QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 19, 06:18)
Luety ,nuo astriuju pipiru visada buna bedu su venu patologijom.Nieko pavojingo,salyginai.Tau reikia pradet daugiau vaiksciot ,baigesi tavo mezgimo epocha.Susitaikyk.
Net jei labai skaudes,turi vaiksciot ,kitaip tapsi nekilnojamu turtu , o jau apie skridima lektuvais tai ne minties .
Labas rytas,
turiu ir kedus patogius ir net dvejus,telefone turiu programele,kur zingsnius skaiciuoja,kilometraza rodo ir kaloriju sudeginima.Ja istryniau,pradejo "tobulint" ir mest mase reklamu,sunervino,istryniau.
O tai galima dabar vaiksciot,nenueis tas trombas i plaucius ar dar kur nors?As mielai eiciau,bet dabar dar bijau?Didziausias vaiksciojimo priesas man yra blogas oras,o tokiu cia vos ne kasdien
Pe nakti koja vel sutino,skaudena,patepiau to kremo,susitrauke ,smagiau jauciuosi,bet tai jis simptomatinis kiek suprantu,jis to trombo nepasalins.Na savaites gale as vel ji klibinsiu(daktara)
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 19, 06:53)
<p>Labas rytas, </p><p>Ingrida ar kaime paukščiai miegoti netrukdo? Permais vasara kokie tai žvirbliai nuo 5 ryto vyšnioje po miegamojo langu triukšmą keldavo. Ir dar snapu į langą pabelsdavo... MB tai miega ir nieko negirdi, mane nervina.</p><p>Muka, pavydžiu tau gyvenimo sode vasara
. Gal ateis ir pas mus toks laikas...</p><p>Augalus parvešiu savaitgalį ką kam žadėjusi... </p><p>Luety
. Pirk patogius kedus ir laikroduką ant rankos. Kontrolei, pagal save sakau, veikia
</p><p>Gražios dienos
</p><p></p>
Pas mus mieste pauksciu mazai,istiesu daug zuvedru,varnu.Varnas jau pamilom,jos cia bailios,bijo zuvedru,bet jei ryte ima pypaut koks kitoks pauksciukas,tai galiu nemiegot,megautis jo trelem,nors dar tik 5 ar 6 ryto.Man tai sielai daina.
O jums reikia issimiegot,tai gal trukdo.Man miego pakanka 4-5 valandu,kai nedirbu.Jauciuosi fantastiskai anksti atsikelus,su saule.
Reikia vezt arbuzus i siltnami,vienam vazonely yra 3,jau mustis ima,reik isskaidyt i atskirus.Dar cukinijos trys viename,viena auga ,is ju,virsta lauk,o kitos dvi stovi po 2 lapelius isleide ir ziuri,kada ta uzaugs.Vel reik atskirt.Lauke niekas neauga,atrodo jau ir 12-13 silumos,nu bet stovi vietoj.Kopustai mano uzdengti tinklu,bet balandziai is sono prilenda,aperde lapus,o kiti net tupia ant tinklo ir kapoja lapus is virsaus,radau padergta kruvele virsuj ant tinklo.Keliau lankus auksciau,tempiau tinkla,kad neprisiektu.Paseji ka,turi det lankus su tinklu,kitaip nulesa tik isdygusius daigeliu.Jau nuede burokelius,spinatus.Dalinkis ir dalinkis ir dar nelygiom dalim,zinoma ne mano naudai.