Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 19, 08:58)
Dėl kedų pajuokavau .
Dėl laikroduko - norėjau motyvuoti .  Tinginiams tai tinka . Savo kailiu išbandžiau ...

kaip tik dėl kedų labai rimtas patarimas. O laikroduko aš neturiu, telefoninio žingsniamačio visiškai užtenka. Visokių rodiklių vis tiek nežiūriu, tik kilometražą kartais.
Atsakyti
Labos smile.gif

Anksti keliuosi man per šviesu miegoti verysad.gif O dėl paukščiukų tai ryte norisi gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif o dar vienais metais prie pat lango inkiliuką MB įkėlė čiut sulaukiau kada varnėnai paliks namus ...greit buvo perkeltas tongue.gif Aš labai jautriai miegu biggrin.gif
Dusia nepavydėk nėra ko ...sunku man važinėti...visko dar neatsivežėm tai vieno trūksta tai kito žodžiu pabumbėjau tongue.gif
Luety čiupk 4u.gif ir tau didelės kantrybės jos tikrai reikia turėti 4u.gif
Gal kuri turite elektrinį kultivatorių... MB nenori benzininio ... pasidalibnkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
As turiu du ,viena is lidlo kita is turkijos.Is turkijos durnas starteris.Svarbiausia yra padaryt ne per siaurus tarpueilius ,kad galetu pravaziuot.Cia apie ravejima.Bet mes turim traktorium suarta lauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 balandžio 2023 - 09:21
QUOTE(saintlina @ 2023 04 19, 10:07)
kaip tik dėl kedų labai rimtas patarimas. O laikroduko aš neturiu, telefoninio žingsniamačio visiškai užtenka. Visokių rodiklių vis tiek nežiūriu, tik kilometražą kartais.

Tai tu turi motyvatorių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Čia man tinginei , bute gyvenanančiai , dirbačiai sėdimą darbą laikrodukas gerai ... Dabar nenešioju , kažkada gerai veikė mano tinginystę. Kai matai , kad jau vakaras , o tu nutrepsėjai tik kokius 2000 žingsnių sąžinė užpjauna. Supranti , kad senatvė tą dieną priartėjo tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nauji kedai man nieka nebūna patys patogiausiai , Prisijaukinti reikia ...Ne vieną dešimtį km nutrepsėti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 balandžio 2023 - 09:21
QUOTE(Muka @ 2023 04 19, 09:10)

Gal kuri turite elektrinį kultivatorių... MB nenori benzininio ... pasidalibnkite patirtimi  4u.gif

aš turiu ir tokį, ir tokį. Elektrinis lengvas, bet jis negiliai sukapsto ir, pvz, pievos jis nepajėgia išdrapakuoti. Benzininis eina kaip traktorius, bet man jis per sunkus. Tai šiltnamiams ar apdirbtam daržui (rudenį/pavasarį traktorius suaria) aš labai mielai naudoju elektrinį, nes jis man patogesnis. Jei daugiau ar rimčiau kam reik - vyras išsitempia benzininį.
Gal dabar naujų ir elektrinių galingesnių yra, reikia pasidomėti.
Ir taip, starteris yr turbūt pagrindinis didžiausias minusas, dėl ko aš nieko benzininio nesirinkčiau ))) nieko nesugebu užsivesti tuo užtraukimo būdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 balandžio 2023 - 09:22
Dusia ,mes cia kaip mokama ir nemokama medicina.Beje as uz mokama medicina.Be jokiu psd.
As tai moku ,mano trimeris benzininis.Bet elektrinio mygtukas durnoje vietoje.Jie nera imlus elektrai.Gana ekonomiski.Vakar daug zoles nupjoviau.Dristu rekomenduot toki kabeli ,puikiai pjauna.https://www.mowermagic.co.uk/acatalog/OREGON-Precut-Techni-Blade-7.0mm-x-26cm--40-pieces--539174.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 balandžio 2023 - 09:31
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 19, 09:19)
Nauji kedai  man nieka nebūna patys patogiausiai , Prisijaukinti reikia ...Ne vieną dešimtį km nutrepsėti .

būna ir nauji labai patogūs smile.gif kai pataikai gerai smile.gif aš dabar batams ypač didelį dėmesį skiriu, abo dažnai apsiauni, ir iškart supranti, kad kietas padas - ilgai nepavaikščiosi. Atsirinkau kelias firmas, kurių konkrečiai žygio batai man patogūs, amortizuojančiu padu ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 19, 06:18)
Luety ,nuo astriuju pipiru visada buna bedu su venu patologijom.Nieko pavojingo,salyginai.Tau reikia pradet daugiau vaiksciot ,baigesi tavo mezgimo epocha.Susitaikyk.
Net jei labai skaudes,turi vaiksciot ,kitaip tapsi nekilnojamu turtu , o jau apie skridima lektuvais tai ne minties .

