Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2023 04 21, 13:41)
Mano anyta, jei kažkas negerai, nedera ar kas, tuoj su pjūkliuku vaikšto, o aš iš paskos, kad tik ko nenupjautų. Tai dabar įsigudrino tą daryt, kai manęs nėra.

Va va, pas mus tas pats. Mamikei vis trukdo kokia slyvos šaka ar visas medis. Reik pjaut. O aš baruosi, kad pavėsio nebus kieme. Tai irgi sugeba ką nors supaškudyt kol manęs nėr. Dabar magnolija jai kieme trukdo, reik perkelt. Ir žmonės gi nemato toj vietoj. Nu kaip tu ją perkelsi, jei ji jau visai nemaža? Iškas ir nudžius. Jau kiek augalų taip pribaigė.
Atsakyti

Pou Dusia dovanų negavo :B  :D  :hmm: 

. Mūsų kaime pagal planą sodas 40 arų. Obelis išpovėm, liko  10! TIK, užveisim pušų ir kito gėrio ... 40 obelų niekam nereikia.

Atsakyti

Dusia, galvojau, kad berželį gavai dovanų :)

Atsakyti

teko lankytis smile.gifIrgi dovanų gavau. Parašyk po to, kaip įspūdžiai. Jis gana anksti baigiasi, kiek pamenu. Tai gal ką nors dar Vilniuje aplankysit smile.gifŠiandien važiavau per miestą - gražuu, viskas žydi. Kaip užsižiopsojau į narcizų pievą prie Operos ir baleto teatro, vos į subinę kažkam nesuvažiavau. Papildyta: niekaip nepaaiškinsit smile.gifkeliones mėgstat, tai atmazkės apie atstumą nepraeis ))) tiesiog džiaukitės smile.gif
Tai pasiėmėm nakvynę radisson, ko gero tiesiog bare ant stogo sėdėsim ir alų gersim🤣. Mes ilgų atstumų kelionės mėgstam ne vienai dienai, bet taip, nepaaiškinsiu aš jiems, kad suprastų, jauni yra, jiems jokio vargo atrodo toks važinėjimas 😄. Pamenu kaip prieš kelis m susipykom net su sūnumi, kai pasakiau kad neplauksiu baidarem su jais 21 km, nes man per sunku tiek laiko joje sėdėt. Niekaip nedasilo jam, kas čia sunkaus 😳. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 21 balandžio 2023 - 15:15

Nedovanu berželis,, 15 pinigų mokėjau... bet gavau pirkti.  Prieš kelis metus ieškojau tai tik Lenkijos medelyne radau.

21 km baidare gal ir daug. 12-15 km yra pats tas.  Myliu šitą pramogą :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 21, 15:15)
Tai pasiėmėm nakvynę radisson, ko gero tiesiog bare ant stogo sėdėsim ir alų gersim🤣.

aš kaip vietinė tai važiuočiau kur nors apie Trakus nakvoti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 21, 15:36)
21 km baidare gal ir daug. 12-15 km yra pats tas. 

aš išvis nesu baidare plaukusi rolleyes.gif net pačiai keista, pagalvojus, kad tos plaukimo trasos visiškai šalia mūsų kaimo praeina.

Užsisakiau braškių frigo ir negavau iki išvažiuojant. Jei atsiųs savaitės pradžioj, kur jas reiks dėt iki sekančio savaitgalio?
Atsakyti

Nedovanu berželis,, 15 pinigų mokėjau... bet gavau pirkti.  Prieš kelis metus ieškojau tai tik Lenkijos medelyne radau. 21 km baidare gal ir daug. 12-15 km yra pats tas.  Myliu šitą pramogą :wub:

aš kaip vietinė tai važiuočiau kur nors apie Trakus nakvoti biggrin.gif Papildyta: aš išvis nesu baidare plaukusi rolleyes.gifnet pačiai keista, pagalvojus, kad tos plaukimo trasos visiškai šalia mūsų kaimo praeina. Užsisakiau braškių frigo ir negavau iki išvažiuojant. Jei atsiųs savaitės pradžioj, kur jas reiks dėt iki sekančio savaitgalio?

Jo, iki 15 km maximum ir man. Paskui jau vargas.

Niekur jau papildomai nebenoriu važiuot. Prisibuve jau daug kartų Trakuose, Vilniuj irgi gyvenus esu 5 m, o ir buvo laikas kai važiuodavau darbo reikalais kas mėnesį. Tai nzn ko nemačius dar. Ir šiaip tingiu 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 21 balandžio 2023 - 15:59
QUOTE(saintlina @ 2023 04 21, 15:54)
aš kaip vietinė tai važiuočiau kur nors apie Trakus nakvoti  biggrin.gif
Papildyta:
aš išvis nesu baidare plaukusi  rolleyes.gif  net pačiai keista, pagalvojus, kad tos plaukimo trasos visiškai šalia mūsų kaimo praeina. 

Užsisakiau braškių frigo ir negavau iki išvažiuojant. Jei atsiųs savaitės pradžioj, kur jas reiks dėt iki sekančio savaitgalio?

Laba,
Frigo- į šaldytuvo daržovių stalčių.
Atsakyti
https://www.channel4...-on-sunny-beach
Cia musu pakrantes reklama.Luety ,manau per subtilios dvasines organiz acijos ta ziuret,kitos kam idomu ,gali idiegt VNP ar kita piratu pliaza biggrin.gif
Zinokit as turiu telepatini rysi su augalais ,tai jie sako kad medelius reikia persodinet kuo reciau,pamirkyt bent para,kad vandens pritrauktu ir siukstu nenudziovint smulkiuju sakneliu.O jei taip atsitiko uzpilt pagerintojo,kad sakneles ataugtu.Kur galima rast augalu apsaugos priemoniu pasakys sesuo Saintlina.Jau beveik galima isventint i ordina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 balandžio 2023 - 07:14
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Braškės pradeda žydėti šiltnamyje,kažkada gegužės 15 iš šiltnamio jau valgėme,manau per mėnesį,jei orai leis,sunoks?Žirniai lenda. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Kaip jums megztinis už 69€? 😁

Atsakyti
Mano vaikeliukas nusivertė nuo dviračio. Tiek, kad gatvėj kažkas greitąją iškvietė ir išvežė į ligoninę. Du dantis nuskėlė stipriai, siuvo smakrą, veidelis tragiškas.. vienžo..
Atsakyti