Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kadangi kelis metus teko gerti geležies papildus, tai visada perku patikrinus kainą vaistai.lt.
https://vaistai.lt/g...t...ie=UTF-8&q=
Dažniausiai laimi Camelijos vaistinė, nes jie geras nuolaidas duoda perkant internetu . Užsisakau pristatymą į vaistinę, nueinu ir pasiimu . Tik kaina už pakuote būna 4-6 Eur mažesnė negu pirkčiau gyvai.

Na nepamenu kada gaminau tiek daug , kad kojos skaudėtų smile.gif Dažniausiai svečiai būna kaime , o ten ne nusitrepsi - nusilakstai . Man iki šulnio nuo triobos 25 metrai smile.gif iki daržo gal 30... Pamiršai krapo bėgi vėl biggrin.gif
Be to mano darbas sėdimas, tai kur tik galiu stengiuosi pastovėti . Stuburui geriau .
Dėl kojų tinimo - mankšta... Visada kelionėse kai daug sėdėti ryte 10 min mankštos kaip tėve mūsų.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 16, 19:16)
Man iki šulnio nuo triobos 25 metrai smile.gif  iki daržo gal 30... Pamiršai krapo bėgi vėl  biggrin.gif

Vanduo pas mane kambary, bet daržas dar toliau )) trigubai gal. Tai tiap, dėl krapų irgi dažniausiai lakstau pamiršus. )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 balandžio 2023 - 20:06

Kadangi kelis metus teko gerti geležies papildus, tai visada perku patikrinus kainą vaistai.lt.
https://vaistai.lt/g...t...ie=UTF-8&q=
Dažniausiai laimi Camelijos vaistinė, nes jie geras nuolaidas duoda perkant internetu . Užsisakau pristatymą į vaistinę, nueinu ir pasiimu . Tik kaina už pakuote būna 4-6 Eur mažesnė negu pirkčiau gyvai.

Na nepamenu kada gaminau tiek daug , kad kojos skaudėtų smile.gifDažniausiai svečiai būna kaime , o ten ne nusitrepsi - nusilakstai . Man iki šulnio nuo triobos 25 metrai smile.gifiki daržo gal 30... Pamiršai krapo bėgi vėl biggrin.gif
Be to mano darbas sėdimas, tai kur tik galiu stengiuosi pastovėti . Stuburui geriau .
Dėl kojų tinimo - mankšta... Visada kelionėse kai daug sėdėti ryte 10 min mankštos kaip tėve mūsų.

Aš irgi praktiškai viską iš camelios internetu perku. Gyvai vaistinėse kainos visiškai bezboznos pasidarę 😱

Atsakyti

Mes jau namie, sloga, galva plėšia pusiau, herpes lenda per visus galus, prigeriau acikloviro, žiūrėsim kokia gražuolė rytoj būsiu darbe 😳

Atsakyti
Kokia tai neteisybė atostogų metu susirgt unsure.gif
Anidanda, sveik greičiau 4u.gif
Atsakyti

Nu tikrai nepasisekė šįkart. Bet ką darysi, gyvenimas. buvo ir blogesnių ligų keliaujant 🤣

