Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos. Aš tai kartais nešioju sportinę kaklaskarę. Na ji kaip mova. Kai vėjas siaučia kaklą apsaugo, o vėliau užsismaukiu kaip juostą ant plaukų, kad ravint nenervintų. Labai universalus dalykas. Arba kai vėjuota, ant ausų, kad nesupūstų.

Muka, man šios medvilninės taip pat patinka :) Tamsiai mėlyną turiu.

Aš kaip tik noriu mažai šįmet. Įvertinu galimybes.

Atsakyti
Aš tuomet melžėja rolleyes.gif Tiesiog mano garbanoti plaukai ir labai bitės mėgsta įsivelti o tada puolu panikon tai privalu su apdangalu o dabar jau visai įpratau biggrin.gif
Turiu mėlyną, oranžinę ir žalia biggrin.gif
žembraškių neauginu ax.gif
Dusia auuu
Saintlina čia pasidairyk https://donum.lt/col...6xoCRNkQAvD_BwE
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 04 20, 08:56)

ačiū už nuorodą 4u.gif išties labai gražios wub.gif bet ryškiai žydros nėra, gaila..
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 20, 06:44)
Luety , tu mirusia karaliene prisimeni? Jinai nesidrovejo skareles devet.O kapisonas yra baisi neelegancija ,atleiskit.Nesvarbu ,kad darze.O siaip tokiam amziuje deretu prisimint ,kad jei jau koja skauda ,but gerai dar ir kokio galvos skausmo neisitaisyt.
Oras baisus ir geret nesiruosia.Iki menesio pabaigos be saules ir be silumos.Pomidorai tai kazkaip auga ,bet paprikos ir baklazanai tai ne.O vietiniai kurie nei morku nei buroku beigi kopustu vengia augint ,vel skusis kad nieks darze neauga.
Jau nekalbu apie ypatinga sekme kauno turistu ,kurie cia atvaziave randa blogesni ora nei paliko namie.
Bet zmones tobuleja,jau ir kalnus, olas ,miskus ,prekybcentrius aplanko,saltu oru vietini distiliata otviedajiet :

Labas rytas, 4u.gif biggrin.gif
Karaliene tik reklamoj skarele devejo,nebuvau macius niekur daugiau jos su skarele.Ir ji man ne pavyzdys. ax.gif ax.gif Kai atejau,uzsidejau kepuryte,bet ji nepatogu,judi,ji smunka ant ausu arba ant akiu,nusiemiau ir man buvo patogiau.Deviu lankeli ant plauku dirbdama,bet,kai orai tokie permainingi ir dirbi siltnamyje,po to reikia begt is jo i lauka,tai man darbinis treningas su kapisonu,pats tas.Siltnamyje jo nereikia,o leki i lauka,nesvarbu,ar ranka svari ar ne,uzsitempi kapisona,patogu be galo.Jokia skarele gyvenime man netiko ir yra be galo nepatogu.Vasar tai turiu skrybeliuka ir ne viena.
Alta,jei palyginsi kaip anglai sode rengiasi,tai reikstu,kad as madas demonstruoju. biggrin.gif biggrin.gif Mano nors treningas grazios elektriniai zalios spalvos,arba bordo dar keiciu.O jie ateina su guminiais batais,(as su kedais ir savo storom vilnonem kojinytem),nutriususios spalvos rubais,daznai net dazais aplipusiais,kuriuos jie naudoja remontus darydami.Cia ne Lietuva,Vokietija,ar kita Europos valstybes sodo bendrija.Cia sala,konservatoriu.Ir as labai gerai jauciuosi budama su savo ryskiaspalviais rubais. biggrin.gif O kapisonas labai patogu man ir padeda man profilaktiskai to galvos skausmo isvengt.
Bet aciu uz rupesti ir pastabas. 4u.gif 4u.gif
P.S.jei mano sodas but uz mano namo,but kita kalba ir apranga. biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 20, 07:09)
As tai buitines chemijos vel trim metams uzsisakiau siryt.Jau yra kazkokiu naujos kartos ariel ,A+ ,vadinasi.Bet neemiau.O indaplovei ta nauja ,ypac koncentruota tai emiau.
Jo kita savaite ir pas mus salnos ,reiks eit viska uzdangstyt.Bulves tuoj zydes ,jau kolorado vabalai islindo.O oras toks ,dievaz ziema buvo silciau.
Dar noriu pakartot - luety ,turesi mezgimo atsisakyt ,jei nori kad sikart kaip sakoma pranestu pro sali

