Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina Lesiaus neberodo , tai atnešu ne tokių gražių nuotraukų .
Kam tos kojinės nežinau , kol kas krausiu į spintą . Ateis žiema tongue.gif Kai laikai tokie neramūs nieko kito megzti negaliu , o vakare sėdėti be darbo negaliu ... vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 04, 08:31)
Ate ,abejoju ar ziedadulkiu vengimas yra priezasties salinimas ir kompleksinis poziuris.
Siaip gi kiaurus metus kazkas zydi.
Na bet kaip visada,visi zino geriau.
Betalux vadinti paveldiniais manau per daug garbes.
Siaip tai skirstomi i intensyvaus auginimo ir extensyvaus.Betai visgi prie intensyvaus.Jie net mechaniniam nuemimui sodinami.Kartu su sejk,slovaku pomidorais,kurie beje daug fainesni biggrin.gif

AA, net nesiginčiju. Aš žioplavota, bet vakar buvo geriau. Ta mano alergija kažkokia keista. kartais visai nieko nuo to pačio, kartais visai blogai.
Pvz-raugintas agurkas. Skanu, sveika ir skaitoma saugu. Kartaois ištinstu iki skausmo, kartais visai nieko. Va žiedadulkės kolkas tik pavasarį kankina. Ypač narcizai. O jų pas mane labai daug. Gražu lauke. kambarin nesinešu.
Kartais nuo šalto drėgno oro, ar išsimaudžius vandens telkiny karštą dieną-išmėto skaudamais guzais arba ištinstu-kitą kartą visai viskas ok. O alergija šalčiui juk visai kiti mechanizmai užsiveda.
Užtat ir nelabai puolu kažko vartot. Pati nesugebu, daktarai pagal schemą skiroia arba galvą kraipo.
Tie vaistai kur parašei-įtariu receptiniai. Kai būsiu pas šeimynistę, ja pasitikiu, užklausiu.
Ačiū, nuoširdžiai.

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 04 04, 08:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72950874" data-time="1649050790"><div><p>Nu gi as zinau ,kad visos cia zino geriau.As pripratus.Ir siaip tai man pofig ,tegu kankinasi.Negi man gaila.
Bet manau pradet aiskint klausimais kur irgi gerai nenusimanau ,kokiais buhalterijos, raketu inzinerijos,podvokiu hermetiskumo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>AA, šiaip aš vaistininkė.  Jei manai, kad nenusimanau apie vaistus, tai tavo valia.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="72950882" data-time="1649053390"><div><p>Labos iš ryto.
Ačiū. Manau, kad pirma reikia pašalinti priežastį. Nelandžioju lauk. O namuose jau supratau kas. Amarilių krūva žydi, o mano fotelis greta. vakar prabuvau popietę mansardoj. Įsijungiau drėkintuvą. Kai drėgmė 55%-ženkliai lengviau.
Darbe -kolkas kabinete tupiu. Savijauta visai pakenčiama.
Ačiū. Ar trečiadienį tave kažkaip rasčiau. Vakare važiuoju kirptis. Atvežčiau daigų.</p></div></blockquote><p>Ate, gydytoja dar sakė vengti susibūrimų - stipriai kosėju, tad niekur nelakstau smile.gif Bet nelabai norėčiau tavęs apdovanot, jei dar koks bužis neišsivietrinęs yra.</p>

Ok. Dar sodinti nereikia, lai auga pas mane. Atvešiu kitą kartą. Arba susirašysim fb, paliksiu prie durų. mirksiukas.gif
Atsakyti

Nesteigiu naujos religijos ir atsisakau irodinet savo tiesas.Nes niekada to nereikalauju is kitu.
Gerai einu ,pas mane politine situacija, atvaziavo kaimynai is lenkijos ir rusijos.Einu buciuotis ,su visais.
Ir taip as labai arogantiska ir istikima savo vertybems,jos ne tik mano ,beje.

AA, paprastai nieko nebūna be priežasties. Vertybėms mes visos ištikimos, tik jų turim skirtingą aibę. Tu nesi arogantiška, tu tiesiog aštresnė. Bet man tinka.

Kas liečia mediciną, aš visuomet sakau, jei pavyksta su mažiau pasiekti daugiau, tai toks tikslas ir turėtų būti. Mano klausimą tu tikrai supratai. Man tiesiog įdomi tavo idėja, nes loginio pagrindimo jai nėra. Bet atsakyti tikrai neprivaloma, čia tik mano smalsumas.

