Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Visu pirma ,tai jokios istaigos niekada pacios skambuciu neaptarnauja,tai daro by proxy kokie nors pakistanieciai ,turbut palo alto .Cia rimtai ,man toks atsitikimas buvo.
Visu antra totalus bardakas yra visose srityse ir telieka susitaikyt.
Sistema sugriuvo ,uz buvima zmogum niekas tau nesumokes.Hipokrato priesaika turi dvi dalis,viena gydytojo pareiga visuomenei ,kita visuomenes pareiga gydytojui.
Per pandemija visuomene blogai elgesi su gydytojais.Nemanau kad revansizmas gerai ,bet kai vel tas nelaimingas surajevas isreiske nuomone apie gydytoju darba ir knyga ,gydytojai turbut lauke didesnio visuomenes palaikymo.Ir isvis,kiek as cia kartu buvau sudeginta ant lauzo uz savo isitikinimus ir bandymus padet,tai atspindi ir padeti ir santyki medicinos su visuomene. biggrin.gif
Tau jei yra smulkiu kapiliaru reiskia kazkur jau venos voztuvas uzsitrenke, o tie kapiliarai yra kompensacine sistema.Tau reikia daug letai vaiksciot minkstu pavirsium,lipti kalna,ir atsiprasant treniruot subines rauka,nes ten buna dideli venu voztuvai ,taip pat kirsniu srityje bei po pakinkliais.Reikia lengvai masazuot su alyvuogiu aliejum.Cia gi santechnika,paprasta biggrin.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pasakyti vieną sakinį:
Jokie daktarai , skiepai ir tt taip žmogui negali pakenkti kaip jis pats.
Sako baimės priešingybė yra ne drąsa, o džiaugsmas .

Mano katė šiandien rado pravertas spintos duris, tai sumedžiojo siūlų ... ištraukė maišą su mochera, o paskui kamuoliukus iš maišo . Surikiavo man visą eilę, o dabar nulūžo. Medžioklė išvargina .
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Verciu dusios teigini - kiekvienas del savo bukles pats kaltas.Oi aciu ,lyg nezinom.Nors negaliu kalbet uz visas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 17, 09:54)
Visu pirma ,tai jokios istaigos niekada pacios skambuciu neaptarnauja,tai daro by proxy kokie nors pakistanieciai ,turbut palo alto .Cia rimtai ,man toks atsitikimas buvo.
Visu antra totalus bardakas yra visose srityse ir telieka susitaikyt.
Sistema sugriuvo ,uz buvima zmogum niekas tau nesumokes.Hipokrato priesaika turi dvi dalis,viena gydytojo pareiga visuomenei ,kita visuomenes pareiga gydytojui.
Per pandemija visuomene blogai elgesi su gydytojais.Nemanau kad revansizmas gerai ,bet kai vel tas nelaimingas surajevas isreiske nuomone apie gydytoju darba ir knyga ,gydytojai turbut lauke didesnio visuomenes palaikymo.Ir isvis,kiek as cia kartu buvau sudeginta ant lauzo uz savo isitikinimus ir bandymus padet,tai atspindi ir padeti ir santyki medicinos su visuomene. biggrin.gif
Tau jei yra smulkiu kapiliaru reiskia kazkur jau venos voztuvas uzsitrenke, o tie kapiliarai yra kompensacine sistema.Tau reikia daug letai vaiksciot minkstu pavirsium,lipti kalna,ir atsiprasant treniruot subines rauka,nes ten buna dideli venu voztuvai ,taip pat kirsniu srityje bei po pakinkliais.Reikia lengvai masazuot su alyvuogiu aliejum.Cia gi santechnika,paprasta biggrin.gif

Alta,siuo metu visi skambuciai yra matyt centralizuoti ir jauciu,jei b uciau sulaukus savo eiles,but pasake,kad nukreipia i mano surgery.
Nesutinku,kad visuomene blogai elgesi su medikais pandemijos metu,tai medicina blogai elgesi su serganciaisiais.
O dabar anekdotas is ligoniu gydymo telefonu.
Gavau skambuti is savo seimynisto.Paklause simptomu,matau,kad gryba pjauna apie infekcija,sakau itariu tromboflebita,nes turiu kojose varikoziniu mazgu.A ok,sako,israsau tau kremo kazkokio,eik i savo vaistine ir nusipirk,ten jau zinos ka as israsiau.Sakau,o kaip kraujas,gal tirstas,gal trombocitu daug?Sako ne nemanau,pas jus darytas spalio menesi ir viskas puiku,tik rodo inkstu funkcijos tam tikra sutrikima.O tai nepavojinga,sako ne,cia pagal amziu.Nu jei pagal amziu,tai kam ivardint kaip sutrikima.Suprantu sutrikimas,tai amzius nei prie ko,ji reikia salint. ax.gif bigsmile.gif Sakau,gal echoskopija ar krauja pakartot?Ne nereikia.Gali odos pavirsiu tept drekinamais kremais.O kaip kompresines kojines-gali devet.Kokias patartumet,nusipirk,kai pasveiksi.Dabar eik i vaistine ,nusipirk israsyta krama.Sveik,geros dienos. wub.gif
Va tep tatas pas mus vyksta gydymas. biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 17, 10:30)
Labai norėčiau pasakyti vieną sakinį:
Jokie daktarai , skiepai  ir tt taip žmogui negali pakenkti kaip jis pats.
Sako baimės priešingybė yra ne drąsa, o džiaugsmas .