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Nežinau kada Ingrida kėlė, kad tokį stalą paruošė. Dėkui Brangioji 4u.gif
Muka kaip gyva po savaitgalio ? Kažką nudirbai sode ?
Šiandiena laukia daug darbo , nes penktadienis buvo toks biški bim bam.
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Oi planų milionas buvo rezultate ne kažką nuveikiau... bet betkokiu atveju į priekį nors jau braškes gali inmatyti smile.gif o tai rudenį buvo paliktos netvarkytos. O jau garšvos gėlynę blink.gif bože bože padėjau ravėti kur tau sizifo darbas verysad.gif kiek apravėsiu tiek o kas liks gal nustelbs gėlės. unsure.gif
Dusia o tai geležies nesiūlė susilašinti, mano dukrai feritino 7, tai kiek ieškojau info labai siūlo susilašinti na pingų išeina arti šimto, nes reikia 5 ampulių, bendradarebei buvo nukritęs feritinas iki 5 tai skao lyg apdėjo....
O man ne iki daržo toli bet aukštai laipioti reikia nes rūsyje virtuvė...
Atsakyti
Muka, žinok niekas niekada nesiūlė...
Gal kad procesas pas mane pastovus - tai liepė pastoviai gerti vitaminus . Buvau padariusi pertrauką per žiemą . Dabar įtariu kad vėl reikia...
Luety labai gražūs tavo kvadratukai . Aš nepradėjau , bo reikia atsirinkti siūlus iš turimų ... O storiai ir kiekiai likučių nepronozuojami .
Mes savaitgalį kažkaip netyčia pasodinom keturis riešutmedžius. MB draugas atvežė, pats iš riešuto užauginęs smile.gif Na tuos kurie labai dideli auga, kas 12 metrų reikia sodinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal bent du užsikabins smile.gif
Mukute aš vasara gaminu kieme - tai ir kursuoju - trioba , daržas, kiemas smile.gif
Mano pirtis pakalnėje už kokių 200 metrų . Nuolydis 7-8 metrai . Va ten tai ir pompą svečiai pagauna pareidami , aš įpratusi .
O dėl nusitrepsėjimo prie puodų ... Taigi pašokit su samčiais tongue.gif Ir maistas skanesnis . Neprivaloma valandą stovėti kaip įkaltam prie puodo ir sriubą maišyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 balandžio 2023 - 09:35
Labas rytas,
skambinau del talonelio i savo poliklinika,keleta minuciu pliurpe info,o po to pasake,kad as esu 60 eileje gaut talona telefonu. biggrin.gif biggrin.gif kol pranese,kad esu 59,praejo pusantros minutes.Tai kada as sulauksiu??
Isgeriu kavos ir einu tiesiai,gal ka suzvejosiu. ax.gif

Dusia,turiu labai daug siulu likuciu,primegsiu is ju,matysim,gal koki pleda nuregsiu.
Papildyta:
Anidanda,kaip savijauta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 balandžio 2023 - 09:27
Nu va,nuejau.
Anekdotas,reception tuscia,nei vieno zmogaus,telefonai ramus nei cypt.Susakiau viska,ir ka,eikit namo ,jusu gydytojas jums paskambins.Nors viskas tuscia. biggrin.gif biggrin.gif
Nu kas cia per zaidimai?Sudaro vaizda,kad jie labai byzi,daug serga pandeminem ligom,tai jei nenueitum ir nezinotum.Jei seimos gydytojas turi laiko skambinet kiekvienam uzsiregistravusiam,tai reiskia nera ligoniu.Nu niekaip nesuprantu tokiu darbo metodu.Koks cia dabar atrankos telefonas.Galvoja isgydys telefonu?Nu pas mus tai buna daznai taip. biggrin.gif biggrin.gif Kad pasivaiksciojau,tai nepykstu,bet,kad su tokia koja man tik gulet pakelus koja,tai visiem dzin.Iseitis:lauk eilej,kol prieis tavo eile pasikalbet,o tada pasakys sorry,limitai issemti,daugiau nepriimam.
Isvada:sistema puva,griuva,zmogiskumo nelike pas gydymo darbuotojus visai.
Jauniem lieka profilaktika uzsiimt nuo mazens,o senimui nepakliut.
Mano pazystama mergina dirba priemime,tai sake visus be isimteis,atveztus su greituke marmaliuoja po priedanga kam nuo stabliges,kam nuo temperos,kam nuo streso,net neklausia ar tau to reikia ar ne.Daug to gerio liko neisnaudota,kur det.Bet cia tik VBS.Ar tai tiesa,nezinau,bet mergina nelinkus meluot.Ir koks jai tikslas,ji tokio pat poziurio kaip ir as i visa sita nesamone.
Nu va,issiliejau,laukiu skambucio.Ko gero tai vizitas bus rytoj.Paziuresim.
Atsakyti