MSM sveikinimai gavus norimą darbą
Anidanda treningiukų bus , o koja viena visam gyvenimui
Aš iš tų žmonių kurie sugeba susižaloti Amžinos mėlynės. Dabar nagą atsiplėšiau , net nepajutau kur. Manikiuristė liepė gydyti, prisakė ką nusipirkti. Vienas nagas nuogas , kiti tik su baze. Viska per lėkimą pas mane Pamažu nemoku .
Muka išjudinsi sode, pagerės vasarai sveikata. Kada kraustotės gyvenimui ?
Ingrida , kaip savijauta po gydymosi ?
Luety, vakar nusiunčiau mezgamų kojinių nuotraukas dukrytei , tai pirmas žodis MAN
Reiktų pradėti kokį megztuką , bet dabar visai nelieka laiko ... Pradėti sunkiausia man Reikia dienos šviesos, nepavargusio nuo darbo proto, laiko skaičiavimams .
Gražios dienos, nesušlapkit
atkentejom uragana,reik vaziuot ziuret ar siltnamis sode vietoj vejas,lietus,gusiai buvo tokie,kad baisu ir per langa stebet.Si ryta atitraukiu saliono lango naktine uzuolaida ,o ten zuvedru sudeliai,kaip jos sugeba apdergt stiklus,man misija nesuprantama.MB sako,skrido,paleido ciurksle,o vejas priplojo prie stiklo.Ir tik velykom nusivaliau langus, bridkybiu bridkybes jos man.
Ingrida kava padave Lansbergio balkonely
Mergina,dziaugiuos,kad darbas bus arti namu,svarbu,kad jis butu gerame kolektyve.Tie du faktoriai labai svarbus.Sveikinu,itariu viskas bus gerai.
Anidanda,uzuojauta,gal nesutrukdys labai vaiksciojimui?Sveik,gal siut reikejo,jei giliai?
O man turbut venu tromboze vystosi, skauda vienoj vietoj ties ciurna,dilgsi,ima raust ir kaist.Reik eit skaityt ka daryt ir pradet gal aspirina gert?Man toj vietoj achilo kunas,jei ispirtum,mirciau,visada pati skaudziausia vieta prisilietimams.
Nu va,Dusia,sakei negrazios spalvos,matai,kad grazios,tokios mergaitiskos,pacios pirmos iseis.
O man reikia nauju siulu Netinka man tu kur mezgu norimam rastui siulas.Jis toks minkstas,o cia reikia tipo medvilnes su linu,tokio kietesnio siulo ir ,kad po skalbimo labai neisskystu.Pabandziau is akrilo pavyzdi,supratau ,kad tikrai reikia kazka panasaus tokio,visai kitas vaizdas gaunasi,o as is medvilnes tik zaisliukus nerus.Neturiu apie mezgimui skirta medvilne jokio supratimo.Reiks eit mokytis
Sauleta,7 silumos,bet ir vejas 32-33km/val.Dar nemazas,vakar buvo 59-60 km/val.Perpus sumazejo.
Akių lašai vėl patęsti sako dar trim mėn. gleukoma ačiū die dar nepatvirtino tik akyspūdis padidintas. Oi nieko naujo pas Muka.
Jau šiandiena žadame važiuoti, gal tik savaitei, bet jau MB trepsi o aš nenoriu to važinėjimo ai matysime...
Ingrida aš pabandyčiau dar kokių smilginių pasodinti labai gražiai irgi atrodo
Jau gal šašlykų reikia pamarinuoti savaitgalį
MSM sveikinimai
Luety jo pikta būna dėl langų bet aš moku nematyti
Labas rytas
Aciu uz sveikinimus labai dziaugiuosi is tikruju
Darbe jau padaviau notice, paskutine diena bus 28-to.
