Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 20, 11:55)
Kaina kandžiojasi . O dar nežinia ar pagal galvos dydį tiks ...
https://www.coatycoa...C...purė-pilka

Dar šitos neblogos , jei modelis pataikytas :

https://www.knitty.l...-kasmyro-kepure

kažkaip antra man gražesnė smile.gif pačiupinėjus gal kitaip atrodytų?
Atsakyti
Niekur kitur kapisono nededu ,tik pavasari,kai orai permainingi,sode.
Siaip kepuriu cia mazai reikia,o kai lyja,skecio nepanesiosi,sulauzo greit,tai paltai,striukes su giliu kapisonu,cia pagrindinis rubas.Nuo lietaus apsaugoja gana neblogai.
Kepures geru siulu brangios ir pas mus,bet cia pagrinde akrilines,tik pas dizaineius bootikuose buna geru siulu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 20, 13:08)
kažkaip antra man gražesnė smile.gif pačiupinėjus gal kitaip atrodytų?

Ko gero reikėtų pasimatuoti ... Jei per plati krenta ant akių , jei per siaura lipa nuo ausų aukštyn.
O gal tau ir visai nepatiks kepures nešioti ...
Aš kai visą žiemą tik pėščiomis į sportą ir atgal - ty miestas , perėjos ir tt tai pajaučiau kaip smagu kepurės. Akiplotis didesnis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir šiaip labai daug šilumos atiduodam per galvą ...
Atsakyti

Pou triušio pūkai ir mane nervuotų ... Kad ir labai minkšti .
Čia gal tik man tiko pačios megztos kepurės ... Mano patirtis tokia. O mieste gatvėmis vaikščioti su kapišonu visai nebenoriu , prastina matomumą, girdimumą.

Ten ne pūkuotas, normalus susuktas siūlas. Ne toks kaip mūsų vaikystės tų baltų kepurių 😆

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas, kokia graži diena  :wub:​ 

Atsakyti
Pou,ką darai su šalavijumi?Prisisėjo be proto.Ir jie visi sužydi?Dabar dalinu ir nešu prie rožių,bet tiek jų........ biggrin.gif
Atsakyti

Ingrida, dekoratyvinis ar vaistinis?

Pas mane dekoratyvinis :) Nieko nedarau - dalinu, kas neturi, o perteklių išmetu. Vislus jis :) Taip, iš daigelio kelmelis, kuris gražiai žydi. Gali nusipirkti kokių vazonų, sodint ir namelio terasoje sustatyti kompozicijomis - gražu juk labai.

Atsakyti
Dekoratyvinis,dekoratyvinis,vaistinis taip neplinta gal? ax.gif
MB ant terasos uždraudęs,jokių vazonų.Didesnius šalia terasos pastačiau. biggrin.gif
Man atrodo ir kraujažolės dauginasi.Dabar žinok,ar laukinė čia pasisėjo,ar dekoratyvinė?Ir raunu ir palieku. ax.gif
Atsakyti

Ingrida, anksčiau auginus vaistinį, tikrai ne taip užsisėja. Tai jei neleidžia, statyk, grupuok šalia, o kitus tiesiog ravėk, na ką daugiau su jais bedaryt. Tik tiek, kad medingas, labai dekoratyvus. Man labai gražu rožės, levandos, šalavijai. Graži draugystė, ilgai žydi pakaitom.

Man labai gražios nenukarpytos kraujažolės žiemą - labai dekoratyviai jų sausuoliai atrodo. Ir vasarą pamerkiu dažnai baltas ar rausvas laukines kraujažoles su levandomis - labai subtilios puokštės gaunasi.

Atsakyti
Labas rytas,
Pas mane šalavijas labai plečiasi , eina į pievą tiesiog. Kiek MB trimeriu apgeni , tiek gana. Prastos žemės augalas .
Apsidirbu , už kompo ir į kaimą... Oras nuostabus !
Biški kojas skauda nu sporto, išsilakstysiu kaime . Paguoda, kad meistrų nebus . Turėjo laisvų dienų viduryje savaitės, padarė ką galėjo . Dabar reikia laukti kol išdžius betonas, galės sudėti grindis . Bardakas biški , bet pareisiu tik pernakvoti .
Luety kaip Tu ?
Papildyta:
Apie šalaviją galiu pasakyti tiek , kad jis tik nektarą duoda bitėms žiedadulkių ne.
Su lubinais yra antraip , renka žiedadulkes, nektaro ne.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 21, 08:14)
Labas rytas,
Pas mane šalavijas labai plečiasi , eina į pievą tiesiog. Kiek MB trimeriu apgeni , tiek gana. Prastos žemės augalas .
Apsidirbu , už kompo ir į kaimą... Oras nuostabus !
Biški kojas skauda nu sporto, išsilakstysiu kaime . Paguoda, kad meistrų nebus . Turėjo laisvų dienų viduryje savaitės, padarė ką galėjo . Dabar reikia laukti kol  išdžius betonas,  galės sudėti grindis . Bardakas biški , bet pareisiu tik pernakvoti .
Luety kaip Tu ?
Papildyta:
Apie šalaviją galiu pasakyti tiek , kad jis tik nektarą duoda bitėms žiedadulkių ne.
Su lubinais yra antraip , renka žiedadulkes, nektaro ne.

Labas rytas,

aciu ,Dusiuk>kazkiek geriau,bet viskas dar rausva ir skausminga.Si ryta vargau ilgai,kol ismokau kompresine kojine uzsidet.Pagaliau ijungiau youtube ir uzsidejau per asaras.Kai slinko pro skaudama vieta,skausmas didelis.Uzsidejau tik ant sergancios kojos dar,nes nesiryztu ant sveikos.Nupirkau,kompresijos lygis 14-17mmHg,tai skrydzio kojines,kitokiu nebuvo,neradau keliose vaistinese ir net sveikatos saugos parduotuvej neradau.raso kazkokiu 30 denier,6-8 ismiera,mano 7.Kol kas smagiai jauciuosi,tik nepatinka tas uzspaudimas zemiau kelenio,bet rode youtubushkoj,kad 2 pirstai zemiau kenkles ilankos,panasiai taip ir yra.Eisiu skaityt kiek cia ja nesiot.Visa diena?Kelias valandas?
O siaip salta ziauriai,apsiniauke,vejas,7 silumos,zodziu nieko naujp.Rodo atsilima tik kita savaitgali,o ar bus?klausimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 balandžio 2023 - 09:42