Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 18, 05:50)
Labas rytas,tiem moderniem medeliams reikia technologijas taikyt.Reikia bent karta tikrais gerais fungicidais nupurkst.Bent karta.Tokiais kaip amistar.Ir nekaltinkit saves kad augint nemokat ar vieta bloga.
As nei vysniu nei tresniu nevalgau nes zinau ,kad ju technologija maziausiai keturi purskimai.Cia tu kur is pietu krastu jums atveza ant pirmu kazokiskiu mojavos atlaidu.
.Atrodo steriliai , o is tikro parazytu inkubatorius.Pjuvenos naudojamos intensyvioje gamyboje yra Ir mukute ,tavo zliuge geriau nei luety pjuvenos ir plastikas.Va ir paaiskejo,kodel negalejo tu mandavoskiu isnaikint.Tose pjuvenose parazitai deda kiausinius.Dar vienas optines iliuzijos pavyzdysapdorojamos chemikalais,bet labai jau retai benaudojamos.Negalejot atskratyt parazitu ,nes jei kur nors yra sode tu pjuvenu tai i jas dedami kiausiniai ir vyksta pilnas dauginimosi ciklas.
As nusipirkai inosine acedoben dimepranol,nuo virusu ir siaip sveikatai pastiprint bet jam reikia inkstu funkcijos,tai bandau tuos inkstus pasigerint ,lomkes neryt citrinu  biggrin.gif Ir siaip jau pagaliau visu konfesiju sventes baigiasi ,gal kaip nors .

Labas rytas,

per anksti issiunciau,neatsakius. biggrin.gif

Mes vedareliais uzsikretem is tu medzio sipuliu,kuriuos atvezdavo i soda masinomis is genimu,tvarkomu parku.Ten su ligom ir lapais,su kuom tik nori.O sitie atrodo tokie sterilus,tuoj susimins.Jei pamatysiu,kad tu vedareliu padaugejo,mesiu lauk.
Koja negereja kol kas,jau itariu,kad gal ir roze,eisiu skaityt apie ja,nes toj vietoj,kur paraude,venu varikoziniu nera,yra tik daug zemiau ir visai neskauda ten,kur tie mazagai,o paraude ir skauda lygioje vietoje,kur atrodo sveika oda be jokiu pakilimu.Nu sakau,nebent giliau yra kokie mazgai,kurie man nesimato,bet ten tuoj blauzdikaulis.
Oras baisus vel,danguje arimai,saul uzblokuota,vejas siaures rytu,dar ir lietu rodo.Nu nera oro gero visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 balandžio 2023 - 09:18
Dabar toks durnas juokas paeme- gerai - sistemine medicina gydo telefonu ,o tai kaip dabar roze uzkalbet ,by proxy?
Ta proga bandziau susirast savo ingridientus ,jau du kampus sutvarkiau ,daug ko paslepta ir uzmirsta radau , o tu ne figa.Dievaz reikia kazko atminciai.Pas mus irgi lyja,bet lietaus cia reikia.
Pavaiksciojau ryta po darza,ant botu po du kg purvo prilipo.Bus i vazonus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 18, 08:30)
Dabar toks durnas juokas paeme- gerai - sistemine medicina gydo telefonu ,o tai kaip dabar roze uzkalbet ,by proxy?
Ta proga bandziau susirast savo ingridientus ,jau du kampus sutvarkiau ,daug ko paslepta ir uzmirsta radau , o tu ne figa.Dievaz reikia kazko atminciai.Pas mus irgi lyja,bet lietaus cia reikia.
Pavaiksciojau ryta po darza,ant botu po du kg purvo prilipo.Bus i vazonus. biggrin.gif

