QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 13, 11:36)
<p>Luety, būtumei Lietuvoje žinočiau ką patarti dėl siūlų, ar pasiūlyčiau pasikalbėti su pardavėjams... yra išmanančių. </p><p>Grynos vilnos primezgusi tų kojinių sočiai. Dabar žaidžiu su plonais margais siūlais. Aš taigi mezgu tik šeimai ir draugams. Nepardavinėju. Man neverta ...</p><p>Ingrida smagu girdėti, kad gydymas labai nenualino organizmo.

. Pasisaugok !</p><p>Šią žiemą praslinkom be ligų... sloga turėjau tik. Be gerklės ir temperatūros. Vaikai visai nesirgo, kas labai keista.</p><p>Nenoriu šiemet nei daržų, nei gėlių... tokia vasara matyt.</p><p></p>
Planuojam liepos gale aplankyt Lietuva,tada ir prisipirksiu pilna lagamina siulu.
Ryte nulekiau apsikirpt,nu prakeikiau save,kam ejau ne pas savo kirpeja.Maniske siuo metu Prancuzijos pietuose pas mama ir dekrete.Kada grys neaisku.
Patalpa nekurenama,isplove galva,kol nukirpo susalau baisiausiai,ko gero ateis sloga.Kirpo rodydama kiekviena zingsni veidrodyje,kol supykau ir pasakiau,kad kirptu ir nerodinetu,nes man salta.Nu zodziu,pakliuvau,tai pakliuvau.O dar gryzt vejas saltas,uzsimaukslinau kapisona tai gal neperpute.
Apsilau,ikaliau kavos ir konjako profilaktiskai ir isvarem i soda.Nuostoliu jokiu.Pomidorai labai grazus,jau reikejo liet,tai paliejau,papensiravau kai kuriuos,braskes jau zaliu daug uogu,sudyge ant lentynos sparagines labai graziai,ciobrelis,bazilikas,tik geles kazkaip prastai.Vienas agurkas pavepes,nezinau kodel,gal peles pasikase po saknim,uzspaudziau,gal atsigaus.Prisiskaynem salotu krapu,petrazoliu,meskinio cesnako,bus puota namie pietums.
Kojoj plotas ,kur venu tromboze galimai,dega,raudona,nu jo majo,teks vel pas Gyd.registruotis.