Saintlina neleisk auginti žiedinių, labai alinasi augalas. Aš išlaužydavau. Kaip Sodaitytės sodinukai pas Tave peržiemojo?
Sveikos,
MSM, sveikinu su nauju darbuku.
Pas mus rabarbarai gražiai augo, o vieta tokia buvo atrodo prasta, ribota, bet bujojo. Nieks nevalgė, tik aš, o man negalima, - tai kad nebūtų pagundos iškasiau.
O man prie trobos turi būti rabarbarai. Nors niekas nevalgo. O kiek savaiminių pomidorų pridygo šiltnamyje!!! Kupstais . Ką reiškia tinginio daržai... Savaiminukai krapai, serenčiukai ir pomidorai.
o tik patį žiedą skinti, ar nuo pat apačios visą žiedkotį?
Puikiai peržiemojo
O man prie trobos turi būti rabarbarai. Nors niekas nevalgo. O kiek savaiminių pomidorų pridygo šiltnamyje!!! Kupstais . Ką reiškia tinginio daržai... Savaiminukai krapai, serenčiukai ir pomidorai.
Pridėta:
pas mane dar nėr, bet tikrai irgi bus visad būna
Saintlina, išpjauk visą žiedynkotį.
Dusia, mes mažinam, naikinam, ko nereik, bet kam priežiūros reik. Rabarbarus pas mus mėgdavo amarai, tai žiedynus išlaužyt, tai žaliu muilu praeit - vis kokio dėmesio reik, o viską apibėgiot, kai laikas ribotas, nėr kada. Pas jus vaikai užauginti, kiek galit ir norit būnat.
Koks gražus miškas mažylių. Pas mane šiltnamis jau perkastas, tai gali būti, kad nesudygs, jei neperkasu, tai būna kokių nors gražuolių Bet porą metų neperkasėm, žemė po garstyčių apkasimo puri, poreikio nėr, tačiau grambuolių armija. Perkasant rankiniu būdu aprankiojam.
Šįmet labai mini daržiukas bus.
Kaip užsimaniau didžiažiedžių ramunių į darželį...
Ramunės pas mane kelis metus augo, didėjo... o paskui dingo . Iškepė?
Rabarbaro žiedyną laužiu kai tik pamatau. Nuo apačios..
Šiltnamis perkastas rudenį, kad mulčas supūtų. Dar kartą perkastas pavasari bo mulčas dar nebuvo sutrūnijęs. Žiemą gavo daug sniego, pavasarį vandens... smėlynuose pas mane.
Grazus rabarbaras.
Buvom shopintis,nu jau tokia dregme,lietus,vejas,tai tik ligu pasigaut gali .
Aš pernai ramunių kelmą pirkau, tai pardavėja sakė būtinai kas tris metus persodinti reikia. Taip ir minėjo, kad du- tris metus gerai auga, o paskui ar į viršų iškyla ar kas ten ir prapuola.
Reiks man pasidairyt ŽS. Noriu ežiuolių, ramunių. Moki Veži buvau užmačius koralinių bijūnų, bet vyras nutempė, kad jau pakaks, kad nesodinčiau nieko, nes nugara nelaiko, o jis tai jau gėlių neravės. O va jie man vaidenasi dabar.
Oi, Juragių medelyne apžiūrėjau, kiek grožių yra