Ooo, kokie jau pomidorai faina
O tau patogu per pjuvenas vaikščiot? Man tai nėr bjauriau už pjuveną, kuri į batą pakliūna. O kadangi aš su crocsais dažniausiai vaikštau kaime, tai pakliūna turbūt visad, kai per jas praeinu.
Va todėl, kai man pasako apie UK puikią sveikatos sistemą, mane kratyt pradeda. Todėl ir burbu, kad mes dar labai neblogai gyvenam ta prasme.
Anidanda, valaciklovirą reikėjo vartot. Jei jau turi tą bjaurastį, vežkis į keliones.
Ir kepenis pastiprink, antivirusiniai gerai kerta.
O valacikloviras kažkuo geresnis už aciklovira? Niekas man jo nesiūlė nieks kažkodėl 🤔
Kepenims geriu esentiale, nzn kaip dar jas stiprint
Bijau suklysti, bet man atrodo, kad jis greičiau praeina per hematoencefalinį barjerą.
Receptinis, receptas paliekamas.
Gerai stiprini.
O tau patogu per pjuvenas vaikščiot? Man tai nėr bjauriau už pjuveną, kuri į batą pakliūna. O kadangi aš su crocsais dažniausiai vaikštau kaime, tai pakliūna turbūt visad, kai per jas praeinu.
Nezinau ar patogu,bet mjos greitai susimins ir nesijaus.Jos truputi kitokios,nei eilines pjuvenos,nes baltos baltos ir kiek lyg drozles tokios,skirtos kreikt triusiu narvus,gal dar kazkokius,o mes buvom nupirke tvarteliui,istraukdavom plokstes plastiko kasdien,nuplaunam ir papilam ant svariu pjuvenu.Sterilu taip atrodydavo.
As su senais placiais kedais ir juose vilnones kojines,tai man netrukdo,o iki vasaros gal susimins,kol i kroksus soksiu.Bet as ir kroksuose su vilnonem arba visai basa,kai karsta.
Kadangi viena koja jau sode tai ritmas kitas darbe jau 7 ryto Kažkaip išeina Vakar rožes baigiau tręšti tipo o už namo pamiršau nusivilkau rūbus per langą žvilgt ogi stovi trys nabagiukės et šiandiena reikės pabaigti. Slyva kolonovidnaja jaučiu amen be gyvybės ženklų, pernai pirkta...ot vieta nesuprantu trečias medelis miršta metus pabūna duoda vieną vaisių ir amen...na bet man ten verkiant reikia medelio dėl vizualo vėl reikės ieškoti...
Dusia lyg nupurčiau nuo kupros, bet nervų tai kainavo oi oi
Luety jazau kokie gražuliai ir šiltnamis toks tvarkingas, savo tai net nedrįsčiau rodyti..dar žliugė nenupešta
Man nuo herpeso acikloviras ir dozė kaip rpie juostinio:( turiu bėda greitai lenda man vidun į gerklas ir toliau:( Tiesa žentas persirgo juostiniu prieš ne pilną mėnesį tai su mamuke mano dalinosi kaip skauda... o aš kaip pamenu, kaip mamukas iki komos tris paras ...ui....ptfu ptfu ptfu ...
Visoms gražios dienos
As nei vysniu nei tresniu nevalgau nes zinau ,kad ju technologija maziausiai keturi purskimai.Cia tu kur is pietu krastu jums atveza ant pirmu kazokiskiu mojavos atlaidu.
Ir mukute ,tavo zliuge geriau nei luety pjuvenos ir plastikas.Va ir paaiskejo,kodel negalejo tu mandavoskiu isnaikint.Tose pjuvenose parazitai deda kiausinius.Dar vienas optines iliuzijos pavyzdys.Atrodo steriliai , o is tikro parazytu inkubatorius.Pjuvenos naudojamos intensyvioje gamyboje yra apdorojamos chemikalais,bet labai jau retai benaudojamos.Negalejot atskratyt parazitu ,nes jei kur nors yra sode tu pjuvenu tai i jas dedami kiausiniai ir vyksta pilnas dauginimosi ciklas.
As nusipirkai inosine acedoben dimepranol,nuo virusu ir siaip sveikatai pastiprint bet jam reikia inkstu funkcijos,tai bandau tuos inkstus pasigerint ,lomkes neryt citrinu Ir siaip jau pagaliau visu konfesiju sventes baigiasi ,gal kaip nors .
Muka imk Svarbu nukratei nuo kupros , nebeėda nervų ir laiko
Nesu herperso turėjusi per savo gyvenimą. MB turi , jaunystėje netgi dažniau .
Luety labai gražūs pomidorai
Mano šiltnamis dabar pilnas visokio gėrio ,salotos , špinatai , savaiminiai pomidorai ir savaiminiai serenčiukai
MB neleidau daryti jokių pakeltų lysvių , dėl drėgmės stokos. Vis tiek viską mulčiuoju storai šienu , Ir takeliai užkloti šienu . Visai ne pagal FB paniatkes mano šiltnamis, toks gamtinis ... Mulčiuosiu tik po sodų žydėjimo , kai baigsisi šalnos.
Mane mokė , kad pjuvenos labai gerai avietėms ... Bet aš esu naudojusi tik savam kieme pjautų malkų.
O sodyboje yra vietų , kur net laukiniai sunkiai kabinasi . Vienoj vietoj kokius tris laukinius numarinau , dabar gudobelė auga . Ta biški gražesnė , paskiepyta.
Pou aš noriu bandrenio užsiveisti savo sklype. Galingomis šaknimis augalas, augtų net mano žemėje . Medingas. Mergos darbo turėtų . Iš sėklų niekaip nepavyksta
Labas rytas.
Luety.kokie jau pomidorai.
Galvoju rytoj turgun užvažiuoti pažiūrėti bent porą ankstyvų pomidorų. Pabandymui.
Herpio ir aš gyvenime nesu turėjųsi.
Mukute,bandrenio tau reikia kero,jau kai įsikabina,kaip piktžolė eina.Pas mb darbe tarp žolių pilna,šaknimis eina. Atsivežiau ir čia kelis,mačiau jau pradeda gyventi.Man tai į puokštes sausas melsvi kol būna susiskinti,padžiauti.
AA,kokius vaisius patartum daugiau su mano diagnoze?Kažkada minėjai ananasus,vistiek netasilaikau,dabar tai topas kasdien mangai. Obuoliai igi neatsilaikau.Dar kažkiek savų turime.
Sveikos,
Luety, gražiai viskas, jau kokie dičkiai. Aš šiltnamy taip pat be pakeltų lysvių, mulčiuoju, - tos pačios priežastys kaip Dusios. Mes ten rečiau važiuojam, tai turi išgyvent. Ir dar apipeckinam baltai plėvelę per karščius.
Dusia, koks gražus. Aš pas tave dar monardų lysvė joms pasėčiau - ten tiesiog dūzgia bitutės, o gražu, kvepia ir arbata skani, vaistinė.
Muka, pas mus yra šuoras kur sunkiai įsikabina medeliai - sakė, anytai sakė, kad gruntiniai vandenys aukštai, bet labai šalti.