Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Geriausi ir labai gražūs batai yra parduotuvėje Batas, Laisvės alėjoje , netoli Soboro . Nerandu internete jų psl. Jau daug metų jie toje pačioje vietoje randasi , gal 20+ metų . Ir pardavėjos ne studentės. Ir parenka ir pataria .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 19, 14:04)
Geriausi ir  labai gražūs batai yra parduotuvėje Batas, Laisvės alėjoje , netoli Soboro . Nerandu internete jų psl. Jau daug metų jie toje pačioje vietoje randasi , gal 20+ metų . Ir pardavėjos ne studentės. Ir parenka ir pataria .

Laba, čia ta kur bromoj?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 04 19, 15:12)
Laba, čia ta kur bromoj?

Aga.
Nuo Soboro einant po dešine.
Nešioji nešioji , atsibosta bet neplyšta smile.gif
Ten batai miestui, darbui ne kalnams ar miškams .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 19, 14:25)
Aga.
Nuo Soboro einant po dešine.
Nešioji nešioji , atsibosta bet neplyšta smile.gif
Ten batai miestui, darbui ne kalnams ar miškams .

Taip, žinau tą tašką, bet nesitikėjau kad dar gyvas.
Atsakyti

Taip, pritariu, kad ten išties yra gražių. Vilniuje dar man patikdavo Batų kampas Basanavičiaus g.

Atsakyti
Sode padirbeta.kojine gerai,bet ji labai jau tampri,MB vos numove,kai gryzom.Nebeturejau jegu eit ieskot kojiniu,ryt ryte reiks nueit,kai busiu pailsejus.
Butu faina sode,nu bet vejas drasko plaukus,saltas gana,tai kapisonas ant galvos,tai nuo galvos,bet viska,ka buvau uzsiplanavus padariau ir dar kuoliukus susikaliau salia pomidoru,jei ryt papulsiu i soda,jau risiu pomidorus,auga greitai.Paliejau visus,pamylavau,palinkejau but geriem ir greitai augt. biggrin.gif biggrin.gif
prisiskyniau metu,melisos atsigeriau skanios arbatos,dabar jau galiu megzt. 4u.gif
.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Gražus rytas,vėjas nurimo,purkšiu mdelius. ax.gif
Atsakyti
Luety , tu mirusia karaliene prisimeni? Jinai nesidrovejo skareles devet.O kapisonas yra baisi neelegancija ,atleiskit.Nesvarbu ,kad darze.O siaip tokiam amziuje deretu prisimint ,kad jei jau koja skauda ,but gerai dar ir kokio galvos skausmo neisitaisyt.
Oras baisus ir geret nesiruosia.Iki menesio pabaigos be saules ir be silumos.Pomidorai tai kazkaip auga ,bet paprikos ir baklazanai tai ne.O vietiniai kurie nei morku nei buroku beigi kopustu vengia augint ,vel skusis kad nieks darze neauga.
Jau nekalbu apie ypatinga sekme kauno turistu ,kurie cia atvaziave randa blogesni ora nei paliko namie. biggrin.gif
Bet zmones tobuleja,jau ir kalnus, olas ,miskus ,prekybcentrius aplanko,saltu oru vietini distiliata otviedajiet biggrin.gif
Atsakyti
Laba

Sode visada su skarele man labai patinka medvilninės, suprakaitavai nusišluostei, o ir prakaitą gerai sugeria...jokių kepeliūšų ax.gif va tokios vartotojo įkelta nuotrauka
Aš tokioje stadijoje nei batų, nei sukelių nieko nenoriu... nei strajų parėdų pirktis...kaip atėjo taip ir išeis biggrin.gif Ką džaiukinės šilumą ant lietuvos bo kaip spratau nuo antradienio atvės ...kažkoks ilgas tas pavasaris..
AA o ką bulgarijoje neaugina nei kopūstų nei burokų blink.gif hm kuom blogos daržovės....
Niekaip daržo nesusiformuoju verysad.gif vietos per mažai norų per daug verysad.gif
Ingrida o pas tave neišsprogę medeliai pas mane jau žydį abrikosas ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 20 balandžio 2023 - 08:03
As tai buitines chemijos vel trim metams uzsisakiau siryt.Jau yra kazkokiu naujos kartos ariel ,A+ ,vadinasi.Bet neemiau.O indaplovei ta nauja ,ypac koncentruota tai emiau.
Jo kita savaite ir pas mus salnos ,reiks eit viska uzdangstyt.Bulves tuoj zydes ,jau kolorado vabalai islindo.O oras toks ,dievaz ziema buvo silciau.
Dar noriu pakartot - luety ,turesi mezgimo atsisakyt ,jei nori kad sikart kaip sakoma pranestu pro sali biggrin.gif
Atsakyti
aš iki skarelių dar nepriaugau smile.gif Aplamai galvos apdangalų kol kas jokių nemėgstu. Nors galvoju, kad vasarai gal kokios skrybėlės norėčiau.
Prisiminiau apie skareles smile.gif dar darželinio amžiaus buvau. Man skarelė buvo surišta ties sprandu, o mano grupiokei - po kaklu. Aš jai sakau - atrodai kaip bobutė, o ji man - o tu kaip melžėja ))))

Gal kas užmatėt kur prekyboj ryškiai žydrą šalikėlį ar, iš bėdos, skarelę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 balandžio 2023 - 08:25
Muka,pas mane tik tik sprogsta viskas.Suprantu vėluoju,bet nebuvo laiko ir oras ne koks. ax.gif Gal dar suveiks?
Jokių skarų,skrybėlių,plaukus su lankeliu medžiaginiu suiimu,kad netrukdytų.Jei ką užsidedu ant galvos iš karto galva prakaituoja. ax.gif
Kas nors auginate žembraškes?Apsimoka?
Gailiuosi,Depe vakar pomidorų ,baklažanų daigų,kad nepirkau,išpirks.Kainos ženkliai pigiau nei turguje. ax.gif
Atsakyti