Dusia, nuostabūs margučiai! Man skaniausios apatinės, o alyvines panašias mamos megztas turiu. Saugau, jau tokios padrožtos. Va kojinių nemoku megzti. Bet čia daugiau sentimentalus aspektas.

O dėl karo... nežinau, ant kiek turi viskas nusinulinti, kad apiplėštum, smaugtum, išsityčiojant visaip išprievartautum moterį, ją vėliau nužudytum ir dar pervažiuotum tanku. O galiausiai bandytum sudeginti. Tiesiog nušauti nepakanka? Tiesiog esu išsekus nuo mano galvoje besipešančių minčių.

Atsakyti

Susidubliavo.

Ate, po skiepų nepablogėjo?

P.S. Ačiū!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 04 balandžio 2022 - 09:31
QUOTE(Pou @ 2022 04 04, 09:29)
<p>Susidubliavo.</p>
<p> </p>
<p>Ate, po skiepų nepablogėjo?</p>
<p>P.S. Ačiū!</p>

Alergija -nepastebėjau. Buvo vasara. Trečio negavau, tiksliau-neėmiau. Įtariu kas pablogėjo, bet teigti, kad nuo skiepo, negaliu. Gal, tiesiog, laikas sutapo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 04, 03:50)
Nebent tikrai kaip placebas smile.gif
Jau maniškiai kiek jų suryja, bet jei rimtesnis virusiukas ar kita, tikrai jokio pastebimo poveikio. Nekalbant apie kur kas sunkesnes ligas. Būtų taip paprasta, žmonės nesirgtų.

Rasiau rasiau ir dingo,esu pikts...
Labas rytas,
lyja,vejas,siaubingas oras,eit laukan,tai pasigaut kokia persalimo liga. ax.gif
Saintlina,o tavo chiliai tikrai yra kajeno pipirai?Be to jie vartojami tam tikra seka.Nuolatinis vartojimas gal ir gerai,bet gydymui buna specifines schemos,bet as nekisu,as tik dalinuosi savo ir savo draugu potyriais,pasiskaicius talmuduose apie zoles.Man padeda ir tikejimas gal. bigsmile.gif

QUOTE(Ex @ 2022 04 04, 05:47)
Labas rytas.

Gražus rytas. Žada liūtį. Bet turbūt ne pas mane.

Luety, va tokiems visokiems snargliams, peršalimui tai gal ir padeda tokie čili marmalai. Puiku, jei jums padeda, aš net nesiginčiju dėl to. Ir tikiu, kad padeda. Bet tik ne rimtai ligai.

Ex,as ir nesiuliau rimtesnem ligom,o video idejau pamastymui.Galvoju,jei man grestu infarktas ar insultas,tai ir kates kaku valgyciau,jei kas pasakytu,jog man pades.Bet mes visi skirtingi. 4u.gif 4u.gif Be to,man vartojant ji,spaudimas zemeja,gal issivaduosiu nuo tableciu priklausomybes.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 04, 06:25)
Labas rytas,
Man kavos  ax.gif . Dėkui Ingrida.  Vakar vėlai atsiguliau . Kažkaip taip labai negera ant dūšios buvo... Didelė mergaitė viską suprantu  ax.gif Bet yra dalykų kuriu protu nesuvoksi .
Ex  4u.gif
Kajeno pipiras kažkokia aštriųjų pipirų rūšis, kiek supratau paskaičiusi . Reikės nusipirkti , ne karvę kainuoja smile.gif 
Luety , kaip tavo koja ? Dar skauda ar jau sveika ?
Muka , kaip gyva ? Kaip sveikatos po savaitgalio ?

