Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2023 04 19, 10:19)
Kai dar dirbau,tai ryte,pries 8 eidavau i darba ir matydavau viena pora pensijinio amziaus ,kuri kas ryta,bet kokiu oru,sportiskai apsirenge,varydavo i pajuri.

aš kasdien, prieš šešias ryto, eidama su šuniu sutinku pagyvenusį vyriškį. Iš išvaizdos gerokai virš septyniasdešimties. Eina žmogus ratą aplink mūsų rajoną. Vienas, be šuniuko. Nesvarbu koks oras, savaitgaliais irgi tokiu pat metu. Pasisveikinam visada, kartais dar vienu kitu žodžiu persimetam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 balandžio 2023 - 10:44

Sveikos,

o kokie kedai, žygio batai patogūs? Aš neatitaikau, kažkaip padą atmušu.

Luety, tu jau dabar tą gydytoją kibink arba į priėmimą nuvažiuok. Na pabūk su ta kauke, pakentėk, bet bent jau žinosi, ką su ta koja daryt. Aš tai bijau tų trombų. Kartais viskas ok, o kartais ir nelabai būna. Žinau vieną atvejį, kai pacientas mirė, nors gydytojas primygtinai liepė važiuot į priimamąjį, išrašė siuntimą, o žmogelis keletą dienų laukė kol pagerės. Tikrai nemanau, kad tai tavo situacija, bet manau, kad tavo situacija turėtų keistis: arba gerėti, arba blogėti. O kam laukti, kol pablogės, jei negerėja? Kaip ir Anidanda sakė, būna, kad opos atsiranda, kurias labai sunku vėliau sutvarkyt.

Man labai patinka paukščių koncertai. Tik va povai man klykauja kaip asilai. Močiutė laikė porelę, pavasarį košmaras būdavo, taip ir norėdavosi galvą nusukti.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 04 19, 10:43)
o kokie kedai, žygio batai patogūs? Aš neatitaikau, kažkaip padą atmušu.

mano kojos ypač patogiai jaučiasi Salomon batuose. Pernai vasarą labai prilipę buvo Columbia kedai. Dar šunininkai giria Sketchers, bet aš jų nesu užtaikius gyvai pasimatuoti.
Atsakyti
Na jau esu tokios amžiaus , kad perku tik labai labai patogius batus . Be to mano kojos tokios "poniškos", tai trina tai spaudžia... Man vis tik "prinešioti" batai smagesni .
Atsakyti

mano kojos ypač patogiai jaučiasi Salomon batuose. Pernai vasarą labai prilipę buvo Columbia kedai. Dar šunininkai giria Sketchers, bet aš jų nesu užtaikius gyvai pasimatuoti.

Saintlina, skečeriukų būdavo Batų kalne. Vyras pirko keletą kartų, tai išties neišpasakyto lengvumo, panešiojęs sode damušdavo prie ūkio.

Reiks pasidairyti gal surasiu ką sau patogaus ir tinkamo iš išvardintų. Nes taip pat mėgstu vaikščioti, o kojos nejaunėja. Turėjau vienus vokiškus ne tai batelius, ne tai kedukus - neišpasakyto patogumo, minkštas amortizuojantis vidpadis, odinukai, dabar jau sode damušinėju. Tai kaip basa jaučiaus, nesijautė visiškai ant kojos. Bet va pernai niekaip neradau sau kažko patogesnio, tad paieškose.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 19, 09:50)

Sketcher firmos pasakiski kedukai,batai viskas,ilgaamziai ir patogus.Turiu,zinau.
Uzsidejau kompresine kojine,kokia turejau,tiesiog ne kojine,o jos dali.Smagiau,ima net niezet kitose vietose,ne ten kur skauda. biggrin.gif
Vaziuoju i sod.gryzus,eisiu kompresiniu kojiniu ieskot ir pradesiu vaikstynes ilgas biggrin.gif biggrin.gif duok Diev,kad man viskas baigtusi gerai.Turi taip but. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

mano visu rusiu batu favoritai yra ecco. 99 proc batu namuose laikui begant pasikeite i sios firmos. gal 15 poru turiu visko  - nuo basuciu iki ilgaauliu. o kedai ju tai is visokiu pas mus, visa seima nesiojam. as jau realiai niekur kitur ir nebeieskau batu, nes mano pedoms reikia maximalaus patogumo., nors atrodo ne rpoblematiskos, sveikos, nu bet vat nepatogu pastoviai, sunku issirinkt is kitokiu. tai nebevargstu.

zieminiams zygiams visi turim quechua batus is decathlon parduotuves. dauguma sportiniu ir turistiniu rubu bei aksesuaru is ten. kainos ju lb geros, ir kokybe visai normali

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 04 19, 11:27)
Saintlina, skečeriukų būdavo Batų kalne.

nepatinka man tie Batų kalnai smile.gif pažiūrėjau, kad dar lyg Akropolis jų parduotuvę turi.
Aš tai darau taip. Atvažiuoju į kokią sportinių prekių parduotuvę, pasigaunu konsultantą ir sakau - reikia batų ilgiems atstumams vaikščioti, kad patogūs būtų, nesiauri, neperšlampantys, gero pado ir pan. Paprastai tik kokias kelias poras pasiūlo, bet tikrai atitinkančias tai, ko noriu. Belieka pasižiūrėti, kaip koja juose jaučiasi.
Pabandyk pažiūrėti, pasimatuoti Hiatus parduotvėje Columbia kedukus arba Sportlande Salomon. Galbūt prilips?

Ecco kedukų turiu tris poras, bet jie man vis dėlto ilgiems pasivaikščiojimams nelabai. Kur nelabai daug eiti, puiku. Vieni labai patogūs, bet spalvytė tokia, jog į miškus su šuniu eit tiesiog širdis neleidžia biggrin.gif
Atsakyti
Į batų kalną einu tik su MB. Jis ten moka rasti, aš nieko nerandu. Šiap jis parduotuvių nemėgsta ax.gif Tik reikia laiko išsimatuoti 20 porų ...
Ecco smagūs kasdieniniam vaikščiojimui. Ilgiems žygiams man nelabai ...
Atsakyti

betu kalno parduotuviu nekenciu :D. ten toks balaganas, bardakas, bet kaip viskas sumesta, kaip kokiam turgaus skuduryne. neturiu kantrybes ko nors ieskot 

Atsakyti

betu kalno parduotuviu nekenciu :D. ten toks balaganas, bardakas, bet kaip viskas sumesta, kaip kokiam turgaus skuduryne. neturiu kantrybes ko nors ieskot 

Man pasisekė tuo klausimu - mano pėda yra nedidelė (36 d.), tad pasiūla nėra gausi ir pakankamai gražiai išeksponuota. Bent jau Kaune viskas sudėliota normaliuose stelažuose, pagal dydžius, sezoną ir spalvas. Vilniuje buvusi Vilniaus g. ir Trakų g. - taip pat viskas gražiai. Dar kitas aspektas, kadangi pėda nedidelė, kartais būna įdomesnių variantų, kurie einamų dydžių yra greit išgraibstomi.

O kai sūnus buvo mažas, aš jam ilgai ten labai gerų gamintojų avalynę pirkau, kuri Kotrynoje kainavo lygiai keturis kartus brangiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 19 balandžio 2023 - 13:43

kad ten ismaisyta buna tie dydziai, zmones bet kur deda pasimatave, aisku turnbut ir nuo parduotuves priklauso, bet kiek buvus, tiek visose balaganas, tai nebevargstu. apskritai paskutiniu metu praktiskai visus batus ir rubus internete perku

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 19 balandžio 2023 - 13:46