Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Su šventom Velykom te nusileidžia palaima į Jūsų namus tongue.gif
Atsakyti

Su Velykomis visas! 

Atsakyti
Ooo, kaip gražu pas Anidandą bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Jooooooo Anidana,čia jau iš kelionės vaizdai? bigsmile.gif
Vakar ne mes laukėme svečių,dukrą išleidę su pusženčiu,patys važiavome per svečius. ax.gif Gavosi tokios atostoginės velykos. wub.gif
Šiandien planuose,nepersidirbant važiuoti spyglių į pušyną šilauogėms. mirksiukas.gif
Atsakyti

5603d02fdea33aa8beb07f2aeb884193.jpg Labas rytas. Jooooooo Anidana,čia jau iš kelionės vaizdai? bigsmile.gif Vakar ne mes laukėme svečių,dukrą išleidę su pusženčiu,patys važiavome per svečius. ax.gifGavosi tokios atostoginės velykos. wub.gif Šiandien planuose,nepersidirbant važiuoti spyglių į pušyną šilauogėms. mirksiukas.gif
Taip, mes jau Graikijoje. Ir čia viskas žydi😍

O kam tie spygliai šilauogems? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 10 balandžio 2023 - 07:22
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 10, 08:21)
<p>O kam tie spygliai šilauogems? </p>

Čia ta Palaptingoji IK,patarė,ji tikrai žino,ką sako,kad su spygliais šilauogės gauna kažkokį paslaptingą grybą,dar geriau nei trašos,tas grybas naudingas šiluogėms,kaip supratau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

Kokie spygliai,kokie darbai?? blink.gif blink.gif blink.gif antra diena Velyku,svente,reikia svest su minimalia ruosa,ar subludot.Mama but mane sukulus,jei as buciau uzsinorejus antra Velyku diena vezt spygliu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sakytu man,bijok dievo. biggrin.gif biggrin.gif
Atejau,pasibart irgi griekas,bet as nesibaru cia jei ka,o tik pasakau,ka man mamukas sakytu.
O pas mus ne labai smagios velykos .Isvakarese suzinojau zinia,kad paskutine tetule numire ,mamaos jaunesne sesuo.Tai ir puseseriu seimynai ne kas sventes ir institucijos nedirba,jiems reikalus tvarkyt,ir ramint reikia pusesere,nes ji visa gyvenima pragyveno tik su mama,kartu ir verge ir dziaugsme,kartu sode nameli statesi,kuriame gyvena,zodziu jai dabar labai sunku.
O siaip,palengvica,kaip AA sako,pavyko,pataikiau ant vaiku atejimo iskept in time.Reikejo kiek daugiau nei 2 valandos.Nuo stalo dingo akimirksniu.Dziaugiuosi labai,nes nebuvau tikra.Mano akimis,galejo siek tiek daugiau druskos but,nes dejau pries kisdama i orkaite ir matyt pagailejau.MB buvo iskepes paprasta pyraga su razinom,toki dideli,kaip kaime kepdavom,tai su sviestu jaunimas labai valge,dar MB buvo pasiruoses ir kai as tik isemiau mesa,jis ikiso duona savo gamybos,kad vaikam iduot nestis,tai karsta visi ragavo ir nutare pasiimt,o sunus irgi kepa namie,tik sake MB skanesne,tai eme konsultacija,zodziu buvo linksma ir smagu,jei ne ta beda giminej.
Anidanda sildyk kauliukus Graikijoj,foto sena versija nerodo,bet paziuresiu telefone veliau.Geru atostogu.
Atsakyti
Luety,pasirinkau lengviausią darbelį,pasivaikščioti po mišką.A.a. anyta net megzti ax.gif neleisdavo,vakar vakare dar pamezgiau prieš miegą.
Mus tiek užvakar buvo užliejųsi liūtis,kad nuotekose rozetę sudegino,užpylęs vanduo.Paleiščiau skalbiankę,bet nežinome ar nebus perteklius vendens,tik į miestą grįžę nupirksime naują rozetę. ax.gif
Dusiuk,blindė jau žydi,pilna bičių,dūzgia medis. bigsmile.gif
Atsakyti
Nepastebėjau jokio ypatingo spyglių poveikio šilauogėms. Joms svarbu speciali žemė ir pastovus laistymas. Tuomet ir schultz trąšos puikiai veikia.

Luety, faina, kad taip smagiai velykiniai pietūs praėjo thumbup.gif
Atsakyti

Labos,

Mano baba sakydavo , kad jei per Velykas ar Kalėdas darbus dirbsi tai numirus reiks per adatos skylutę išlysti... bandydavau įsivaizduoti :)

Mes namuose su vaikais. Man tame ir šventės, kad namai pilni .

Tradicijų nelaužom , Pažaislį aplankėm, zrazų pavalgėm. 

Supermama neatsigauna. Telefonas neįleidžia , kompas sunkiai . Kol prisikaulinu ...

Pušu spygliai man patinka mulčiavimui , gerai drėgmę sulaiko . Ir žolėms neleidžia augti . Tik reikia normaliai užmulčiuoti , o ne pakrapinti ... Reikia daug parsinešti iš miškelio  - vienam krūmui 3-4 maišų.

Luety mezgi anūkei širdelių megztuką? Man jis labai gražus ... Gal kada rankos daeis . Dabar dukra užsakė vyriškas kojines savo korešui kirpėjui. Negi gaila ...

Atsakyti
Kazkoks jusu folkloras tik baime ir adrenochronu pagristas.Populiacija jau patobulejo,gal jau reiktu kokius atnaujinimus isidiegti.Tuo labiau ,kad dabartinis pontificus romanus labai modernus.Logiskas ir butent toks ,kokio reikia siems laikams.
Pomidorai ir net agurkai visai gali gyvent esant apie +10 C ,net esant saltoms naktims.Paprika ir baklazanai nera tokie patenkinti.Bulves auga,morkos auga,zirniai auga,pirdikeliai jau uzaugo,na o salotos ir spinatai pas mus zieminis augalas.
Pavasariai per 8 metus pasidare tokie salti ,kad visa kas paseta ir pasodinta jau po agro danga,neber skirtumo jau nuo lietuvos,kur irgi reikedavo viska dangstyt.
Tas reikalas kur kalbat ,vadinasi mikorize.Siaip tada reiketu pasodint spygliuociu tarp tu silauogiu is misko.Su visa misko paklote.Faina,esu isiveisus tuntus baravyku prie sodybos.Cia buvo shitakiu uzsodinus i kelmus,bet ne gausiai jie auga.
Bet sitam jau tikrai reikia talenta ir ziniu turet.Nors esu macius kaip netycia pasiseka.Kazkas buvo visas kapines lepsem apsejes
Atsakyti

Atsakyti