Pasirodysiu ir as
Rinkčiausi tas antras, bet nenešiočiau. Gaila būtų
O aš raudonas. Turiu silpnybę raudonoms vilnonėms kojinėms
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 04, 14:25)
Gal kuri žinot, koks procentas maždaug taikomas didmeninei kainai nuo mažmeninės? Ar čia jokių taisyklių nėra?
na taisyklių įstatymo apibrėžtuose tai nėra. aš su kvarbatkom
QUOTE(Luety @ 2022 04 04, 13:40)
Luety NUOSTABU
Ir aš iki tokių priaugsiu
Megzt kojines ir fotkint sunis yra mielas nepavojingas uzsiemimas.Pabandyk paremontuot zmogu ,tuoj pasigailesi
saltas vejas ,bet velkuosi laukan.Prisivalgiau kazkokiu kepiniu prie kavos,lyg nesaldus ,bet vistiek reikia tuscias kalorijas isdegint, o tai isipylus dyzeliui raketu kuro ,dar nezinia kuo gali baigtis
saltas vejas ,bet velkuosi laukan.Prisivalgiau kazkokiu kepiniu prie kavos,lyg nesaldus ,bet vistiek reikia tuscias kalorijas isdegint, o tai isipylus dyzeliui raketu kuro ,dar nezinia kuo gali baigtis
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 04, 15:31)
Megzt kojines ir fotkint sunis yra mielas nepavojingas uzsiemimas.Pabandyk paremontuot zmogu ,tuoj pasigailesi
na matai remontas toks dalykas kūnelį liečia o ans brongus bais
žiūrėk nepakilk nieks tada nesugaudys tavęs
uf lyg pabaigiau balansuoti tą MB
QUOTE(Muka @ 2022 04 04, 13:39)
na matai remontas toks dalykas kūnelį liečia o ans brongus bais
Atsidusk.
Luety, kojinės-fantastika. Pasidėčiau ir turėčiau. Gaila būtų maut ant kojų, nebent į lovą, kai šalta.
Aš tik tradicines moku, močiutiškas.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 04, 14:31)
Jei žmogui taip patogu .
Liga - slėptuvė ir artimųjų valdymo priemonė. Kodėl tu galvoji, kad žmogus nori būti sveikas ?
Vienas mano masažistas vis paklausdavo - tai su vyru susipykai ar vaikai neklauso
Mano draugė labai įsižeidė, o aš labai smagiai pakrizendavau ...
https://psichika.eu/...el-mes-sergame/
https://seimairnamai...zasciu-sergame/
Galit mušti mane
Kokių gražių kojinių jūs čia rodot. Man patinka tos antros, su rudu raštu. Bet neavėčiau, per gražios, nebent žiemą su jom miegot tik eičiau Labiausiai patinka paprasto rašto normalios kojinės, kurias galima užsimaut, dėvėt ir džiaugtis. Rodos , pas Dusią ten buvo lyg violetinės.. Va tos mano skonio, labai gražios, dėvimos būtų
Lietaus nėra ir turbūt nebus. Galima eit dar kuistis lauke, oras toks pusė bėdos.
Saintlina, ar dengi agroplevele braškes? Ir jei taip, tai kada pradedi? Dabar turbūt dar per anksti?
Lietaus nėra ir turbūt nebus. Galima eit dar kuistis lauke, oras toks pusė bėdos.
Saintlina, ar dengi agroplevele braškes? Ir jei taip, tai kada pradedi? Dabar turbūt dar per anksti?
Nieko nereikia sau gailet,tausot.Nesiot pati graziausia ruba,visa laika jaustis ,kaip sventej,gyvenimas per trumpas ,kad taupyt.Tokia mano nuomone is savo varpines.Dar 10-20 metu ir jums taip atrodys
Nustojo lietus,vaziavom i soda paziuret,kaip viskas isgyveno.Nuostolis tik vynuoge.Buvo apdengta,bet nusalo.Matyt reikejo dar kokiu skuduru uzmest ant to plastmasinio kubiliuko.Obelaite tvarkoj,pomidorai tvarkoj ir ant lentynos ir zemej,tiesa turejau tokiu atsarginiu pomidoru viena deze,gal 6 plastmasiniai kibiriukai ir ten po 4 ikisau,tai visoj dezej vienas kibiriukas nusales.Taip ir likau nesupratus,kaip cia jam taip nepasiseke.Ir ne prie lango ir ne kraste,o grynai vidury.Ziurejau ziurejau ir likau durna. Paprikos net paauge,pomidorai vazoneliuos irgi,kaliaropes sudyge,o su patrazolem niekaip nesusidraugauju,negdygsta jos man nei lauke nei dezutese,o isdyge kelios pernai perkeltos i zeme puse isnyko.Ima nervas nezinau,ka darau ne taip.
Agurkai irgi nedygsta,jei neisdygs iki savaitgalio,teks daigint namuose ant palanges,reiskia jiems per salta ten.
Ex,kokio storio tavo lankai.Siemet nutarem pasidaryt nukeliamus lanku remus,uzdengtus tinkleliu ar plevele,tai MB sako 2-1,5 cm skersmes turbut reikia.
Nustojo lietus,vaziavom i soda paziuret,kaip viskas isgyveno.Nuostolis tik vynuoge.Buvo apdengta,bet nusalo.Matyt reikejo dar kokiu skuduru uzmest ant to plastmasinio kubiliuko.Obelaite tvarkoj,pomidorai tvarkoj ir ant lentynos ir zemej,tiesa turejau tokiu atsarginiu pomidoru viena deze,gal 6 plastmasiniai kibiriukai ir ten po 4 ikisau,tai visoj dezej vienas kibiriukas nusales.Taip ir likau nesupratus,kaip cia jam taip nepasiseke.Ir ne prie lango ir ne kraste,o grynai vidury.Ziurejau ziurejau ir likau durna. Paprikos net paauge,pomidorai vazoneliuos irgi,kaliaropes sudyge,o su patrazolem niekaip nesusidraugauju,negdygsta jos man nei lauke nei dezutese,o isdyge kelios pernai perkeltos i zeme puse isnyko.Ima nervas nezinau,ka darau ne taip.
Agurkai irgi nedygsta,jei neisdygs iki savaitgalio,teks daigint namuose ant palanges,reiskia jiems per salta ten.
Ex,kokio storio tavo lankai.Siemet nutarem pasidaryt nukeliamus lanku remus,uzdengtus tinkleliu ar plevele,tai MB sako 2-1,5 cm skersmes turbut reikia.