Atvažiavo šventėms draugės sūnus, atsivežė pasaugoti paliktą jo draugų šunį. Sako, toks ramus, išauklėtas, kultūringas šuo. Nu ką, sekmadienį išvažiavo visi ryte į bažnyčią, o šunis liko kambaryje, kur paruošta tokia velykinė puokštė su krūva margučių. Grįžta - nei vieno margučio. Visus 12 ar 13 šuo suėdė su visais lukštais . Puolė skambint budinčiam vet., tas sako, nieko tokio neturėtų būti. Nu ir nieko - tik daug krūvų lauke buvo Bet strioko tai turėjo.
saintlina, taviškis tokių šposų nekrečia?
Maniškis tikrai jei tik sugebėtų pasiekt ir apžioti, suėstų viską 😂
Prieš daug metų turėjom didelį šunį sodyboj, Maskvos sargybini. Tai kartą kai ji palikom kieme vieną nusiėmė nuo stalo tą 5 l kibireli pilną užmarinuotų šašlykų ir irgi surijo viską, net svogūnus 😂. Ateinam kept, kibirelis po stalu, šuns nematyti, pasislėpe kažkur ir negrįžo iki vakaro 🤣
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 11, 12:50)
Atvažiavo šventėms draugės sūnus, atsivežė pasaugoti paliktą jo draugų šunį. Sako, toks ramus, išauklėtas, kultūringas šuo. Nu ką, sekmadienį išvažiavo visi ryte į bažnyčią, o šunis liko kambaryje, kur paruošta tokia velykinė puokštė su krūva margučių. Grįžta - nei vieno margučio. Visus 12 ar 13 šuo suėdė su visais lukštais . Puolė skambint budinčiam vet., tas sako, nieko tokio neturėtų būti. Nu ir nieko - tik daug krūvų lauke buvo Bet strioko tai turėjo.
Prisijuokiau )))) gerai, kad laimingai baigėsi.
Ne, maniškis nieko neliečia. Jis aplamai tik mėsą ėda, bet irgi nuo stalo nepaims niekada.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 11, 10:21)
Lesius kaip suprantu turėjo geras Velykas Kiaušinius ponaitis rideno Kaip jo sveikata ? Jau gauna mėsos ? ar dar dieta ? Kada tyrimus kartosi ?
Jam kaifas kaime. Ištisai lauke, visąlaik laksto, žaidžia.. Miega irgi lauke. Gyvenimas..
Mėsos jau duodu po truputį, bet virtos kol kas. Velykoms mb šuniui jautienos antrekotų pripirko ))) tai Lesiaus Velykų pusryčiai geresni už mūsų buvo, abo mūsų mėsą chebra sudegino
Tyrimus reiktų kattot po mėnesio. Tai gal anksčiau bandysiu..
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 11, 15:20)
Prieš daug metų turėjom didelį šunį sodyboj, Maskvos sargybini. Tai kartą kai ji palikom kieme vieną nusiėmė nuo stalo tą 5 l kibireli pilną užmarinuotų šašlykų ir irgi surijo viską, net svogūnus 😂. Ateinam kept, kibirelis po stalu, šuns nematyti, pasislėpe kažkur ir negrįžo iki vakaro 🤣
Balius šuniukui buvo
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 11, 15:20)
Laba,
Mes kartą sugrįžom namo, gi šakočio gabalas ant lovos. Galvojam - vaikas. Vyras į ranką ir suvalgė.
Ateina sūnus, sako:
- Kodėl Meilei šakotį duodat. Ir dar tiek.
Mudu akis išpūtę?????, pasirodė, kad ji taip norėjo, kad kelis gabalus pasiėmė nuo stalo, nors niekada nieko neima. Sūnus manė, kad davėm mes, nes ant grindų sugraužė porą gabalų, ant lovos jau nespėjo. Vyriškis, manė kad sūnus paliko ir pats surijo......
sakotis,saslai, kiaušiniai
. baikos.. mūsų šuo esdavo pinigus ir tik po 50 kupiūromis
. atrodo nujausdavo, kad piniginėje pidisokas Lietuvos banke buvau pažįstama, net kviesdavo visus pažiūrėti kaip šuo sugriauzia o numerį palieka oi o kaip uosvio batus sugraužė ir tada kaip atvažiavo su tėvais susipažinti
su šuniu visi tikrai susipažino
🤣geruliai tie mūsų augintiniai, visada nuotaiką pakelia 😄
Mes šiandien pasidarėme 12 km pasivaikščiojimą jūros pakrantėje po gamtą. Tai kaip gerai dabar, smegenys atsigavo, toks atsipalaidavimas. Visai galima ilsėtis per atostogas ir be pliažo.
QUOTE(Muka @ 2023 04 11, 18:19)
sakotis,saslai, kiaušiniai
. baikos.. mūsų šuo esdavo pinigus ir tik po 50 kupiūromis
. atrodo nujausdavo, kad piniginėje pidisokas
Kad suo pinigus estu ,tai dar neteko girdet.Na dabar tai jau.
Mano sunys tada nuobodos. Na gal skanesni blogai padeta kasni ir nuknisa,bet nezymiai.
Tai kad napaleono lakstai gi kruazontu teslos,visai nesaldus.Na ta prasme tikrai skanus.
Mukute , o ka dabar tau tyrines? Jau bet sportinis azartas pas mane issivyste.
Beje iki 20 balandzio pagal vedu astrologija reikia eiti i visiska askeze,net vaistu ,maisto papildu reikia vartot kaip imanoma maziau.
Mano sunys tada nuobodos. Na gal skanesni blogai padeta kasni ir nuknisa,bet nezymiai.
Tai kad napaleono lakstai gi kruazontu teslos,visai nesaldus.Na ta prasme tikrai skanus.
Beje iki 20 balandzio pagal vedu astrologija reikia eiti i visiska askeze,net vaistu ,maisto papildu reikia vartot kaip imanoma maziau.
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 11, 18:35)
Mes šiandien pasidarėme 12 km pasivaikščiojimą jūros pakrantėje po gamtą. Tai kaip gerai dabar, smegenys atsigavo, toks atsipalaidavimas. Visai galima ilsėtis per atostogas ir be pliažo.
aš tai pliaže pavargstu )) o tokius pasivaikščiojimus jūros pakrantėje be galo mėgstu..
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 11, 21:15)
Kad suo pinigus estu ,tai dar neteko girdet.Na dabar tai jau.
Tai va MB ir sako nu labai skanus buvo, tiesa visi namai kvepėjo
Tiria .. antikstyje rado adenoma reikia tirti koki hormoną veikia tiek supratau iš hematologo o endokrinologė iš kart į klinikas, mes niekuom negalime padeti .
O AA kas per dienos čia iki užtemimo ?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 04 11, 21:16)
aš tai pliaže pavargstu )) o tokius pasivaikščiojimus jūros pakrantėje be galo mėgstu..
Oi tik pliaže, žinia po skėčiu ir gera knyga