Šiuolaikiškas )))
Šiuolaikiškas )))
Jazau vargsiukas ir veidas toks skausmingas oi net suskaudo nuo minties .laikykis Saintlina jeigu kokios pomoces rašyk
Megztukas prabangus
Labos,
Saintlina . Jau namie ar dar ligoninėje Tavo vaikas? Tiek traumų šį pavasarį... stresas?
Luety kaip Tu?
Neramina mane Tavo liga... ne medikė, bet gydymas tepalu ... sumušimą gali tepalu gydyti.
Oras nuostabus, tai darbų daug laukia. Mano žirniai irgi dygsta, sėti prieš savaitę.
Vakar patręšėm spygliuočius. Daug jų pas mus prisodinta. Dabar MB 10 mandrų pušų atsivežė. Sodinsim šiandien...
Muka kaip Tu jautiesi? Vis tik jėgų reikia ...
Aš tai nusikalu iki vakaro... senstu? Ne 45 jau... kai tik nupirkom prieš 12 metų vaje kiek jėgų buvo.
Taigi pacios luety pasirinkimas kaip gydytis.O tas nuotolinis gydymas ir gydymasis pagal interneta yra norma siom dienom.Jei jau yra smulkiu kraujagysliu tinklas,reiskia voztuvas uzkrito arba trombas galutinai uzkiso.Tai nenutiko vakar .O nemokamas gydymas yra nemokamas.Kiek moki tiek ir gauni.Ir dar karta kartoju,kad komunizmas numiro pries 33 metus.Jau ir kapitalizmas barachlit , o jum vis nedaeina.
Namie jau. Čia tai ne nuo streso, o dėl neatsargumo. Lekia kaip be galvos.
Mergiotės, gal žinot, kokią žemę šilagėlės mėgsta? Gavau ir nežinau kaip kur sodint.
Papildyta:
Dėkui, Mukut nebent rekomendacijų kur dantis tvarkyt bet turim savo odontologę, tai arba ji apsiims, arba užrodys kur eit.
Labas rytas,
Anidanda,kojines grazios,tik ne mano kojom.Mano virs keleno kojos ziauriai storos.Nesu nesiojus kojiniu nuo Caro Riuriko laiku ir jauciu jau neteks.Aciu,uz patarimus,rupesti,sugaista laika. Ieskosiu kazko iki kelenu.
Cia musu pakrantes reklama.Luety ,manau per subtilios dvasines organiz acijos ta ziuret,kitos kam idomu ,gali idiegt VNP ar kita piratu pliaza
Zinokit as turiu telepatini rysi su augalais ,tai jie sako kad medelius reikia persodinet kuo reciau,pamirkyt bent para,kad vandens pritrauktu ir siukstu nenudziovint smulkiuju sakneliu.O jei taip atsitiko uzpilt pagerintojo,kad sakneles ataugtu.Kur galima rast augalu apsaugos priemoniu pasakys sesuo Saintlina.Jau beveik galima isventint i ordina
Neziuriu as filmu,nebelieka laiko Bet,jei sakai,kad man netinka ziuret,tai ir nesistengsiu.
O Dieve,kaip gaila vaiko,nu ir mamka suprantu. Bet jauniem gerai gyja .Dantis pakeis,jaunas dar.Nu bet ka dabar.Pacanai,jie lekia ,skuba,jiems reikia pojuciu.
Papasakosiu du atvejus.Sunui kita met bus 50,ale va,nesuauga niekaip.Tvarke kazkokius laidus su sunum ir reikia nuskust laido apvalkala.Anukas pjauna su peiliu,o sunus pamates,sako,ziurek,kaip reikia:isidejo tarp dantu ir patrauke. ir liko su nuskeltu dantim Gera pamoka buvo sunui,tikra tokia,kaip nereikia daryt. Kazkas is dangaus koreaguoja teva turbut.