nors po 5 metu kazkaip vistiek gaila iseit is darbo bet mazoj firmoj be dideles korporacijos nesamoniu manau man bus geriau, tikiuosi ismokins mane buhalterijos ir mokytis bus daug lengviau manau dirbant toj sriti
Nusibodo megzt man tuos vyriskus megztinius, tai i tarpa pasiimiau vaikiska kepuryte numegzt draugu leliui kuris pries velykas gime tai dar siulu liko mezgu kojnytes/batukus i kompanija taip smagu tiem leliukam megzt
Labas rytas, atkentejom uragana,reik vaziuot ziuret ar siltnamis sode vietoj vejas,lietus,gusiai buvo tokie,kad baisu ir per langa stebet.Si ryta atitraukiu saliono lango naktine uzuolaida ,o ten zuvedru sudeliai,kaip jos sugeba apdergt stiklus,man misija nesuprantama.MB sako,skrido,paleido ciurksle,o vejas priplojo prie stiklo.Ir tik velykom nusivaliau langus, Mergina,dziaugiuos,kad darbas bus arti namu,svarbu,kad jis butu gerame kolektyve.Tie du faktoriai labai svarbus.Sveikinu,itariu viskas bus gerai. Anidanda,uzuojauta,gal nesutrukdys labai vaiksciojimui?Sveik,gal siut reikejo,jei giliai? O man turbut venu tromboze vystosi, skauda vienoj vietoj ties ciurna,dilgsi,ima raust ir kaist.Reik eit skaityt ka daryt ir pradet gal aspirina gert?Man toj vietoj achilo kunas,jei ispirtum,mirciau,visada pati skaudziausia vieta prisilietimams. Nu va,Dusia,sakei negrazios spalvos,matai,kad grazios,tokios mergaitiskos,pacios pirmos iseis. O man reikia nauju siulu Netinka man tu kur mezgu norimam rastui siulas.Jis toks minkstas,o cia reikia tipo medvilnes su linu,tokio kietesnio siulo ir ,kad po skalbimo labai neisskystu.Pabandziau is akrilo pavyzdi,supratau ,kad tikrai reikia kazka panasaus tokio,visai kitas vaizdas gaunasi,o as is medvilnes tik zaisliukus nerus.Neturiu apie mezgimui skirta medvilne jokio supratimo.Reiks eit mokytis Sauleta,7 silumos,bet ir vejas 32-33km/val.Dar nemazas,vakar buvo 59-60 km/val.Perpus sumazejo.Ačiū, nieko ten baisaus, vaikščiot galiu, tik laiptais lipt sudėtinga, nes lankstant žaizda išsižioja. Nes gryna nuo smūgio per sprogo tiesiai per lenkima 😱. Suklijavo MB su pleistru, sakė uzgis.
užgis, bet randelis gali likti. Gaila, kad per atostogas taip.. O kiek dar atostogausit?
Papildyta:
gera savybė ))) aš irgi tokią turiu ))
užgis, bet randelis gali likti. Gaila, kad per atostogas taip.. O kiek dar atostogausit?
Papildyta:
gera savybė ))) aš irgi tokią turiu ))
Sekmadieni ryte namo. Dar su sloga prasidėjo ir galvą skauda. Žodžiu, smagu
pasakyk slogai, kad porą dienų palauktų su savo nesąmonėm
Tau kazkam alergija,mums irgi siemet pasireiske ,nors retai tai atsitinka ,bet siemet buvo.Pora tableciu alegros ir praejo.
Pagaliau nelyja ir zole nusipjoviau.Net silta su simtasiule pasidare.Augalai kazkaip gyvena,net silumamegiai.
Nu gal ir alergija. Viskas žydi čia. Bet geriu antihistaminus jau porą savaičių, dar dymista purškiu, nes jau Lt man biski dirgino nosį pavasaris. Tai negi dabar visi šie vaistai taip neveikia čia?🤔
MB irgi sloguoja kelias dienas, bet jam jau gerėja. O vaikas iš vis nuo gruodžio, kaip prasirgo sinusitu, taip ir liko ta nosis nevisai sveika. Jaučiu reiks grįžus pas lor abiems draugiškai eit, o tai jau nebesugebam patys išsigydyti