Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

aš tai pliaže pavargstu )) o tokius pasivaikščiojimus jūros pakrantėje be galo mėgstu.. wub.gif

Aš mėgstu derint- diena pliaže su knyga, diena judant. Arba po pusdienį. Kažkaip visai be pliažo visą savaitę neįsivaizdavau, galvojau pavargsiu per daug. Maudymke įsidėjau 😆. Bet įtariu nepanaudosiu

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 11, 20:33)
Maudymke įsidėjau 😆. Bet įtariu nepanaudosiu</p>

o kodėl nepanaudosi? Šilumos turbūt užtenka smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
supermama atsigavo,o panos issilakste. biggrin.gif
Kazin kas atsitiko Pou?Kas zinot?Kazkaip neramu,ar viskas gerai jai?
Ex,kaip sventes praejo?
Nera oro gero,kad eit ir kapstytis darze.Si ryta 8 silumos,bet lietus ant nosies ir po pietu vejas iki 60km/val,tai jau daug.Ryt rodo sauleta,bet kazin.Tokiu oru niekas neaugs,nei siltnamyje,nei lauke.
Vis pasiziuriu kur nuskrist,kad kaulus pasildyt,nu bet niekas nelimpa,o kai pagalvoju apie keliones nepatogumus,isvis atsoka fantazija.Senatve. ax.gif tongue.gif

Atsakyti
Salta visur ,vakar su zieminiais rubais vaiksciojom.Ir isvis ziema cia buvo gerokai silciau nei dabar.O dar tas vulkanas issiverze,tai oras dar keisis i kokia nors puse.Bet keisis tai tikrai.Luety ,,augalai lengviau prisitaiko ,nei zmones.Augs tam siltnamy.O bulves ir kiti siberijos augalai ir siaip auga.
Muka,hormonas aldosteronas ,gali but tavo problemu priezastis.Sindromas labai panasus.Kraujospudzio sokinejimai ,tirstas kraujas ir nenoras mesa valgyt.Bet cia jau toks endokrinologijos aukstasis pilotazas ,kaip valdyt marsaeigius turbut. biggrin.gif
Labai domiuosi sia sritim ,bet butent iki siu dar nedaejau , o jie labai dar nuo gliukozes koncentracijos,lasteliu vidinio slegio ir visokiu auksciausiu zmogaus operacines sistemos - hormonu - priklauso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 balandžio 2023 - 09:17
QUOTE(Luety @ 2023 04 12, 08:58)

Nera oro gero,kad eit ir kapstytis darze.Si ryta 8 silumos,bet lietus ant nosies ir po pietu vejas iki 60km/val,tai jau daug.Ryt rodo sauleta,bet kazin.Tokiu oru niekas neaugs,nei siltnamyje,nei lauke.

šiltnamyje tai jau tikrai puikiausiai augs smile.gif ten nei vėjo, nei lietaus nėr, o šilumos tikrai užtenka. Tai pomidorus tuoj raustančius rodysi, o aš pavydėsiu smile.gif
Atsakyti
Labos
Luety yr tų mergų, ne visos turguj siemkas pardavinėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kelionės yra gerai . Savaitę "ant gulto" pajūryje ne mano charakterio žmogui mirksiukas.gif Mano darbas ir taip sėdimas , tai per atostogas stengiamės pajudėti ...

Pradėjau kojines iš tų siūlų su linu ir šilku . Gal ir smagios bus nešioti, bet jau spalvą pasirinkau ... barbių barbė . Visai ne savo biggrin.gif Koks užtemimas buvo ant akių nežinau . Siūlas kol kas labai minkštas... Kaip elgsis išskalbus nežinau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 12, 08:15)
šiltnamyje tai jau tikrai puikiausiai augs smile.gif ten nei vėjo, nei lietaus nėr, o šilumos tikrai užtenka. Tai pomidorus tuoj raustančius rodysi, o aš pavydėsiu smile.gif

Nepavydesi,kai uzkaitins Lietuvoj,jus pirmiau valgysit.
Nu ,jei bulbos augs,ko daugiau bereikia? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

pas mus tai vakar net karšta buvo. Bent man smile.gif +18 ir saaaulė. Pravažinėjom vakar visą dieną su darbiniais reikalais. Nusigrūdom į Naująją Akmenę, iš jos per Šiaulius į Kauną. Naują Akmenę apėjau, niekad nesu buvusi. Baisogalos dvaro parką apėjom. Pažaisly pasivaikščiojom. Kauno kamščiuose pastovėjom. Grįžom visai vakare.
Atsakyti

o kodėl nepanaudosi? Šilumos turbūt užtenka smile.gif

Nėra tos šilumos tiek, kad norėtųsi į jūrą lįsti 😄

Atsakyti
Aninanda ,nusipirk rock rose arbatos graikijoje
https://www.ncbi.nlm...les/PMC8277009/
Atsakyti

Sveikos :) Nepradingau, nepradingau - užgriuvę naminiai rūpesčiai buvo, pas mus kitaip gyvenimas teka. Tai labai sunku, tai šiek tiek atleidžia.

Oras gražus, pavasaris, tuo ir džiaugiamės kaip beišeina.

Ingrida, Muka  :4u: 

Atsakyti