Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Na aš ne medikė - bet maučiausi abi ir į trasą . Kokie 4 km pasivaikščiojimo , geriau ne asfaltu ( kelių sąnarai ) , svarbu kalnas - pakalnė. Ryt 4,5 ir taip po truputi didinti trasą. Nėra blogo oro , kepurė jei šalta, kapišonas ant kepurės jei lyja ir pirmyn 4u.gif Aš daryčiau taip ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 21, 09:00)
Na aš ne medikė - bet maučiausi abi ir į trasą . Kokie 4 km pasivaikščiojimo , geriau ne asfaltu ( kelių sąnarai ) , svarbu  kalnas - pakalnė. Ryt 4,5  ir taip po truputi didinti trasą. Nėra blogo oro , kepurė jei šalta, kapišonas ant kepurės jei lyja ir pirmyn  4u.gif  Aš daryčiau taip ...

Pritariu.Ziuriu per langa,lyjavejas,zmones aina susitrauke,nu jokio noro lyst i lauka ax.gif tongue.gif Einu detis tada antra kojine,o vargo yra ne mazai.O ar eisiu per toki ora,nezinau ax.gif ax.gif nu jau baisus atrodo.Gal apstos kazkiek.
Atsakyti

Labas rytas,

aciu ,Dusiuk>kazkiek geriau,bet viskas dar rausva ir skausminga.Si ryta vargau ilgai,kol ismokau kompresine kojine uzsidet.Pagaliau ijungiau youtube ir uzsidejau per asaras.Kai slinko pro skaudama vieta,skausmas didelis.Uzsidejau tik ant sergancios kojos dar,nes nesiryztu ant sveikos.Nupirkau,kompresijos lygis 14-17mmHg,tai skrydzio kojines,kitokiu nebuvo,neradau keliose vaistinese ir net sveikatos saugos parduotuvej neradau.raso kazkokiu 30 denier,6-8 ismiera,mano 7.Kol kas smagiai jauciuosi,tik nepatinka tas uzspaudimas zemiau kelenio,bet rode youtubushkoj,kad 2 pirstai zemiau kenkles ilankos,panasiai taip ir yra.Eisiu skaityt kiek cia ja nesiot.Visa diena?Kelias valandas?
O siaip salta ziauriai,apsiniauke,vejas,7 silumos,zodziu nieko naujp.Rodo atsilima tik kita savaitgali,o ar bus?klausimas.

Juk rašiau kokias reikia nešiot. Skrydžio kojinės ir dar iki kelio tai netinka. Jis yra profilaktinės, sveikiems žmonėms, o ne sergant venų varikoze.

Reikia bent iki kirkšnies, 2 kompresijos (II cCL užrašas būna ant dėžutės). Išmatuoti ryte dar lovoj koja per ciurna, per storiausia blauzdos vietą ir storiausia šlaunies vietą. Dydį turi parinktis pagal šiuos parametrus, ne mažesnį.

Užsimauti ryte neatsikėlus, nusimauti vakare prieš miegą.

Jei pirksi bet ką, gali pakenkti sau, o ne padėt 

Atsakyti

Va luety, tokias pvz nusipirk https://compressions...ng-compression/

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 21, 10:25)
<p>Va luety, tokias pvz nusipirk <a data-ipb='nomediaparse' href='https://compressionsockshop.co.uk/shop/70-thigh-compression-stockings-ccl-2-strong-compression/'>https://compressionsockshop.co.uk/shop/70-thigh-compression-stockings-ccl-2-strong-compression/</a></p>

Kaip dailiai atrodo paveiksliuke bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 21, 09:14)
Apsidirbu , už kompo ir į kaimą... Oras nuostabus !

Ir aš smile.gif ir kompą irgi turbūt reiks vežtis, nes grįšiu tik antradienį. Vėl tėvus po med.įstaigas antradienį reiks vežioti, tai neapsimoka vienai dienai grįžt ir vėl lėkt.
Buvau turguj, prisipirkau bulvių sėklinių keturis maišus po 20 kg, Depo žemių šilauogėms. Bagažinė užtiutinta pilnai. Dar pomidorus kažkur reiks sudėt. Gal šunį sodint ant priekinės sėdynės, o užkrovinėt galinę? Bet tai anam vienąkart parodyk, paskui neiškrapštysi iš priekio.
Ai, turguj platus pasirinkimas visų insekticidų ir fungicidų, draudžiamų parduotuvėse. Šian Depo buvau supykusi, kad net elementaraus ir net nelabai efektyvaus Decio nebėr blink.gif nei Topas, nei Champion ar Effector. Pipiec. Užtat turguj ir Vertimec radau. Voratinklinę erkę purkšiu ant savo citrinmedžių namie.
Atsakyti