O anukas kovo pradzioj vaziavo dviraciu namo ir ji partrenke kazkokia masina.Ir nuleke sau.Is paskos vaziavo vanas,zmogus islipo,pakele,nuveze i priemima,aciu Die tik nubrozdinimai,sumusimai ir akiniai sukulti.Sunus bande ieskot ,tikrint CCCV kameras,nieko gero.Karma yra bitch.
Taigi pacios luety pasirinkimas kaip gydytis.O tas nuotolinis gydymas ir gydymasis pagal interneta yra norma siom dienom.Jei jau yra smulkiu kraujagysliu tinklas,reiskia voztuvas uzkrito arba trombas galutinai uzkiso.Tai nenutiko vakar .O nemokamas gydymas yra nemokamas.Kiek moki tiek ir gauni.Ir dar karta kartoju,kad komunizmas numiro pries 33 metus.Jau ir kapitalizmas barachlit , o jum vis nedaeina.
Kad to pasirinkimo ne kazka.
Sianakt jau miegojau komfortabiliai,nebesijaute,kad anklode sunki,galejau det koja,kaip noriu,niekas neskaudejo,bet paraude ir skausminga toje vietoje dar yra.Bet atrodo kad nebetinsta arba labai mazai.
Vakar iskenciau su tom kojines kol vaiksciojom shopintis,gryzus nusiemiau,nes pasmuko ir uzspaudzia kitas vietas nemaloniai.
Zadu pirmadieni belstis vel pas ji,matysiu,gal priims ir kazka paskirs,kokius tyrimus ar ka nors.
Cia nuejes i priimamaji irgi ne kazka gali gaut.Gali but,kad lieps registruotis pas savo gydytoja kitai dienai.O islauksi 4-6 valandas.Nu matyt nera taip blogai,arba vertinu klaidingai save,kad dar ten nepakliuvau.
Reikia nupjaut meskinius cesnakus ir susidet i saldikli,siemet labai ju daug pas mus,gaila palikt.Vistik vitaminai ir krauja valo kazkiek.
Mano vaikeliukas nusivertė nuo dviračio. Tiek, kad gatvėj kažkas greitąją iškvietė ir išvežė į ligoninę. Du dantis nuskėlė stipriai, siuvo smakrą, veidelis tragiškas.. vienžo..
Ojej, sveikatos jam .
Komunizmas ateina,visomis iskreiptomis formomis.Dabar keliaujam i socializmas.Jau vien Mazyles atvejas man grynas sovietmetis,kaip kazkas kazkam nepatinka ir surengia atsieit teisinga vertinima.Kai paziurejau tuos posedzius,taip aiskiai prisiminiau savo jaunystes laikus.
AA koks nemokamas gydymas? Šitiek mokesčių sumoku , kad lieka keiktis arba keiktis... o negaunu nieko. Tinginių ir pašalpinių laikai.
Ane , akatau.Cia uztai kad kai bandziau pou irodyti ,kad tik pou ir dar kukuskai turbut ta sistema veikia,isvadinai mane darzelinuke ir lunatike.
Siaip nepykstu ,gerai kad nors vienam procentui dar veikia.
Beje mano pazistamu tarpe,lietuvoje praeita menesi ivyko labai skaudi netektis,dar iki siol negalim atsigaut.Mire vaikas,greitoji i ligonine vezt atsisake ,del kosulio.Bet manau kad sikart bus ieskoma kokios nors teisines pagalbos.
Pou kitoj barikadų pusėje negu aš. Jai ta sistema tikrai gera... man būtų geriau Amerikos, kiek moki tiek gauni.
O Pou sistemos nekuria, taigi jos pulti nėra už ką.
Medicinoje kaip ir visur kitur veikia žmogiškasis faktorius. Yra daktarai nuo dievo, yr amatininkai, receptų rašinėtojai...
Luety, aš bandyčiau visus kelius gauti pagalbą. Mano durnu supratimu reikia kraujo tyrimų , geriamų vaistų ir tt. Kažkiek pasigydyti iki skrydžio. Tokia kovidinio skiepo šalutinio poveikio liga Tave užpuolė....