QUOTE(Pou @ 2023 04 16, 12:33)
<p>Pas mus būna vaistinėj pirkt, medicinos priemonių parduotuvėse. Po operacijų rekomenduoja, su sutrikusia kraujotaka.</p><p>Yra ir pėdkelnės.</p><p>Bet aš prie tokios būsenos keliaučiau visų pirma pas gydytoją, o jei savaitgalis- ir į priėmimą. Šiaip baisoka.</p><p></p><p>O jei linkusios tinti kojos, tai yra kojinės diabetikams, jų ta atnarėlė laisva. Mano mamai nėra diabeto, bet aš jai perku tokias kojinytes- jos kojos tinsta, su širdele jau reikalų yr.</p><p></p>
reiks paziuret vaistinej,cia netgi yra speciali visokiu tokiu gydomuju priemoniu parduotuve,bet man labai tiktu tokios,kurios neuzspaudzia ties kelenu ir nekristu.
Turiu as su sirdele bedu nuo vaikystes,dabar viskas tik blogeja.Kojos tinsta irgi.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 16, 12:35)
Aš pirkčiau medicinines. Galima gydytojo pasiklausti kokios veiksmingos , kokios komercija... Kažkas tokio gal ir veiksmingos ?
https://www.youtube....annel=PesPlanus
Aciu.Kuo skiriasi idomu medicinines no tu kitu.Man jos visos tokios kompresines,vienos maziau,kitos daugiau.Reikia zinoma issiciupinet,issiskaityt ir paklaust gydytojo taip pat.
Papildyta:
Pou,zinau,kad tai pavojinga,bet kol koja nepakeitus spalvos ryskiai,gal nieko neatsitiks ir sulauksiu ryt dienos.Priimamajam ne kas,daug su virusinem,sedet su kauke,dust,gaudyt virusus kazkaip nenoreciau.
Va ka raso.Dauguma kompresinių kojinių, kurias rasite prekyboje, nesvarbu, ar tai būtų sporto prekių parduotuvė, ar net vaistinė, vis tiek bus lengvos ar vidutinės kompresijos. Nors kompresinės kojinės labiausiai asocijuojasi su vyresnio amžiaus pacientais, iš tikrųjų jos tinka bet kokio amžiaus suaugusiesiems. Taigi, jūs tiesiog galite jas išbandyti savo reikmėms, kad žinotumėte, ar jos jums tinka, ar ne nesvarbu, ar jos skirtos kasdieniam naudojimui, ar sportuojančiam žmogui.
Reiskia nera tokiu kaip medicinines ar ne,yra tik ju tamprumas ir patogumo pasirinkimas,zinoma ir kainu skirtumas.