Dusia,isjunk televizoriu ir nebesidomek karu.Nieko nepakeisi,o visokie vaizdai ir foto veikia psichika,pasilieka joje ilgam.Kam tau to?Padesi ka?Ne.Kas is to,kad baisesies.?Esu visai kitoj dimensijoj nuo karo,tik zinau fakta,kad kariauja.Jei spauda detu visus ukrainieciu irgi ne pukuotus darbelius,manau butu panasiai.MB mate,kaip iskatruoja rusu kareivius.O jie visi tik karo irankis.
Kojines nuostabios,as irgi,kai bnoriu kazko mielo sielai,metu visus mezginius ir mezgu kojine,relaksuoju tiesiog.
Ate,sveik,baisu ta alergija.Kai dirbau gelyne turejau kazkokia kitokia,jokie snargliavimais,nieko,tik suimdavo krutine po sirdim ir verzdavo,nustovet negaledavau,trukdavo oro,toks gal lyg astminis buvo.Isejau is tos sferos ir nieko neliko.Dar turiu alergija spaustuves dazams.Jei atsiverciu koki nauja zurnala,prasideda ciauduliai.Kol kas tik tiek.Turbut siais laikais spaustuves jau nebevartoja svino spausdinant,matyt kazkokia kitokie dazai naudojami,kurie sukelia man alergija.Kol kas tik tokiam lygyje,bet senstam,kaupiam visoki bruda,o po to ir ijautrinam organizma.Reik valytis.
Atsakyti
Gerai ,gana cia extrasensiskai man daktaraut.1001 kart isitikinu ,kad visi uz mane gudresni.
Muka, kankina saules plazma ir mane,bet ikalu pirmojo stebuklo produkto ir vis bent linksmiau.
Atsakyti
Luety dėl karo - Tavo vaikai ir tu pati toli . Saugiai kaip šiems laikams .
PS Lietuvos televiziją ir Delfį senai išjungusi .
Jei Ukraina nebūtų atlaikiusi , mes jau būtume okupuoti . Tai kalbėjo rusų propoganda ( nutilo dabar ) , taip sakė ir dar kalba ne vienas buvęs artimas rėžimui . Kuris dabar emigracijoje.
Ukraina 4 dienos , paskui ant to pačio vakarų šoko Pabaltijys , o Lenkijai taktinis branduolinis ginklas.
Turiu sentimentų Ukrainai ...
Ukrainietis niekada neužiminėtų Rusijos miestų , neturi jie imperinio mąstymo . Rusai turi . Imperinį mąstymą ir azijietišką žiaurumą .
Gal yra skirtumas tarp kareivio ir civilio ?
Rusai visada tokie buvo . Paskaitykit knygą Mano vardas Marytė. Niekas nepasikeitė .

Pažadu daugiau apie karą nekalbėti 4u.gif
Baigiau ...

Atsakyti
Nu ką - išprievartavo šeimistė aną kartą, užrašė tam kažkokiam širdies kraujagyslių prevenciniam tyrimui, nors sakiau, kad nereikia - visada viskas gerai būna. Tai nuvažiavau šiandien, tiek jau to. O seselė, kuri kraują ėmė sakė, kad naudokitės, kol yra nemokama. Aš jai: o tai neliks nemokamų? Sako, ko gero, kad taip.
Po to plaučius persišviest. Nu žiauriai daug po bjaurias įstaigas pasivaikščiojau biggrin.gif. Dabar pusryčius pavalgiau... rolleyes.gif
Nu jei jau apie alergijas, tai ir aš turiu alerginį rinitą ir niežėjimas toks bjaurus prie vidinių akių kampų ir pagal nosį kiek žemyn. Perkūnai žino, kam ta alergija, nu bet gal dėl to gyvensiu.
Ayjt gal jau tą Apskaita5 programą kankint ir finansinę atskaitomybę kažkaip ruošt unsure.gif
Atsakyti
Nu šita sm kažkokia pyzdav*ta. Ne kitaip. Parašiau, paspaudžiau siųsti, tai vapšce atjungė. Kol vėl prisijungiau, turėjau krūvą reklamų išmėtyti. Ėda laiką. Susinervinau, net užmiršau ką rašiau biggrin.gif Einu 10tą puodą kavos gert..
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 04, 09:37)
Luety dėl karo -  Tavo vaikai ir tu pati toli . Saugiai kaip šiems laikams .
PS Lietuvos televiziją ir Delfį senai išjungusi .
Jei Ukraina nebūtų atlaikiusi , mes jau būtume okupuoti . Tai kalbėjo rusų propoganda ( nutilo dabar ) , taip  sakė  ir dar kalba ne vienas buvęs artimas rėžimui . Kuris dabar emigracijoje.
Ukraina 4 dienos , paskui ant to pačio vakarų šoko Pabaltijys , o Lenkijai taktinis branduolinis ginklas.
Turiu sentimentų Ukrainai ... 
Ukrainietis niekada neužiminėtų Rusijos miestų , neturi jie imperinio mąstymo . Rusai turi . Imperinį mąstymą ir azijietišką žiaurumą .
Gal yra skirtumas tarp kareivio ir civilio ?
Rusai visada tokie buvo . Paskaitykit knygą Mano vardas Marytė.   Niekas nepasikeitė .

Pažadu daugiau apie karą nekalbėti  4u.gif
Baigiau ...

Siais laikais,su tokia saliu politika,ju daromais veiksmais,jokia salis nera saugi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 balandžio 2022 - 12:23
Gal kuri žinot, koks procentas maždaug taikomas didmeninei kainai nuo mažmeninės? Ar čia jokių taisyklių nėra? unsure.gif
Atsakyti