Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Šiandien biski palaipiojom iki pilies, beveik tūkstantį laiptelių 🥵, viskas čia žydi kaip išprotėję, kiekvienas kupstas, akys raibsta. Nors tikrai nėra lb šilta, vaikščiojumui gamtoje tai pats tas. Bet prisėdus kavinėj gali ir sušalti 

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 10, 10:39)
<p>Labos,</p>
<p>Mano baba sakydavo , kad jei per Velykas ar Kalėdas darbus dirbsi tai numirus reiks per adatos skylutę išlysti... bandydavau įsivaizduoti smile.gif</p>
<p>Mes namuose su vaikais. Man tame ir šventės, kad namai pilni .</p>
<p>Tradicijų nelaužom , Pažaislį aplankėm, zrazų pavalgėm. </p>
<p>Supermama neatsigauna. Telefonas neįleidžia , kompas sunkiai . Kol prisikaulinu ...</p>
<p> </p>
<p>Pušu spygliai man patinka mulčiavimui , gerai drėgmę sulaiko . Ir žolėms neleidžia augti . Tik reikia normaliai užmulčiuoti , o ne pakrapinti ... Reikia daug parsinešti iš miškelio  - vienam krūmui 3-4 maišų.</p>
<p>Luety mezgi anūkei širdelių megztuką? Man jis labai gražus ... Gal kada rankos daeis . Dabar dukra užsakė vyriškas kojines savo korešui kirpėjui. Negi gaila ...</p>
<p> </p>

Tikrai nervuoja supermama,kai reik ieit,kai reik issiust,nezinau,jei neatsigaus,reiks kazkur kraustytis. ax.gif ax.gif
Dusia,nemezgu.Parodfziau anukei,patiko labai,bet pilkus siulus pasirinko tam trumpam su skylutes megztiniui,kur kazkada anksciau idejau,o ta su sirdutem noretu kitokios spalvos,tai va,reik ieskot tinkamu siulu,o dabar dar tik skaiciuojuosi tam trumpam viska.Megzt nenoriu siandien,ryt pradesiu gal issiskaiciuot ir megzt.
Atsakyti

Td forumas visada puikiai veikia, nestringa, lengva foto įkelt. Ir šiaip viskuo patogesnis. Mane stebina, kad sm narės dauguma taip stipriai prisirišę prie sm, kad nesikrausto is čia, nors jau keli metai čia pastovios problemos su veikimu. Kiek kviečiau ten ateit, kažkaip niekam neprilipo 😳

Atsakyti
Anidana,gaila,bet Tavo paveiksliukų neatidaro. ax.gif
Na kaip sėdėti namie,kai toks oras lauke? bigsmile.gif
Atsivežėme 8 maišus spyglių,parodžiau mb labai gražią vietą,smėliukas pušyne kaip prie jūros,pelkytė,varlių koncertas ir saulės atokaita iš visų pusių pušynas. blink.gif
Kasti negaliu,tai nors braškes ne visas,bet daugumą sutvarkiau.
Viskas ,filmas,mezginys ir poilsis. wub.gif
Ir deklaracijos metinės sutvarkytos,mokeščiai sumokėti,galime laukti vasaros. mirksiukas.gif Čia jau sūniukas sutvarkė. wub.gif
Atsakyti

Aš šiemet deklaravau anksti, suskaičiavo nemažą grąžinimą. Bet kol kas negrąžino dar 🤔

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

skrandi skauda siandien, rugstys kyla, net nupurte nuo to torto grozio. Siandien net kava iskeiciau i ramuneliu arbata  :D vaziuosiu i darba, grazios visoms dienos  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,

Stringa forumas.

MSM - sveikatos ! Žinau , kas yra skrandžio skausmas... Ramunėlių arbata man nelabai padėtų . Vanduo ir tik vanduo be nieko... Mano jautrų skrandį sutvarkė  paleo mityba. Pamiršusi skausmus ,  pykinimus ir tt.

Oras pasaka , noriu į kaimą. Ale už buvima kaime niekas pinigų nemoka. Reikia dirbti , kad būtų iš ko kaimą  išlaikyti :)

Luety galvojau , kad jau raizgai širdelių megztuką . Aš irgi neturiu stambaus mezginio tik kojines ... tos visada ant virbalų. Patogus mezginys mašinoje. Nežinau ką čia pradėti  ... Noriu tai VISKO .

Atsakyti
Labas rytas,

pas mus pralijo vakar visa diena ir po pietu dar vejas didelis uzkilo.Bet syryt sauleta,7 silumos.
Nepatinka,Dusia,man tie pilki siulai,labai nesmagus megzt,nauji graziai atrodo,toki blizgesi turi,bet isplovus tampa lyg popietiniai be blizgesio.Taip pavyzdelis rodo ir kiek susitraukia.
Siandien,jei bus nuotaika,imsiu skaiciuot.Nezinau,kaip rostoka daryt,nuo kaklo rastas tuoj,azijietiskas irgi rastas,ko gero teks taikyt rasta ir daryt azijietiska.
O siaip,kazkokia apatija aplanke po svenciu.Lyg issisemiau.
Kabo viena kojine su kisenuku ant virbalu,reikia pirstus baigt,bet rastas toks nuobodus,tai ji man labai letai duodasi,o ir noro nera megzt,susirgau turbut. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Atsigavo supermama.
Valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Luety , pareis namo tas noras megzti , matysi ... Visiems būna.

Mukute kaip Napaleonas gavosi ? Vertas grieko ? Ale ir saldapickis Tavo brangiausias. Prajuokinai su kampais bigsmile.gif
Pou kur Tu dingusi ?
Lesius kaip suprantu turėjo geras Velykas tongue.gif Kiaušinius ponaitis rideno wub.gif Kaip jo sveikata ? Jau gauna mėsos ? ar dar dieta ? Kada tyrimus kartosi ?
Atsakyti
Labos smile.gif

Na ne saldapickis unsure.gif kas jam užėjo ir pats akis išsprogdinęs negalėjo patikėti, kaip jis ten galėjo šitaip... na žodžiu vos sulipdžiau. Aš pati nevalgiau, bet visi kiti valgė ir ausys linksėjo smile.gif sako senai tokį skanų valgė ...et padlyzos ax.gif
Mamukas nusitrepsėjo...ir nieko nuostabaus, gerai antksti atvažiavau tai padėjau papjaustyti ir t.t. ... jau ir pati sako nespėju...jai tai viskas užtenka darom pas mane arba aš atvešiu viską...tai spėkite smile.gif kur tau tik bangas pakėlė blink.gif kol gyva tol bus teip....
Buvau pas endokrinologą, dirbanti LSMU ligoninėje, bet ne LSMU o poliklinikoje ir ką... ponia siuntimas į Klinikas niekuom padėti negalime:(, reikia tyrimų kur tik klinikose daro. Vo tep... ieškau toliau biggrin.gif
Vakar visą dieną namie ...kažko labai norėjau pabūti. Tiesa rekomenduoju Gyveno kartą Oto 2022 m. Mačiau kitą pastatymą irgi puikus Gyveno kartą Uvė 2016 m., abu rekomenduoju.
Atsakyti