Kaip dailiai atrodo paveiksliuke bigsmile.gif
Papildyta:

Ir aš smile.gifir kompą irgi turbūt reiks vežtis, nes grįšiu tik antradienį. Vėl tėvus po med.įstaigas antradienį reiks vežioti, tai neapsimoka vienai dienai grįžt ir vėl lėkt.
Buvau turguj, prisipirkau bulvių sėklinių keturis maišus po 20 kg, Depo žemių šilauogėms. Bagažinė užtiutinta pilnai. Dar pomidorus kažkur reiks sudėt. Gal šunį sodint ant priekinės sėdynės, o užkrovinėt galinę? Bet tai anam vienąkart parodyk, paskui neiškrapštysi iš priekio.
Ai, turguj platus pasirinkimas visų insekticidų ir fungicidų, draudžiamų parduotuvėse. Šian Depo buvau supykusi, kad net elementaraus ir net nelabai efektyvaus Decio nebėr blink.gifnei Topas, nei Champion ar Effector. Pipiec. Užtat turguj ir Vertimec radau. Voratinklinę erkę purkšiu ant savo citrinmedžių namie.

buna dailiu, su neriniais (tokiu gyvai neciupinejus, tai neturiu nuomones, ar geros, pagal aprasyma turetu but viskas ok), o buna ir paprastu. ten irgi tam puslapy apacioj yra paprastos Relaxan. esu macius Lt ju, tikrai gera kokybe, o tas be pirstu dar ir uzsimaut patogu , lengviau nei su pirstais

oras puikus, norisi i savo kaima, bet teks vaziuot rytoj i vilniu, nes gavau dovanu bilietus i kazkoki patyrimini spektakli. tingiu ziauriai, bet sunus padovanojo, tai negaliu nevaziuot, kad neisizeistu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 21 balandžio 2023 - 11:33
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 21, 11:31)
teks vaziuot rytoj i vilniu, nes gavau dovanu bilietus i kazkoki patyrimini spektakli.

Koks spektaklis?
Atsakyti

Naujasis teatras

Pojūčių spektaklis ,,Kodėl aš čia?"

Atsakyti

Kažkaip nelabai turi supratimo tie vaikai, kokiu atstumu dovanas reiktų organizuot 🤣. Šitaip toli varyt dėl spektaklio. Pernai irgi gavom nakvynę viešbutyje Druskininkuose, o mums turbūt jau nieko toliau už druskininkus nėra 😂. Kaip čia jiems mandagiai paaiškint, neįsivaizduoju 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 21, 12:40)
<p>Naujasis teatras</p><p></p><p><span style="background-color:rgb(255,255,255);">Pojūčių spektaklis ,,Kodėl aš čia?"</span></p>

teko lankytis smile.gif Irgi dovanų gavau.
Parašyk po to, kaip įspūdžiai.
Jis gana anksti baigiasi, kiek pamenu. Tai gal ką nors dar Vilniuje aplankysit smile.gif Šiandien važiavau per miestą - gražuu, viskas žydi. Kaip užsižiopsojau į narcizų pievą prie Operos ir baleto teatro, vos į subinę kažkam nesuvažiavau.
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 21, 12:43)
Kažkaip nelabai turi supratimo tie vaikai, kokiu atstumu dovanas reiktų organizuot 🤣.

niekaip nepaaiškinsit smile.gif keliones mėgstat, tai atmazkės apie atstumą nepraeis ))) tiesiog džiaukitės smile.gif
Atsakyti

Abrikosai žydi, persikai rytoj pražydės.  Pūkuota vyšnia po truputi žiedus skleidžia. Mergos dūksta po kiemą... idilė. Prisipirko MB pušų... Užliežiuose labai padorus medelynas yra. Vyrukas išmano ir kainos nesikandžioja. O aš gavau baltakamienį beržą. Brangus, bet man toks gražus.... LT retenybė. Su kuo sutapsi toks ir pats patapsi  :D . Kas su gėlėm, mudu su medžiais...

Nu netyčia keli krūmeliai daugiamečių turguje papuolė... vietos tai nėra kur sodyt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dusia, kaip fainai, kokia gera dovana. Man jei didesnė sodyba, aš jos be medžių tiesiog neįsivaizduoju. Mano anyta, jei kažkas negerai, nedera ar kas, tuoj su pjūkliuku vaikšto, o aš iš paskos, kad tik ko nenupjautų. Tai dabar įsigudrino tą daryt, kai manęs nėra. O man reik ir pavėsio, ir paukščių medžiuose. Kitu atveju, kam ta sodas.

Dukterėčios išpjovė obelis prie namų, o man dabar taip ten liūdna, plika ta žolytė.

Atsakyti