Mano katė šiandien rado pravertas spintos duris, tai sumedžiojo siūlų ... ištraukė maišą su mochera, o paskui kamuoliukus iš maišo . Surikiavo man  visą eilę, o dabar nulūžo. Medžioklė išvargina .

Nesamone.Yra ligu,kurios igimtos,genetines,tai ka zmogus pats kaltas.Judejimas sveikata pagal tave,bet tai ne panaceja.Kad jokie skiepai nepakenke irgi nesutinku,bet nediskutuosiu,nes as turbut cia viena be durio,tai nera prasmes ir irodinet,kad juoda yra balta ar atvirksciai.
Siuo metu labai daug veiksniu,itakojanciu zmogaus sveikata neigiama linkme.GMO maistas,visokie kirminai ,celiulioze maiste,priedai,briedai,gamta,dangus.Visa tai ne i sveikata,bet ne visi mato.Situos veiksnius ne zmogaus jegoms pasalint,tai sistema.
Nesu pesimiste,matydama visa tai,stengiuosi islaikyt pozityva.Negatyvas mane jau buvo paveikes 2020,issikapsciau,aciu Die.Dabar tik pasneku apie tuos veiksnius,ko as negaliu pakeist su nuostaba,kad sulaukiau tokiu laiku,kai kada su sypsena,nors cia linksmumo nera.Stengiuosi neapsikraut negatyvu giliai,pas mane jis tik ziniu lygyje,o ne sirdyje.Todel niekaip nepriimu tavo to posakio. biggrin.gif biggrin.gif
Kate tau rodo,kad laikas megzt is mohieros.
O as einu ruostis i soda,o pakeliui uzsuksim i vaistine to stebuklingo kremo,israsyto neakivaizdziai.Kazkaip reikia gydytis gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 balandžio 2023 - 11:58
Nuvaziuokit prie lamansho,nulipk ir uzlipk ,pavaiksciok po akmenukus,patrink kojas juros vandeniu.O natokinazes ,serapeptazes neminejo? Ar tu pasufleruot jam pamirsai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 balandžio 2023 - 12:03
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 17, 14:01)
Nuvaziuokit prie lamansho,nulipk ir uzlipk ,pavaiksciok po akmenukus,patrink kojas juros vandeniu.O natokinazes ,serapeptazes neminejo? Ar tu pasufleruot jam pamirsai?

O kodėl man niekas apskaitoje nepasufleruoja verysad.gif
Jau ką ką jau žinote kaip nuo spalio mėn. ieško....telefonu ir ne telefonu...pas endokrinologą kuris dirba klinikose bet tuo metu buvo poilklinikoje niekuom negali padėti... ai... Muka tylėk ir atidirbinėk su medikais karmą...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 17, 11:01)

Man nereikia vaziuot prie Lamanso,as ant jo kranto gyvenu. biggrin.gif biggrin.gif Grynai Beachy Head kur yra,jei zinai.
Labai saltas dar vanduo.I kalnus kopsim,atsilo oras,tik kol kas bijau dar del trombo,kuri itariu.
Neminejo,o as nezinojau ka ivardint del tu inkstu.Busiu LT reiks susirast gera mokama ir isitirt viska jauciu.
Atsakyti
Taigi zinau ,na ,nueikit ,nuvaziuokit ,o tu gal neatsikalbinek i kiekviena patarima. biggrin.gif
O as ridikelius ploviau lietaus vandenyje ,tas vanduo toks siltas biggrin.gif jUROS VANDUO TAI AISKU SALTAS ,BET NESAKAU ILINDUS SEDET ,SAKAU PAVILGYT .
Atsakyti
Luety , širdele , ir aš nenoriu diskutuoti 4u.gif
Aš sprendžiu pagal save- nei galvoj nei kitur man tas skiepas ...
O gerų laikų ir geros nerepresinės valdžios aš nepamenu ... Negyvenau tokioje visuomenėje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pandemija nei atvėrė nei užvėrė kažko mano čiakrose bigsmile.gif
Gydymas UK tai tikrai pagerintas ...
Iš mocheros visai nenoriu megzti , reikia imti medvilnę ... Ar ką nors kito vasarai . Katė nori tegul ir mezga pati tongue.gif

Muka , tau apskaitoj visi sako kaip reikia daryti - direktoriai vienaip, vmi kitiap... O tu privalai teisingai smile.gif Ir gaunasi nervų nervai , kad visi būtų "laimingi" . Pabaigoj vis tiek dėl visko lieki kaltas bigsmile.gif
Kaip Tavo patikrinimas? Baigėsi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 balandžio 2023 - 14:16