As galvoju,kad yra limitai,kada i surgery,kada telefonu. biggrin.gif Del trisakio nervo dilgciojimu galvoj,kada papalpaves ar paziurejes i galva,kaip jie kad dare,nieko nenustatysi,tuo labiau,kad nuejau isgerus vaistu ir man nebeskaudejo labai,tai net ai nepasakiau,tada ateik ir net primygtinai,atsieit mes galim sumaisyt diagnozes,o dabar,kada pakitimai pavirsiuje,telefonu.Suprasciau video,dabar tik per rageli.Magija gydymo.Jauciu,po keliu dienu as vel apsireiksiu ten. biggrin.gif biggrin.gif ziuresiu kokia bus reakcija.
Neieinu i savo vadima e sveikata,pas mus vadinasi patient acces.Kazkada senam telefone turejau appsa,naujam neprireike.Meta lauk,tai tas ne taip tai anas,o tada blokas valandai,perdaug kartu ne ta zodi irasiau atsieit biggrin.gif .Noriu paziuret savo krauja,kokie ten pakitimai rodo,kad mano inkstai atitinka senejimo procesa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 18, 11:44)
As galvoju,kad yra limitai,kada i surgery,kada telefonu. biggrin.gif Del trisakio nervo dilgciojimu galvoj,kada papalpaves ar paziurejes i galva,kaip jie kad dare,nieko nenustatysi,tuo labiau,kad nuejau isgerus vaistu ir man nebeskaudejo labai,tai net ai nepasakiau,tada ateik ir net primygtinai,atsieit mes galim sumaisyt diagnozes,o dabar,kada pakitimai pavirsiuje,telefonu.Suprasciau video,dabar tik per rageli.Magija gydymo.Jauciu,po keliu dienu as vel apsireiksiu ten. biggrin.gif  biggrin.gif ziuresiu kokia bus reakcija.
Neieinu i savo vadima e sveikata,pas mus vadinasi patient acces.Kazkada senam telefone turejau appsa,naujam neprireike.Meta lauk,tai tas ne taip tai anas,o tada blokas valandai,perdaug kartu ne ta zodi irasiau atsieit :D .Noriu paziuret savo krauja,kokie ten pakitimai rodo,kad mano inkstai atitinka senejimo procesa. biggrin.gif

mano senėjimo rodikliai prasidėjo nuo 35 metų jo jo nuo 35 tai dabar net neklausau ką sako apie senėjimo procesus
Atsakyti

Pou , tai jus lietuvoje fumaroliu ar geizeriu tikites? Zinok eina komplekte su zemes drebejimais ir visuotiniu sugriovimu biggrin.gif

Nieko nesitikiu. Tik yra vietų, kur gruntiniai nėra taip aukštai, nešaltiniuota, - ten ir įsikabina medžiai, tarpsta.

Atsakyti
Ir jus visiskai teisios,nes zmogaus kuno garantinis amzius yra 33 metai.Po to jau pav jei norit susulaukt vaiko ,busit vadinami geriatriniais tevais.Na bet cia gal pas mus nebegresia niekam.
O inkstai yra labai momentinis tyrimas,net isgerus vaistu nuo spaudimo ,po 20 minuciu jau keiciasi rodikliai. biggrin.gif
Luety ,nustok panikuot,pavaiksciok papludimiu ,patepk koja tuo tepalu ,beje kas ten per tepalas,gal visai pades.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 18, 08:53)
Ir jus visiskai teisios,nes zmogaus kuno garantinis amzius yra 33 metai.Po to jau pav jei norit susulaukt vaiko ,busit vadinami geriatriniais tevais.Na bet cia gal pas mus nebegresia niekam.
O inkstai yra labai momentinis tyrimas,net isgerus vaistu nuo spaudimo ,po 20 minuciu jau keiciasi rodikliai. biggrin.gif
Luety ,nustok panikuot,pavaiksciok papludimiu ,patepk koja tuo tepalu ,beje kas ten per tepalas,gal visai pades.

