QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 20, 06:44)
Luety , tu mirusia karaliene prisimeni? Jinai nesidrovejo skareles devet.O kapisonas yra baisi neelegancija ,atleiskit.Nesvarbu ,kad darze.O siaip tokiam amziuje deretu prisimint ,kad jei jau koja skauda ,but gerai dar ir kokio galvos skausmo neisitaisyt.
Oras baisus ir geret nesiruosia.Iki menesio pabaigos be saules ir be silumos.Pomidorai tai kazkaip auga ,bet paprikos ir baklazanai tai ne.O vietiniai kurie nei morku nei buroku beigi kopustu vengia augint ,vel skusis kad nieks darze neauga.
Jau nekalbu apie ypatinga sekme kauno turistu ,kurie cia atvaziave randa blogesni ora nei paliko namie.
Bet zmones tobuleja,jau ir kalnus, olas ,miskus ,prekybcentrius aplanko,saltu oru vietini distiliata otviedajiet :
Labas rytas,
Karaliene tik reklamoj skarele devejo,nebuvau macius niekur daugiau jos su skarele.Ir ji man ne pavyzdys.
Kai atejau,uzsidejau kepuryte,bet ji nepatogu,judi,ji smunka ant ausu arba ant akiu,nusiemiau ir man buvo patogiau.Deviu lankeli ant plauku dirbdama,bet,kai orai tokie permainingi ir dirbi siltnamyje,po to reikia begt is jo i lauka,tai man darbinis treningas su kapisonu,pats tas.Siltnamyje jo nereikia,o leki i lauka,nesvarbu,ar ranka svari ar ne,uzsitempi kapisona,patogu be galo.Jokia skarele gyvenime man netiko ir yra be galo nepatogu.Vasar tai turiu skrybeliuka ir ne viena.
Alta,jei palyginsi kaip anglai sode rengiasi,tai reikstu,kad as madas demonstruoju.
Mano nors treningas grazios elektriniai zalios spalvos,arba bordo dar keiciu.O jie ateina su guminiais batais,(as su kedais ir savo storom vilnonem kojinytem),nutriususios spalvos rubais,daznai net dazais aplipusiais,kuriuos jie naudoja remontus darydami.Cia ne Lietuva,Vokietija,ar kita Europos valstybes sodo bendrija.Cia sala,konservatoriu.Ir as labai gerai jauciuosi budama su savo ryskiaspalviais rubais.
O kapisonas labai patogu man ir padeda man profilaktiskai to galvos skausmo isvengt.
Bet aciu uz rupesti ir pastabas.
P.S.jei mano sodas but uz mano namo,but kita kalba ir apranga.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 20, 07:09)
As tai buitines chemijos vel trim metams uzsisakiau siryt.Jau yra kazkokiu naujos kartos ariel ,A+ ,vadinasi.Bet neemiau.O indaplovei ta nauja ,ypac koncentruota tai emiau.
Jo kita savaite ir pas mus salnos ,reiks eit viska uzdangstyt.Bulves tuoj zydes ,jau kolorado vabalai islindo.O oras toks ,dievaz ziema buvo silciau.
Dar noriu pakartot - luety ,turesi mezgimo atsisakyt ,jei nori kad sikart kaip sakoma pranestu pro sali
Na visai gal nereikia atsisakyt,reikia judet daug daugiau,nei iprastai.Vakar mezgiau,kojos ant sofos,kompas salia,pakeltos kojos gelbsti,nes visa laika megzdavau sededama nuleistom kojom.
Koja kazkiek,gal miimetra
geriau.Lokalizavosi kazkaip raudonumas,jauciu ta kojine buvo labai gerai,siandien reikia eit ieskot sau tinkamu.
Siandien ryte 8 silumos,bet reikia sildyma jungt,vejas nerimsta,iki menesio galo panasus orai rodo,bet keiciasi ju prognozes vos ne kasdien.Pas mus labai stipriai tusuoja dangu naktimis,ryte baisu ziuret i arimus,bet reikia kazkiem dekot vejui,nupucia i viena ar kita puse,todel ir tusuoja tirstai.
Cia is suokalbiu teorijos,o as ne pilno proto,su negalia,po depresijos,tai ir matau taip.
Papildyta:
https://tarpmergaici...935/zydra-skara
https://www.saiva.lt...ngas-salikelis/
tiekm google parode