Labas rytas,

turiu ir kedus patogius ir net dvejus,telefone turiu programele,kur zingsnius skaiciuoja,kilometraza rodo ir kaloriju sudeginima.Ja istryniau,pradejo "tobulint" ir mest mase reklamu,sunervino,istryniau.
O tai galima dabar vaiksciot,nenueis tas trombas i plaucius ar dar kur nors?As mielai eiciau,bet dabar dar bijau?Didziausias vaiksciojimo priesas man yra blogas oras,o tokiu cia vos ne kasdien biggrin.gif biggrin.gif
Pe nakti koja vel sutino,skaudena,patepiau to kremo,susitrauke ,smagiau jauciuosi,bet tai jis simptomatinis kiek suprantu,jis to trombo nepasalins.Na savaites gale as vel ji klibinsiu(daktara) bigsmile.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 19, 06:53)
<p>Labas rytas, </p><p>Ingrida ar kaime paukščiai miegoti netrukdo? Permais vasara kokie tai žvirbliai   nuo 5 ryto  vyšnioje po miegamojo langu triukšmą keldavo.   Ir dar snapu į langą pabelsdavo... MB tai miega ir nieko negirdi, mane nervina.</p><p>Muka, pavydžiu tau gyvenimo sode vasara 4u.gif . Gal ateis ir pas mus toks laikas...</p><p>Augalus parvešiu savaitgalį ką kam žadėjusi... </p><p>Luety  4u.gif . Pirk patogius kedus ir laikroduką ant rankos. Kontrolei, pagal save sakau, veikia tongue.gif </p><p>Gražios dienos 4u.gif​ </p><p></p>

Pas mus mieste pauksciu mazai,istiesu daug zuvedru,varnu.Varnas jau pamilom,jos cia bailios,bijo zuvedru,bet jei ryte ima pypaut koks kitoks pauksciukas,tai galiu nemiegot,megautis jo trelem,nors dar tik 5 ar 6 ryto.Man tai sielai daina. bigsmile.gif
O jums reikia issimiegot,tai gal trukdo.Man miego pakanka 4-5 valandu,kai nedirbu.Jauciuosi fantastiskai anksti atsikelus,su saule.
Reikia vezt arbuzus i siltnami,vienam vazonely yra 3,jau mustis ima,reik isskaidyt i atskirus.Dar cukinijos trys viename,viena auga ,is ju,virsta lauk,o kitos dvi stovi po 2 lapelius isleide ir ziuri,kada ta uzaugs.Vel reik atskirt.Lauke niekas neauga,atrodo jau ir 12-13 silumos,nu bet stovi vietoj.Kopustai mano uzdengti tinklu,bet balandziai is sono prilenda,aperde lapus,o kiti net tupia ant tinklo ir kapoja lapus is virsaus,radau padergta kruvele virsuj ant tinklo.Keliau lankus auksciau,tempiau tinkla,kad neprisiektu.Paseji ka,turi det lankus su tinklu,kitaip nulesa tik isdygusius daigeliu.Jau nuede burokelius,spinatus.Dalinkis ir dalinkis ir dar nelygiom dalim,zinoma ne mano naudai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 balandžio 2023 - 09:45
QUOTE(Luety @ 2023 04 19, 09:39)
Didziausias vaiksciojimo priesas man yra blogas oras,o tokiu cia vos ne kasdien biggrin.gif  biggrin.gif

nėr blogo oro, yra bloga apranga ))) rengiesi neperpučiamą/neperšlampamą striukę ir jokio blogo oro smile.gif va tik dėl kojos nežinau..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 19, 08:47)
nėr blogo oro, yra bloga apranga ))) rengiesi neperpučiamą/neperšlampamą striukę ir jokio blogo oro smile.gif  va tik dėl kojos nežinau..

Turiu ta Regata firmos striuke neperpuciama,ale,kai paziuri per lanag i lietu,veja ir dangu,tinginys nugali viska tada.Reiks mustis su tinginiu.
Atsakyti

nėr blogo oro, yra bloga apranga ))) rengiesi neperpučiamą/neperšlampamą striukę ir jokio blogo oro smile.gifva tik dėl kojos nežinau..

man tai yra blogo oro :D. nors turiu visas imanomas zygiu ekipuotes, visokiems orams skirtas rubu ir batu versijas :D. bet, blogu oru as turbut tiesiog prisikvepuoju salcio, dregmes, net nzn ko, nes atrodo nesusalau nei kiek, ir susergu,- iskart gerkle, sloga, astmos priepuolis  :oh: . ir tada ilgai ir nuobodziai negakiu pasveikt.

taip kad si patarle ne visiems galioja. nors esu tikra laukine, man i gamta eit tiesiog organizmas reikalauja. bet va, senatve pasireiskia  :cray:​ 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 19, 09:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73065275" data-time="1681890438"><div><p>nėr blogo oro, yra bloga apranga ))) rengiesi neperpučiamą/neperšlampamą striukę ir jokio blogo oro vartotojo įkelta nuotraukava tik dėl kojos nežinau..</p></div></blockquote><p>man tai yra blogo oro biggrin.gif. nors turiu visas imanomas zygiu ekipuotes, visokiems orams skirtas rubu ir batu versijas biggrin.gif. bet, blogu oru as turbut tiesiog prisikvepuoju salcio, dregmes, net nzn ko, nes atrodo nesusalau nei kiek, ir susergu,- iskart gerkle, sloga, astmos priepuolis  doh.gif . ir tada ilgai ir nuobodziai negakiu pasveikt.</p><p>taip kad si patarle ne visiems galioja. nors esu tikra laukine, man i gamta eit tiesiog organizmas reikalauja. bet va, senatve pasireiskia  cray.gif​ </p>

Kai dar dirbau,tai ryte,pries 8 eidavau i darba ir matydavau viena pora pensijinio amziaus ,kuri kas ryta,bet kokiu oru,sportiskai apsirenge,varydavo i pajuri.Mintyse sakydavau,ir mes taip darysim.Pradzioj ir ejom i parkus ir pajuri,bet tinginyste uzeme virsu. unsure.gif
Atsakyti