Tepalas vadinasi HIRUDOID GEL(heparinoid 0,3%).Nepanikuoju,tik ne to tikejausi,tai taip truputi after shock.
Atsakyti

Man irgi kokių 34 metų, kai dukra išėjo į darželį ėmė striginėti sveikata... daktarų nemyliu teko ieškoti išeities.  Nebesikartosiu... Atalėkėm į kaimą. Pasisveikinau su mergom... širdį vis dar skauda. Gyveni, mokaisi ir durnas miršti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 balandžio 2023 - 11:44
Pagaliau iejau i savo ale e-sveikatos psl.
Kraujas darytas tuoj po alecovido,nes netyriau nezinau ar jis,pernai 22 spalio,kai kreipiausi del trisakio nervo problemu.Tai tyrimai ,kurie parasyta,kaip abnormal yra sie:
creatininai,norma 48-84 umol/L,mano 88
neutrofilu norma 2-7,5 10*9/l,mano 1,89
monocyte norma 0,2-0,8 10*9/l,mano 0,8 ant auksciausios ribos
eritrocitu nusedimo greitis norma 3-15mm/val,mano 15,suprantama,po ligos
kazkokie eGF antikuniai (CKD-EPI)1,73m*2,raso ties auksciausia riba
Serum C reactive proteinum,tai cia C reactyvinio baltymo tyrimas norma iki 5mg/L,mano 13mg/L
Gal kas galit pakomentuot,kas nusimanote.As nusimanau tik tuos pagrindinius,kaip eritrocitai,liaukocitai,hemoglobinas ir nusedimo greitis.Visa tai,isskyrus ENG normoj,o ir tas paskutinis rodo esant uzdegima,infekcija(ar ne?)tai cia aisku kodel padidintas.
Aciu labai,kas pakomentuos. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Pagaliau iejau i savo ale e-sveikatos psl.
Kraujas darytas tuoj po alecovido,nes netyriau nezinau ar jis,pernai 22 spalio,kai kreipiausi del trisakio nervo problemu.Tai tyrimai ,kurie parasyta,kaip abnormal yra sie:
Serum C reactive proteinum,tai cia C reactyvinio baltymo tyrimas norma iki 5mg/L,mano 13mg/L
Gal kas galit pakomentuot,kas nusimanote.As nusimanau tik tuos pagrindinius,kaip eritrocitai,liaukocitai,hemoglobinas ir nusedimo greitis.Visa tai,isskyrus ENG normoj,o ir tas paskutinis rodo esant uzdegima,infekcija(ar ne?)tai cia aisku kodel padidintas.
Aciu labai,kas pakomentuos. 4u.gif4u.gif

Kad nėra jokios naudos iš pusės m senumo tyrimo. Ir dar to, kuris buvo po ligos. Db gali būti visai kitoks. Nesuprantu, kodėl tavo gp jo nepaskiria 🧐

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 18, 15:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73065127" data-time="1681823658"><div><p>Pagaliau iejau i savo ale e-sveikatos psl.
Aciu labai,kas pakomentuos. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kad nėra jokios naudos iš pusės m senumo tyrimo. Ir dar to, kuris buvo po ligos. Db gali būti visai kitoks. Nesuprantu, kodėl tavo gp jo nepaskiria 🧐</p>

Todel,kad cia medicina nemokama ir viskas limituota.Kraujas,jei nera indikaciju net nedaro.Jei bus reikalas,liga ar jiems kas neaisku,padarys,o sveikiems net nedaro.
Suprantu,ir Lietuvoj nemokama medicina,bet dar ne visai issigimus i europine.,i angliska.Ir svarbiausia,kad mazas pasirinkimas alternatyvu tik mokamos be galo brangios.
Siaip mane domina is tu atsieit nenormaliu tyrimu rezultatu,kurie rodo mano inkstu patalogija,atitinkancia amziu.Atsieit su senejimo procesais.
C reaktyvinis baltymas?Internete sunku ka rast arba as nemoku. wub.gif

Atsakyti
eGF antikuniai (CKD-EPI)1,73m*2Va sitas rodo inkstu apkrovima.Tesiog gfal jokiu fermentu negeri.Bet atsargiai ,nieko nesiimk ,bo uzkisi inkstus.Reikia visgi kad i tave kas gyva paziuretu .
Atsakyti