Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ir aš nežinojau kaip vertint. Nutariau, kad į antrą jų spektaklį neičiau smile.gifbet pajusti kažkiek kaip neregiai gyvena, turbūt nepamaišė.

Ką dar Vilniuj nuveikėt?
Papildyta:

Ir aš taip padariau smile.gif
Dar parašiau pardavėjai, paklausiau, atrašė, kad nėr jautri dirvai, svarbu, kad būtų saulėta ir neužšlampanti vieta.
Seniai šilagėlės norėjau wub.gif
Papildyta:

Smagu, kad gerėja thumbup.gif

Merginos, kurios labiau nusimanot.. vaikiui kiek ilgiau pastovėjus pradeda kraujas iš nosies bėgti. Čia tiesiog kad sumušta ar stebėt dėl ko nors rimčiau?
Valgyt negali, išsižiot negali, lūpos sutinusios trigubai, geria per šiaudelį. Rentgeno nedarė, pasirodo.. dėl ko žiauriai nustebo mano odontologė.

Pasivaikščiojom Gedo prospektu ir tiek. Sėdim db skybare.

Turėjo rengena padaryt, Juk gali būt žandikaulis lūžęs. Neįtikėtina kad nepadarė, siaubas kažkoks. Net nzn ką patart. Gal važiuokit į Žalgirio klinikos priėmimą. Ten žandikaulio klinika juk 

Atsakyti

Paskaičius,siaubas ima,Saintlina,Tavo vaikui kaip baisu. bigsmile.gif
Lomkės,kaip pijokui,nepasiėmiau į miestą mezginio,nežinau kur rankas dėti vakare? blink.gifblink.gif
O aš apie žmonių abejingumą.Na mano vaikai taip niekada nepasielgtų manau.Užsisakė namuką penktadieniui.Iš vakaro parašiau į paštą,ar nepasikeitė planai,kelintą valandą laukti?Tyla.Penktadienį jau apie 16valandą parašiau žinutę į telefoną,ar atvažiuosite paklausiau-tyla.Visko pasitaiko žmonėms,pasikeičia planai,apserga,bet visi praneša.Per du metus antras kartas,tokio abejingumo.Pažiūrėjau į profilį fb,vaikų gydytoja,rezidentė.Tai kokia ji gydytoja bus,kai toks abejingumas.Pikčiausia,kad buvo norintys dviems paroms,atsakėme.Jokio atsakingumo. ax.gif

O jie išankstini mokėjimą daro kažkokį?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 22, 22:05)
<p>O jie išankstini mokėjimą daro kažkokį?</p>

Niekaip vaikai nesutvarko įmonės banko,kad automatiškai užsakant ,pervestų avansą.Man jei koks įtartinas būna užsakymas,paprašau avanso,kai labai iš anksto užsako pvz.Arba vienas trečia kartą užsakinėjo,du kartus apsirgo,tai trečią kartą paprašiau avanso.Dabar jau rimtai imsiuosi,avanso sutvarkymo. ax.gif
Atsakyti

Bet kad lb paprasta įmonės sąskaitą atsidaryt. Nueini į banką, nusineši įmonės registravimo dokus ir atidaro iškart. Kortelę atsiunčia po kelių dienų 

Nėra jokio kito varianto apsisaugoti, kaip avansas. Žmonės neturi atsakomybes ir neturės 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 22 balandžio 2023 - 21:45
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 22, 22:03)
Gal važiuokit į Žalgirio klinikos priėmimą. Ten žandikaulio klinika juk 

Tai būtent į Žalgirį greitoji ir buvo nuvežus blink.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 22, 22:13)

Aš irgi norėjau klaust,.ar moka iš anksto. Apmokėję būtų, tai tai tikrai netylėtų smile.gif
Atsakyti

Tai būtent į Žalgirį greitoji ir buvo nuvežus blink.gif Papildyta: Aš irgi norėjau klaust,.ar moka iš anksto. Apmokėję būtų, tai tai tikrai netylėtų smile.gif
Vežk dar sykį ir skųskis, kad sutino, skauda, nepakramto. Nieko nelauk, ne juokas čia 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 22 balandžio 2023 - 22:01
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 22, 20:13)
Niekaip vaikai nesutvarko įmonės banko,kad automatiškai užsakant ,pervestų avansą.Man jei koks įtartinas būna užsakymas,paprašau avanso,kai labai iš anksto užsako pvz.Arba vienas trečia kartą užsakinėjo,du kartus apsirgo,tai trečią kartą paprašiau avanso.Dabar jau rimtai imsiuosi,avanso sutvarkymo. ax.gif

Dar sakyciau,kad tokius reiktu iotraukt i nepatikimu/aferistu sarasa,kad tokiems niekad nebeparduot poilsio namelyje.
Saintlina,vaje vaje,net siurpas ima.Vargsas vaikas.Manau,kad padarysit viska,kas priklauso,su medicina dabar nelengva,abejingumas auksciausio laipsnio,ir man darosi baisu.jauniems daktaru nereikia,beveik,o stai seniam tai tas tai anas ir dazniausiai su zolelem neapsieisi.O pagalbos negausi,nebereikalingi seniai,kuo jie greiciau nuskribs,tuo visuomenei lengviau.Bet nei vienas nepagalvoja,kaf patys bus seniai ir greit,nes gyvenimas labai trumpas.
Stiprybes jums. 4u.gif 4u.gif
Anidanda,kaip smagu,kad jus esat cia,kiek patarimu duodate nemokamai.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 22, 21:43)
<p>Bet kad lb paprasta įmonės sąskaitą atsidaryt. Nueini į banką, nusineši įmonės registravimo dokus ir atidaro iškart. Kortelę atsiunčia po kelių dienų </p>
<p>Nėra jokio kito varianto apsisaugoti, kaip avansas. Žmonės neturi atsakomybes ir neturės </p>

