Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Liūtė su karčiais?
Nu 😁. Galva patino, o zindo jauniklius 

Čia snd Akropolio muziejuje nufotkinau. Ryt namo, jau noriu, nes visai isisirgt baigiu, po pietų beliko jėgų, šaltis krėsti pradėjo, tai niekur jsu nebėjom, guliu ir arbatas geriu. Vaikas irgi sloguoja. Kažkokia korona musiet 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 15 balandžio 2023 - 21:34
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Anidanda,geriau neskubėkite,pas mus lyja,drėgna,fui. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labos, 

Kai savaitgalis tai ir oras baisus... nieko rimto kaime nenuveiksiu šiandien. Važiuosim Kaunan.

Luety, kaip koja?

Visą savaitgalį nepaėmiau mezginio, visą laiką tekinom. O darbų padariau tik trečdalį norimų...

Gražaus sekmadienio!

Atsakyti
Pas mus kaime irgi įsilijo. Mano pasodintiems rabarbarams ir juodam serbentui gerai, bet lauke nieko nenuveiksi. Ir pasivaikščiot š... nors nusipirkau gi šunišką feną, tai bent šunį išdžiovint ne problema jau turėtų būt ))
Einu nors šilauoges patręšiu, oras kaip tik.
Atsakyti
Kuo skiriasi šuniškas fenas nuo žmogiško? bigsmile.gif
Atsakyti

Mano šuo infarktą gautų, jei bandyčiau ji genų džiovint 🤣

Atsakyti

*fenu 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 16, 06:58)
<p>Labos, </p><p>Kai savaitgalis tai ir oras baisus... nieko rimto kaime nenuveiksiu šiandien. Važiuosim Kaunan.</p><p>Luety, kaip koja?</p><p>Visą savaitgalį nepaėmiau mezginio, visą laiką tekinom. O darbų padariau tik trečdalį norimų...</p><p>Gražaus sekmadienio!</p>

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
nera silumos ir pas mus.Vakar lietus,siandien dar nera,bet kol kas tik 5 silumos,bet rodo,kad isils iki 13 diena ir be vejo ir be lietaus.Turet bur jau ne blogai.
Koja nemelynuoja,nerauduonuoja,tik jauciu diskomforta,ir tempia toj vietoj nuleidus,o su pakelta gi nebusi visa laika.Pirmadieni pas GP.Aiskiai bus tromboflebitas,bet su obuoliu acto kompresais du kart per para,kazkaip apraminu dar.Negaliu net i parde siulu nuvaziuot anukes megztukui pasiieskot.Tai nerineju kvadraciukus,o kas iseis nezinau.Ant palanges agurkai verkia,arbuzai verkia,paprikos nori eit i siltnami,o as ne kazka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 16, 08:23)
Kuo skiriasi šuniškas fenas nuo žmogiško? bigsmile.gif

Netgi labai skiriasi. Šuniškas labai galingas, jis ne šiaip džiovina, o išstumia drėgmę iš kailio. Va toks. Kaip siurblys.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 balandžio 2023 - 09:40

Mano katės priešas nr1 yra dulkių siurblys. Praeidamas apšnypščia...

Luety sveik greičiau :4u: 

Kažkaip pagalvojau, kad  visą žiemą daug vaikščiodama ir intensyviai sportuodama atvažiavus į kaimą pavargstu... o kas būtų nuo sofos atsikėlus? Ašaros? Metai daro savo...

Atsakyti

Luety,  ateičiai nusipirk kompresines kojines.

Labas rytas.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 16, 09:01)
<p>Mano katės priešas nr1 yra dulkių siurblys. Praeidamas apšnypščia...</p><p>Luety sveik greičiau 4u.gif </p><p>Kažkaip pagalvojau, kad  visą žiemą daug vaikščiodama ir intensyviai sportuodama atvažiavus į kaimą pavargstu... o kas būtų nuo sofos atsikėlus? Ašaros? Metai daro savo...</p>

Tai va,man pernai buvo asaros,nes tiesiai nuo sofos.Ir kol atsigavau,teko idet nemazai pastangu,pinigu vaistams,o galejo but kitaip.Kai nedirbi,viskas sukasi kitaip,reikia ta judejima susikurt per prievarta.

QUOTE(Pou @ 2023 04 16, 09:09)
<p>Luety,  ateičiai nusipirk kompresines kojines.</p><p></p><p>Labas rytas.</p>

Turbut dabar ju negalima detis,kol uzdegimas,bet po jo butinai reiks uzsidet,aciu.Iki siol,kad ir buvo blogos venos kojose,bet problemu neturejau,niekada neskaudejo,tiesiog nejutau diskomforto del ju,isskyrus estetika,bet va,amzius daro savo,o dar del blogo oro ir judejimas nepakankamas.Dabar teks prockas ryt,ir gerai dar jei pades.

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 04 16, 09:09)
<p>Luety,  ateičiai nusipirk kompresines kojines.</p><p></p><p>Labas rytas.</p>

Pou,ar esant uzdegimui galima tas kojines nesiot?
Atsakyti