Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Geriau į miestą nepakliūti....Užsifundyjau persiką,6 rožes,labai baltų neturiu.Pakliūvau Litagron,mb važiavo guolių traktoriukui,ten labai įvairių sėklų,tai daugiamečių gėlių arbūzų,kelis pokelis.Depas pilnas gėlių jau. wub.gif Turėsiu ką veikti.Baigiasi mano vištų kelių metų perpuvęs mėšlas,jei iš kaimynų karvės šviežio atsineščiau?Labai ant šaknų nededant rožėms manau gerai? ax.gif Apie žemdirbių turgų ir pamiršau.Gal kokių daigų ten dar radųsi? ax.gif
Kitą savaitę ir pas mus jaučiu jau reikės žolę pjauti.
Dusiuk,ačių sveikata gera,tik klubas ar dubuo skauda vienoje pusėje.Bet vakar pagulėjau bute,šiandien jau geriau. 4u.gif
Mezgu ir aš kojine prieš miegą,likę siūlų nuo vaivorykštinių megztinių,vakar dukrai jau pabaigiau,jaučiu marčiai prie megztinio dar numegsiu.
Reikia geros baltos vilnos siūlų per vasarą primegzti svečiams.Niekas neperka spalvotų,einamiausi balti tradiciniai avies vilnos. mirksiukas.gif
Atsakyti

Fexofenadine,10mg,cistus incantus,ext aquatic5g s.m.https://www.ncbi.nlm...les/PMC3763668/
Neklausinet ir nereikalaut irodymu.

Kaži bus čia graikijoj pirkt tos alegros 🤔

Atsakyti

Luety, būtumei Lietuvoje žinočiau ką patarti dėl siūlų, ar pasiūlyčiau pasikalbėti su pardavėjams...  yra išmanančių. 

Grynos vilnos primezgusi tų kojinių sočiai. Dabar žaidžiu su plonais margais siūlais. Aš taigi mezgu tik šeimai ir draugams. Nepardavinėju.  Man neverta  ...

Ingrida smagu girdėti, kad gydymas labai nenualino organizmo. :4u: . Pasisaugok !

Šią žiemą praslinkom be ligų... sloga turėjau tik. Be gerklės ir temperatūros.  Vaikai visai nesirgo, kas labai keista.

Nenoriu šiemet nei daržų, nei gėlių...  tokia vasara matyt.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 13, 11:36)
<p>Luety, būtumei Lietuvoje žinočiau ką patarti dėl siūlų, ar pasiūlyčiau pasikalbėti su pardavėjams...  yra išmanančių. </p><p>Grynos vilnos primezgusi tų kojinių sočiai. Dabar žaidžiu su plonais margais siūlais. Aš taigi mezgu tik šeimai ir draugams. Nepardavinėju.  Man neverta  ...</p><p>Ingrida smagu girdėti, kad gydymas labai nenualino organizmo. 4u.gif . Pasisaugok !</p><p>Šią žiemą praslinkom be ligų... sloga turėjau tik. Be gerklės ir temperatūros.  Vaikai visai nesirgo, kas labai keista.</p><p>Nenoriu šiemet nei daržų, nei gėlių...  tokia vasara matyt.</p><p></p>

Planuojam liepos gale aplankyt Lietuva,tada ir prisipirksiu pilna lagamina siulu. bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ryte nulekiau apsikirpt,nu prakeikiau save,kam ejau ne pas savo kirpeja.Maniske siuo metu Prancuzijos pietuose pas mama ir dekrete.Kada grys neaisku.
Patalpa nekurenama,isplove galva,kol nukirpo susalau baisiausiai,ko gero ateis sloga.Kirpo rodydama kiekviena zingsni veidrodyje,kol supykau ir pasakiau,kad kirptu ir nerodinetu,nes man salta.Nu zodziu,pakliuvau,tai pakliuvau.O dar gryzt vejas saltas,uzsimaukslinau kapisona tai gal neperpute.
Apsilau,ikaliau kavos ir konjako profilaktiskai ir isvarem i soda.Nuostoliu jokiu.Pomidorai labai grazus,jau reikejo liet,tai paliejau,papensiravau kai kuriuos,braskes jau zaliu daug uogu,sudyge ant lentynos sparagines labai graziai,ciobrelis,bazilikas,tik geles kazkaip prastai.Vienas agurkas pavepes,nezinau kodel,gal peles pasikase po saknim,uzspaudziau,gal atsigaus.Prisiskaynem salotu krapu,petrazoliu,meskinio cesnako,bus puota namie pietums. biggrin.gif biggrin.gif
Kojoj plotas ,kur venu tromboze galimai,dega,raudona,nu jo majo,teks vel pas Gyd.registruotis.
Atsakyti

O kodėl jie kirpykloje patalpų nešildo? :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 13, 13:14)
<p>O kodėl jie kirpykloje patalpų nešildo? blink.gif​ </p>

Siaip tai sildo,esu buvus ten ziema,buvo silta,bet matyt vasaros sezona atidare.Maciau kabo kondicionierius,kuris pusdavo karsta ora,bet matyt neijungtas.O kirpykla miesto centre,visu akyse ir zmoniu nemazai.Gal cia tik as tokia jautruole,nezinau. ax.gif
Atsakyti

Siaip tai sildo,esu buvus ten ziema,buvo silta,bet matyt vasaros sezona atidare.Maciau kabo kondicionierius,kuris pusdavo karsta ora,bet matyt neijungtas.O kirpykla miesto centre,visu akyse ir zmoniu nemazai.Gal cia tik as tokia jautruole,nezinau. ax.gif

Britai gi nebijo šalčio 😆. Matyt nusprendė, kad vasara jau. Va ir čia vakar matėm pliaže kelis besimaudancius žmones - ir visi anglai 😂

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 13, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73063645" data-time="1681388855"><div><p>Siaip tai sildo,esu buvus ten ziema,buvo silta,bet matyt vasaros sezona atidare.Maciau kabo kondicionierius,kuris pusdavo karsta ora,bet matyt neijungtas.O kirpykla miesto centre,visu akyse ir zmoniu nemazai.Gal cia tik as tokia jautruole,nezinau. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Britai gi nebijo šalčio 😆. Matyt nusprendė, kad vasara jau. Va ir čia vakar matėm pliaže kelis besimaudancius žmones - ir visi anglai 😂</p>

Kaip cia pasakius nebijo? biggrin.gif Autobusus,parduotuves sildo rudeni jau nuo rugsejo, o kirpyklos savininkui dzin,kad salta klientui,jam daugiau pinigu lieka.Kirpykla didele,veliau ja prisildo fenu siluma,bet as buvau kai atidare,tai buvo tikrai salta.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 13, 14:44)
Planuojam liepos gale aplankyt Lietuva,tada ir prisipirksiu pilna lagamina siulu. bigsmile.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip faina 4u.gif Jau turit bilietus ?
Atsakyti
Nai nai nai, buvom svečiuose, gavau rabarbarų ) atskėlė iš didelio krūmo, tai gal netyčia užsikabins ir pas mane bigsmile.gif kokioj vietoj jam patinka augti? Saulėj ar pavėsy?
Lesius ir patenkintas - dvi Lesės kompanijoj buvo smile.gif jatus, kaip gražu trys koliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 13, 15:41)
Kaip faina 4u.gif Jau turit bilietus ?

Ne dar neturiu,dar tik planuojam laika,derinam,reiks pradet ieskot bilietu,masinos nuoma Lietuvoj ir dar daug kitu klausimu. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Saintina,auga pas mane rabarbarai dvejose vietose,saulė ir tiek. 4u.gif
Atsakyti