformuluota darant pavedimą, bet sudarant sutartį būtina atkreipt dėmesį ar avansas, ar užstatas, ar bauda neįvykdžius sutarties.
Ingrida, aš turėjau labai stiprų išaiškinimą, kad reik imt ne avansą, o užstatą. Užstatas yra negrąžinamas atsisakymo atveju. O va, avansą žmogus turi teisę atgaut, jei nebeperka daikto. Na čia dėl turto pardavimo reikalai. Bet manau, kad ši taisyklė galioja ir nuomoms. Nežinau, kaip tai atrodo suformuluota darant pavedimą, bet sudarant sutartį būtina atkreipt dėmesį ar avansas, ar užstatas, ar bauda neįvykdžius sutarties.
Geras pastebejimas bet jeigu ji pavadinti rezervavimo mokesčių tai išvis bus apsidrausta ;) ir sutartyje įspėti apie sąlygas kaip nebus jis gražinamas .
Dusia ,vistik viena kai numirsta garbingo amziaus zmones ,su bukietais ligu ir kai sveikas sportuojantis vaikas.
Aš kai varlė keliauninkė tai labai retas reiškinys nemokamas atšaukimas... nesvarbu per kurią platformą užsakinėti nakvynę. Muka žemas spaudimas- elementari druska veikia . Šaukštelis druskos į vandenį ir išgeri. O jei šlykštu tai pirštas į druskinę ir laižai. Kito būdo nėra pasikelti spaudimą. Aš iš tos mažasapaudimių giminės, dukra mano tokia.... pulsas mūsų visada aukštesnis, nes širdelė turi greičiau dirbti. Saitlina, o kas nors privačiai nepriimtų? Kainuoja... gal kokia Kardiolita dirba savaitgalį? Sveikata brangus malonumas. Ps, Tavo vaikui stresas... paslėptas. Negali prasidėti tokios traumos viena po kitos. Na nebent visą gyvenimą kas pusmetį traumpunkte lankotės. Pažįstu ir tokių...
Dusia ,vistik viena kai numirsta garbingo amziaus zmones ,su bukietais ligu ir kai sveikas sportuojantis vaikas.
Tai yra protu nesuvokiama...
Nieko negali būti skaudžiau artimiesiems.
Ir jokie teismai nebesugražins....
Aš jau iš turgaus.Buvau atkalbėta pomidorams,brokoliui,porams.Kita savaitė šalta nusimato,kam vargti?
Anuška bulvių ankstyvų daigintų nusipirkau,gyrė,kad labai skanios,priedo dovanų ridikėlių,meškinio česnako glėbį.
Gelsvės neturėjau,lubinų įsigyjau.Man lubinai iš sėklų nedygo. Mairūno norėjau,bet manau anksti dar.
Tai man spaudimas prie aukšto buvo bet mamukui sakiau nukrito spaudimas, kad bangų nekeltų
Tai man spaudimas prie aukšto buvo bet mamukui sakiau nukrito spaudimas, kad bangų nekeltų
Supratau
Muka, gojinis, vaistinis, kvapusis šalavijas, melisa ir juozažolė. Ko dar iš manęs? Tiek susodinau. Pou meškinio pasodinau... ko dar į Kauną parvešti?
Ir augalai prisitaiko geriau nei zmones.
Dar net pas mus siryt salna buvo.O pas jus dar ilgai bus salta ir baisu.O augalai prisitaikys.Ne silumamegiai aisku ,bet kiti prisitaikys.
Muka ,ka vartoji nuo spaudimo?
Dusia ,gi saintlinos vaikui brandos egzai ir stojimas.Aisku stresas.