Na visai gal nereikia atsisakyt,reikia judet daug daugiau,nei iprastai.Vakar mezgiau,kojos ant sofos,kompas salia,pakeltos kojos gelbsti,nes visa laika megzdavau sededama nuleistom kojom.
Koja kazkiek,gal miimetra bigsmile.gif geriau.Lokalizavosi kazkaip raudonumas,jauciu ta kojine buvo labai gerai,siandien reikia eit ieskot sau tinkamu.
Siandien ryte 8 silumos,bet reikia sildyma jungt,vejas nerimsta,iki menesio galo panasus orai rodo,bet keiciasi ju prognozes vos ne kasdien.Pas mus labai stipriai tusuoja dangu naktimis,ryte baisu ziuret i arimus,bet reikia kazkiem dekot vejui,nupucia i viena ar kita puse,todel ir tusuoja tirstai. biggrin.gif biggrin.gif Cia is suokalbiu teorijos,o as ne pilno proto,su negalia,po depresijos,tai ir matau taip. biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
https://tarpmergaici...935/zydra-skara
https://www.saiva.lt...ngas-salikelis/
tiekm google parode
Atsakyti
As irgi melzeja .Bet as net tikra melzeja daug metu buvau.Ir kiaulininke.O mano rubu stilius tai kaip as pati sakau - ieskau savo daiktu is praeito gyvenimo.
Siandien ryta darze buvau su botais ,visai no name,turiu ir vardinius bet su suniu tenka per upeli bristi tai noneimai ilgesni.Dzinsai ,kuriu gaila ismest ,bet buvo ir geri.Striuke ,kuria radau ismesta prie skuduryno,nes reikia eit per kibius krumus.Skarele kaip teroristu ,na tokia kvadratukais.Suns antkaklis ir pavadis jauciu brangesnis uz biggrin.gif mano outfita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 balandžio 2023 - 09:11
Luety tai aš angluosna tikčiau biggrin.gif šiaip tai man geriausiai su kombinezonu dirbti bet va dabar jau neilendu tai tenka suktis su tuo į ką įlendu ax.gif
Atsakyti
Alta,taip,kad mano kapisonas labai dar grazus apredas,pasirodo. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 20, 09:10)
Suns antkaklis ir pavadis jauciu brangesnis uz biggrin.gif  mano outfita.

pas gerus šeimininkus visad šuns daiktai brangesni ))
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 20, 09:28)
Alta,taip,kad mano kapisonas labai  dar grazus apredas,pasirodo. biggrin.gif  biggrin.gif

Na tokiu atveju tik zegnotis belieka.Jei kapisonas grazus apredas.
As va svajoju ,kai jau ismoksiu siut ,pasisiusiu toki viduramziu apsiausta su kapisonu.Juodas barchatas tam jau yra. :Dhttps://www.pinterest.com/pin/6192518212260367/
Papildyta:
Luety ,koncertas - linkime pasveikti
https://www.youtube....h?v=EH3lcI-uSN0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 balandžio 2023 - 09:35
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 20, 08:44)
Na tokiu atveju tik zegnotis belieka.Jei kapisonas grazus apredas.
As va svajoju ,kai jau ismoksiu siut ,pasisiusiu toki viduramziu apsiausta su kapisonu.Juodas barchatas tam jau yra. :Dhttps://www.pinterest.com/pin/6192518212260367/
Papildyta:
Luety ,koncertas - linkime pasveikti
https://www.youtube....h?v=EH3lcI-uSN0

Balachonas grazus,cia kazkoks viduramziu damu apsiaustas. biggrin.gif biggrin.gif
Dainu tokiu kvarkianciu balsu nemegstu,negali duot sveikatos,jei gaunasi iskart atmetimo reakcija,net zodziu nesinori klausyt kazkok,sorry.
P.S radau zodzius po video,nu jo,dar daug kam reik "pasveikti",ne tik man. 4u.gif Cia vata dainuoja. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 balandžio 2023 - 09:55
Jo vata dainuoja vergams biggrin.gif
Ai ,jau nuspresta,visos jau busit pani.Gris ta nesamone ausros vartai i normalia ostra brama .Didziausias tukstantmecio nusivertimas is lenku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 20, 09:04)
Jo vata dainuoja vergams biggrin.gif
Ai ,jau nuspresta,visos jau busit pani.Gris ta nesamone ausros vartai i normalia ostra brama .Didziausias tukstantmecio nusivertimas is lenku biggrin.gif

Daug ka jie planuoja,tauta neatiduos taip lengvai savo nepriklausomybes gal.Manau,kad dar pakils.
Zuvedros apderge langa,isejau i balkona nuvalyt,tai jau taip salta,toks ledinis vejas,kad tuoj variau atgal vidun,nes reikia kailiniu,o raso 9 silumos.Netikiu,kad tiek yra,jutimine minus 2. biggrin.gif
Atsakyti