Dar sakyciau,kad tokius reiktu iotraukt i nepatikimu/aferistu sarasa,kad tokiems niekad nebeparduot poilsio namelyje.
Saintlina,vaje vaje,net siurpas ima.Vargsas vaikas.Manau,kad padarysit viska,kas priklauso,su medicina dabar nelengva,abejingumas auksciausio laipsnio,ir man darosi baisu
Cia luety citata.
O ir vel problemos su medicina.O jus nesugalvojat ,kad yra kazkokia labai rimta sistemine krize,jei tos problemos ne sporadines o vien problemos ir tik vienetai sekmingu atveju?
Luety ,misko zverims buvo jaukas metomas su antirabine vakcina,bet siaip efektyvumas tai abejotinas.As tikiu ir man veikia telepatija ,bet del pasiutliges vakcinos perdavimo kontakto ,aerobiniu ar net kas labai tiketina ikandimo budu ,tai ne uzka netikeciau.Nes tai labai rimta.Nuo pasiutliges mirtis garantuota.Taigi negali tu but paskiepyta ,nors bendravai su paskiepytais.
Saintlina ,tikiuosi kreipetes,nes galimos ilgalaikes pasekmes,ta pati nosies pertvara,pasirupink kad LOR apziuretu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 23 balandžio 2023 - 05:35

Labas rytas,

Saintlina kaip vaikui naktis? Vaistų nuo skausmo bent parašė?

Kažkodėl žmonės vis dar linkę sudievinti daktarus... senai ten dirba amatininkai. Protokolai nuleist iš viršaus. Ir dar ne visi laikosi... 

Aukso amžius baigėsi. Natūrali atranka ims veikt ? 

Dukra dirbo pusmetį UK vaistinėje padėjėja. Nemokamai dalinamų vaistų kiekiai nerealūs. Kažkas vis tik sumoka? Kiek ilgai paveš visuomenė?

Čia tik mano pamąstymai...

Gražaus sekmadienio!

Atsakyti
Labos ,
Eina sau net rentgeno nepadarė o jeigu skilo visai kitas gydymas … Saintlina ir tikrai pas lor kaip AA rašė juk tikrai gali būti ir ten sužeidimai …. jazau kaip jam skauda ….
Dusia krutu vakar mamukas su tata užvažiavo tai ir jie pastebėjo kad vos kojas velku verysad.gif nuleidau kad tipo spaudimas nukrito…
Vakar šiltnamį issiravejau, gėles apsitvarkiau žodžiu į priekį kazkaip smile.gif
Sildykite šoniukus nes kita savaite atves nuo antradienio ….
Atsakyti

Labas rytas,

Saintlina kaip vaikui naktis? Vaistų nuo skausmo bent parašė?

Kažkodėl žmonės vis dar linkę sudievinti daktarus... senai ten dirba amatininkai. Protokolai nuleist iš viršaus. Ir dar ne visi laikosi... 

Aukso amžius baigėsi. Natūrali atranka ims veikt ? 

Dukra dirbo pusmetį UK vaistinėje padėjėja. Nemokamai dalinamų vaistų kiekiai nerealūs. Kažkas vis tik sumoka? Kiek ilgai paveš visuomenė?

Čia tik mano pamąstymai...

Gražaus sekmadienio!

Visokių yra, ir gerų, ir amatininkų. Jie juk Darbuotojai, kaip ir visur - įvairūs. Tiesiog žmonės su visom žmogiškom silpnybėm.  Pati sistema bloga - dideli krūviai, mažai personalo, mažos algos už etatą, mobingas iš vadovų ir nepagarba iš visuomenės. Vat ir turim rezultata.

Aš tai už galimybe rinktis privačią mediciną už savo mokesčius.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 22, 22:43)
<p>Bet kad lb paprasta įmonės sąskaitą atsidaryt. Nueini į banką, nusineši įmonės registravimo dokus ir atidaro iškart. Kortelę atsiunčia po kelių dienų </p>
<p>Nėra jokio kito varianto apsisaugoti, kaip avansas. Žmonės neturi atsakomybes ir neturės </p>

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Tai įmonės sąskaita atidaryta,bet reikėjo patvirtinimo iš banko,kad automatiškai patvirtinant rezervaciją,avansas eitų.Na vienu žodžiu čia vaikų darbas.
Juodas sąrašas jau yra,kurie prirūkė jau sąraše ir kur paliko baisiai sujaukta. mirksiukas.gif
Saintlina dar ir savaitgalis įpuola. unsure.gif
Važiuoju žemdirbių turgelin,brokolio daigų,ankstyvų bulvių.Pradžioje savaitės pažystama turėjo bulvių sėklos,subalamutino,sako dar šanos bus,o jų ir nebuvo.Gal kokį pomidorą,gėlę prigriebsiu? ax.gif
Baisiai miegu bute,kaip visada apačioje kaimynai triukšmingi,saulė rytinė plieskia ,iš vakaro karšta,nei tabletė nepadėjo.Gal kava padės?
Mukute- 4u.gif
Atsakyti