Žalgiris 💚
Labas rytas.
Labos. Visos daržuose ir gėlynuose prapuolę? Nugaras mankštinat? Aš vakar bijūnus sutvarkiau. Šiandien melsves. Liko levandos... ir dar 159 darbai
Gražios dienos
Dar ne kol kas su šuniu po mišką zyliojam. Bet tuoj grįšim )))
Papildyta:
<p>Va kokie sargybinisai prie Graikijos parlamento stovi. Nzn ar matot foto - baltos timpos su kutais pakinkliuose, plūsta suknelė ir klumpės su didžiuliais kutais 😁. O kai jie keičiasi, tai kaip šokis koks atrodo 😄</p>
Ooo, kokia įspūdinga sargyba turistams atrakciia
Kaip tavo sloga? Kaip koja?
niekur neinu,gydau koja,dejau obuoliu acto kompresus,lyg kazkiek geriau.
Pas mus baisus saltas siaures vejas,nors ir sauleta.Nors sode siaures veja uzstoja krumynai,bet vistiek ne tas lauke darbuotis,tuo labiau su savo skaudama koja.
Na graiku sargyba yspudinga su sijonais. Kaip jie tas sargybas,tokius vaznus zmones rengia UK kepures avines ant akiu uzsmuke,ant smakro vidurio raistelis,nieko jie nemato pro ta kepure.Buvo ne vienas atvejas,kad apsivozia bekeisdamiese.O cia sijonai kokardos. Turistam tikrai yra vaizdu.
Labas rytas visoms
laukiu siulu - savaitgalio planas pabaigti kojnytes ir gal pradet kombi arba suknute leliukui.
grazaus savaitgalio visoms pas mus saule islindus - eisim su suniu i parka vaiksciot, visa savaite lijo tai bus smagumo po purvus brist su botais tiek man tiek jam lakstyt per juos
i gelynu tema - ar esat kuri bandzius auginti vazonuose rozes. Galvoju kad neturiu kur sodint bandyt pirktis vazonines rozes David Austin tokiu graziu buna, po to baigus remontus galeciau visas prie terasos sustatyt. Grazu butu. Tik galvoju ar isgyventu man jos vazonuose ar labai jau dideliu tu vazonu reiketu
MSM darbe pas mane augina smulkiažiedę vazone. Tręšti, purkšti, laistyti ir augs. 20 litrų?
Luety registruokis pas daktarų... vis tiek reikia normalaus gydymo.
MSM, ir aš manau, kad turėtų augti, klimatas gi neagresyvus, šaknys didelėj talpoj neperšals.
Viskas šiandien jau poilsis,mezginys ir filmas. O ką daugiau bute veikti?
Pirmadieni jau registruosiuosi pas gydytoja,nieko gero cia jau nebus.
Mergina,as esu auginus vijokline roze terasoj vazone.Augo,zydejo,bet prieziuros reikia daug daugiau .Vazone greit perdziuva zeme,greit iseikvoja maisto medziagas,kadangi ji kiek silpnesne,nei auginta zeneje,dazniau ir ligos puola.Bet augo.Kai isvezem i soda ir pasodinom i zeme,tai isaugo trigubai per metus .Toks mano potyris.
Raskite akivaizdžią klaidą šioje skulptūroje 🦁😆
Liūtė su karčiais?