Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Bijūnai visada gražu :4u: 

Pou kaip Tavo tyrimai?

Man šiemet  reikia tik vienos daugiametės medingos gėlės. Lapėse mačiau pardavinėja.

Ežuolę turiu, mano iš sėklų tai standartinė.  Aukšta, fioletinė.  Žadėjo žemą ir oranžinę. Ingridai daigų vežiau, apgavau...

Atsakyti

Oi, Juragių medelyne apžiūrėjau, kiek grožių yra  :blink:  :wub:​ 

Labai prasta bijūnų kokybė... ir visi kiti ne kažką sodinukai. Buvau, pirkau.

Atsakyti

Bijūnai visada gražu :4u:

Pou kaip Tavo tyrimai?

Man šiemet  reikia tik vienos daugiametės medingos gėlės. Lapėse mačiau pardavinėja.

Ežuolę turiu, mano iš sėklų tai standartinė.  Aukšta, fioletinė.  Žadėjo žemą ir oranžinę. Ingridai daigų vežiau, apgavau...

Nežinau, laukiu biopsijų atsakymo. Dar vienas tyrimas balandžio gale.

O tada jau dėlios mozaiką. 

Kokios gėlės ieškai?

Monardų neaugini?

Atsakyti

Labai prasta bijūnų kokybė... ir visi kiti ne kažką sodinukai. Buvau, pirkau.

Tikrai? Bet jau ežiuolių, ramunių, monardų grožis nuotraukose  :wub:​ 

Atsakyti

Bijūnai iš 4 išgyveno vienas. Dubliuoju .... monarda turiu, gėlės pavadinimo dabar nepamenu. Iš sėklų nedygo man.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 balandžio 2023 - 15:12
QUOTE(Pou @ 2023 04 14, 14:04)
<p>Oi, Juragių medelyne apžiūrėjau, kiek grožių yra  blink.gif  wub.gif​ </p>

Vyras nė nenujaučia, kad vietoj vieno bijūno tuoj bus krūva visko )))
Atsakyti

Pou tu nori medėjančio ar paprasto bijūno? Praėjusią vasara Depe buvo gal 30 rušių ... ir kainos ne kosmosas. Aš noriu iš paprastų tik geltono. Pilnavidurio.

Atsakyti

Bijūnai iš 4 išgyveno vienas. Dubliuoju .... monarda turiu, gėlės pavadinimo dabar nepamenu. Iš sėklų nedygo man.

Iš Juragių ar apskritai?

Pas mane išgyveno lyg visi, nors perkėliau pernai didžiąją dalį.

Iš Nojaus pirkau tamsiai raudoną, baltą ir geltoną užpernai. Kažko nestiprūs. O Sesei baltą nuvežiau ten pat pirkus, pernai kad žydėjo - nuostabus.

Saintlina, Juragiai nesiunčia, vietoj parduoda, tai vyras gautų nujaust, nes vežtų. Pažiūrėsiu, gal Raudondvario medelyne ko nors gražaus rasiu.

Lidle du spyglius raudonus agrastus nupirkai tik ką. Bet tai badysis, rupkės. Bet čia vyras  tik linktelėjo - mėgsta agrastus. Reiks aptvert, kad vėl žoliapjove ar trimeriu nepraeitų. Sodinsiu serbentyne jaunam.

Atsakyti

Pou tu nori medėjančio ar paprasto bijūno? Praėjusią vasara Depe buvo gal 30 rušių ... ir kainos ne kosmosas. Aš noriu iš paprastų tik geltono. Pilnavidurio.

Man paprasti mieliausi.

Bet jau turii rausvą, rožinį, baltą, bordo ir geltoną. Ten buvo koralinis. Nieko, sveikata pasitaisys, tai duosiu laisvę sau. Dabar lankstytis negaliu, tai nesiožiuoju.

Atsakyti
Man atrodo turiu koralinį bijūną.Pas mane visos gėlės nurašytos jau,išgyveno,kol kas nematau mirūsių. ax.gif Monardas dviejų rūšių turiu.
Šiemet pasinešiau ant rožių,12 jau susodinau.Rankos niežti rododendrų,bet gal užteks.Jurginus reikės kažkur susodinti,kardelius. ax.gif O dar kiek dėžutėse prisėtų gėlių laukia,išėjimo į žmones. mirksiukas.gif
Atsakyti

Pou Juragiuose pirkau keturis medėjančius bijūnus. Išgyveno vienas... mačiau kad ne kažką sodinukai. O Raudondvario medelyne pirktas klesti. Paprastų turiu gal 20, visokių tik geltono ne. 

Atsakyti

Va kokie sargybinisai prie Graikijos parlamento stovi. Nzn ar matot foto - baltos timpos su kutais pakinkliuose, plūsta suknelė ir klumpės su didžiuliais kutais 😁. O kai jie keičiasi, tai kaip šokis koks atrodo 😄

Atsakyti