Labas rytas,
skambinau del talonelio i savo poliklinika,keleta minuciu pliurpe info,o po to pasake,kad as esu 60 eileje gaut talona telefonu. biggrin.gifbiggrin.gifkol pranese,kad esu 59,praejo pusantros minutes.Tai kada as sulauksiu??
Isgeriu kavos ir einu tiesiai,gal ka suzvejosiu. ax.gif

Dusia,turiu labai daug siulu likuciu,primegsiu is ju,matysim,gal koki pleda nuregsiu.
Papildyta:
Anidanda,kaip savijauta?

Geriau jau šiandien, mažesnė sloga, herpes nervina, nes pilna nosis tiek viduj, tiek išorėje. Tai skauda. Bet darbo buvo nnn, tai teko pamiršt savo bėdas 😁

Nu va,nuejau.
Anekdotas,reception tuscia,nei vieno zmogaus,telefonai ramus nei cypt.Susakiau viska,ir ka,eikit namo ,jusu gydytojas jums paskambins.Nors viskas tuscia. biggrin.gifbiggrin.gif
Nu kas cia per zaidimai?Sudaro vaizda,kad jie labai byzi,daug serga pandeminem ligom,tai jei nenueitum ir nezinotum.Jei seimos gydytojas turi laiko skambinet kiekvienam uzsiregistravusiam,tai reiskia nera ligoniu.Nu niekaip nesuprantu tokiu darbo metodu.Koks cia dabar atrankos telefonas.Galvoja isgydys telefonu?Nu pas mus tai buna daznai taip. biggrin.gifbiggrin.gifKad pasivaiksciojau,tai nepykstu,bet,kad su tokia koja man tik gulet pakelus koja,tai visiem dzin.Iseitis:lauk eilej,kol prieis tavo eile pasikalbet,o tada pasakys sorry,limitai issemti,daugiau nepriimam.
Isvada:sistema puva,griuva,zmogiskumo nelike pas gydymo darbuotojus visai.
Jauniem lieka profilaktika uzsiimt nuo mazens,o senimui nepakliut.
Mano pazystama mergina dirba priemime,tai sake visus be isimteis,atveztus su greituke marmaliuoja po priedanga kam nuo stabliges,kam nuo temperos,kam nuo streso,net neklausia ar tau to reikia ar ne.Daug to gerio liko neisnaudota,kur det.Bet cia tik VBS.Ar tai tiesa,nezinau,bet mergina nelinkus meluot.Ir koks jai tikslas,ji tokio pat poziurio kaip ir as i visa sita nesamone.
Nu va,issiliejau,laukiu skambucio.Ko gero tai vizitas bus rytoj.Paziuresim.

Siaubas. O pas jus nėra kokio privataus med centro, kur gali susimokėt ir gaut tiesiai pas chirurgą į konsultacija. Ar kosmosą kainuoja? 

Nzn, ne juokas čia su tais trombais. Nepasitikėciau aš vien kremu 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 17, 11:44)
Taigi zinau ,na ,nueikit ,nuvaziuokit ,o tu gal neatsikalbinek i kiekviena patarima. biggrin.gif
O as ridikelius ploviau lietaus vandenyje ,tas vanduo toks siltas biggrin.gif jUROS VANDUO TAI AISKU SALTAS ,BET NESAKAU ILINDUS SEDET ,SAKAU PAVILGYT .

Privaciu jei ir uyra as nezinau,internete nerandu,o jei ir buna kosmosas kainuoja,vien kraujo tyrima esu ieskojus jei padaryt,tai tukstanciais kainuoja.Privaciais cia naudojasi turintys labai brangius draudimus,kurie padengia kazkiek kastus.
Patepsiu keleta dienu ir vel ji atakuosiu.Neturiu kito pasirinkimo.Tiesa,dar priimamasis,bet kazkaip labai dar nesinori.
Pasodinau dar 3 agurkus,ir 5 paprikas i siltnami,paliejau daigus,pomidorus jau reikejo stipriai apskabyt pazastis,MB rado likusiu pjuvenu graziu nuo vistides kreikimo,ispyle takus siltnamyje,truputi pritruko,dasipirksim ir dar ryt reikia siaudu ar sieno nusipirkt,siltnamyje braskes rausta zemese,norisi pakelt,kad vedareliai neestu.Darbu yra,o koja neleidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 balandžio 2023 - 18:33

Va todėl, kai man pasako apie UK puikią sveikatos sistemą, mane kratyt pradeda. Todėl ir burbu, kad mes dar labai neblogai gyvenam ta prasme.

Anidanda, valaciklovirą reikėjo vartot. Jei jau turi tą bjaurastį, vežkis į keliones.

Ir kepenis pastiprink, antivirusiniai gerai kerta.

Atsakyti