Pasėjau nasturtes,kvepiančiuosius žirnelius,leukonijas.Manau jau galima?
MB patėvio neskiepyjo nuo kovidėlio, dėl venų trombozės. Jam operavo koją, visai užkimšę buvo. Prieš uždarymus dar... Sirgo ir sirgs žmonės visom ligom. Širdies kraujagyslių ligos pirmoje vietoje pagal ata... tokia statistika. Sveikam ir skiepai nepakenks, o ligotam net skiepų nereikia... Lieku prie savo nuomonės Pasveikti sunku, nesusirgti lengviau, tik reikalauja kasdienybėje savikontrolės. Einu šiltnamui agurkų sėti. Pirkau vakar pačių man žinomų anstyviausių, Merengue. Gal kitokių ankstyvų turit?
MB patėvio neskiepyjo nuo kovidėlio, dėl venų trombozės. Jam operavo koją, visai užkimšę buvo. Prieš uždarymus dar... Sirgo ir sirgs žmonės visom ligom. Širdies kraujagyslių ligos pirmoje vietoje pagal ata... tokia statistika. Sveikam ir skiepai nepakenks, o ligotam net skiepų nereikia... Lieku prie savo nuomonės Pasveikti sunku, nesusirgti lengviau, tik reikalauja kasdienybėje savikontrolės. Einu šiltnamui agurkų sėti. Pirkau vakar pačių man žinomų anstyviausių, Merengue. Gal kitokių ankstyvų turit?
MB tėvas nesįskiepijo, bijojo, nes sirgo tromboflebitu, tai rezultate persirgo covidu, kurio komplikacija buvo pneumonia, insultas ir mirtis. Gal skiepas būtų padėjęs išvengt tokios baigties
MB patėviui daktarai neleido...tiek žinau.
MB patėviui daktarai neleido...tiek žinau.
Mano uošvis tai net neklausė jų nuomones, pats nusprende. Na bet jau db nieko nepakeisi. Tiesiog prisiminimas, rytoj jo 2 mirties metines. Malonus žmogus buvo
Na ,gal gavau ta skiepa per trecia asmeni,nes skaiciau tokia samokslo teorija,kad subadyti gali subadyt nebadytus,taip,kaip misko zverys,kad yra skiepijami nuo pasiutliges.Kelis paskiepija,paleidzia i miska,o kiti nuo to paskiepyto gauna skiepa.As taip girdejau,bet negaliu teigt,kad taip yra.
Spalio menesi kraujo kresejimas buvo geras,kiek suprantu.
Pirmadieni as vel kreipsiuos pas gydytoja,matysiu ka si karta pasakys.
Koja gereja,ypac,kai pasedziu istiesus o ne nuleidus.Susitepu kremu ir laikau ant sofos istiesta.
Kojiniu iki keliu tu neuzsidejau siandien,niekaip,kiek bebandziau.Bet internetas eme mest visokiausiu,tik zinok,kokios geros.Veikia algoritmai pagreitintu budu,isijunk fb,instagrama,google,youtube,visur reklama su travel kojinem ir kt.
Buvau sode,neistveriau,nors nera saules,bet nesalta.Parisau pomiidorus,apipyliau silauoges durpem,nuskyniau dali meskinio cesnako,desiu i saldikli,paravejau,MB zolyte nupjove su nauju trimeriu,vakar pirktu batareikiniu,bet labai galingas,uzteko viskam ir uz vartu ir kaimyno plotui.
Dabar istiest koja,pailset.
Sudalyvavom spektakly. Nu keistas tikrai 😄. Net nzn kaip vertint. Visa ta aplinka tokia baisokoka, režisierė kaip iš siaubiako 😄.
Ir aš nežinojau kaip vertint. Nutariau, kad į antrą jų spektaklį neičiau bet pajusti kažkiek kaip neregiai gyvena, turbūt nepamaišė.
Ką dar Vilniuj nuveikėt?
Papildyta:
Ir aš taip padariau
Dar parašiau pardavėjai, paklausiau, atrašė, kad nėr jautri dirvai, svarbu, kad būtų saulėta ir neužšlampanti vieta.
Seniai šilagėlės norėjau
Papildyta:
Smagu, kad gerėja
Merginos, kurios labiau nusimanot.. vaikiui kiek ilgiau pastovėjus pradeda kraujas iš nosies bėgti. Čia tiesiog kad sumušta ar stebėt dėl ko nors rimčiau?
Valgyt negali, išsižiot negali, lūpos sutinusios trigubai, geria per šiaudelį. Rentgeno nedarė, pasirodo.. dėl ko žiauriai nustebo mano odontologė.
Lomkės,kaip pijokui,nepasiėmiau į miestą mezginio,nežinau kur rankas dėti vakare?
O aš apie žmonių abejingumą.Na mano vaikai taip niekada nepasielgtų manau.Užsisakė namuką penktadieniui.Iš vakaro parašiau į paštą,ar nepasikeitė planai,kelintą valandą laukti?Tyla.Penktadienį jau apie 16valandą parašiau žinutę į telefoną,ar atvažiuosite paklausiau-tyla.Visko pasitaiko žmonėms,pasikeičia planai,apserga,bet visi praneša.Per du metus antras kartas,tokio abejingumo.Pažiūrėjau į profilį fb,vaikų gydytoja,rezidentė.Tai kokia ji gydytoja bus,kai toks abejingumas.Pikčiausia,kad buvo norintys dviems paroms,atsakėme.Jokio atsakingumo.