Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dėkui Muka !

Jei su ragais gal ne avinukas , o visas avinas :)  

Mano virtuvės darbai jau irgi į pabaiga...

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 08, 12:26)
Reiškia, neatsikratysit manęs biggrin.gif

Valiooo!! biggrin.gif
Atsakyti
Supykau dievaž labai supykau MB nugriaužė lakštų kampus čiut sulipdžiau verysad.gif nu senas diedas o kaip vaikas, dievaži mažas vaikas ir svarbiuasiai įspėjau šiukštu nelieks..tai atrodo specialiai...
Kiaušiai numarginti, gražūs išėjo ax.gif Dabar eisu baroniuką lipdyti. O kokia kruša net su perkūniją blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 08, 11:12)
Va apie keksiukų formeles ir aš galvoju.. yra čia tokios silikoninės, tokių didokų keksiukų. Gal reiktų pabandyt.

Maniškio vakar buvo smile.gif

Supermama nublūdo visai. Kaži, čia laikinas sutrikimas ar jau nudus po truputį suvisam?..

Saintina,dusia,su vaiku gimkem,laimesjiem,kad viskas sektusi visada. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O pas mus irgi,marcios ir zento gimtadieniai siandien,abu gime viena diena ,ot tai susitaike biggrin.gif biggrin.gif Anukei prancuzaitei balandzio 11 jau 8 bus.Laikas rieda nuo kalno su pgreiciu. ax.gif ax.gif Seniai cia gimde dukta? wub.gif
Mano sodas apziuretas,pomidorai visi stivi,kaip dzidos,grazus,net patamsejo kazkiek,agurkai pasistiebe irgi.Viskas puiku.Paliejau sodinukus,turiu siltnamyje ant lentynos ir baziliko ir geliu ir ciobrelio pasisejus,dar sparaginiu ,cukiniju sukisau.Paiejau,kai kas jau kalasi.Prisiskynem meskinio cesnako,salotu,as kiausiniam dazyt visokiu zoleliu ir namo.
Misrainei viskas isvirta,vesta,suku kiausinius,tuoj virsiu,lukstus Muka primine uzplikyt vakar.Liks vista ir silkute paruost.Mano sprandine mirksta ananasu skiediny su prieskoniais,tik druskos nedejau,Dusia sake nereikia tik pries kepima,kazin ar gerai?Ryt kepsiu tik ryte.
Pailsejau lekiu dirbt.Mb salona sutvarke,man lengviau.
Atsakyti

Sveikos.

Ačiū Mukute,gyva.

Nauj versija,nekenčiu.

Baisi sloga,naktį gal ir temperatūra buvo,baisus virusas vsitiek pagavo.Velykas matyt sutiksime vos ne dviese,mažoji su pusženčiu pabus iki vidurdienio rytoj,tada pas naują giminę.Sūnus penktadienį išskrenda už Atlanto,tai nenori pasigauti jau viruso nuo manęs.Dukra parsivežė iš Londono,tokį pat virusą,guli lovoje.Linksmos velykos?Tai nei mama,nei sesė,nei sūnėnas neatvažiuos visi bijosi manęs.

Bet vistiek tortą pasidariau,plovas paruoštas rytdienai,liežuviai išvirti,kiaušiniai nudažyti.Dar pyragą išsikepsiu,tinginį pasidarysiu,riešutus sunaudoti reikia.

Man dabar atostogos du mėnesius,tada mrt,matysime ar pagijau?

Švenčiančius gimtadienį,ilgiausių metų,o ypač Jų Mamoms.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 08, 16:06)
Saintina,dusia,su vaiku gimkem,laimesjiem,kad viskas sektusi visada. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O pas mus irgi,marcios ir zento gimtadieniai siandien,abu gime viena diena ,ot tai susitaike biggrin.gif  biggrin.gif

,pomidorai visi stivi kaip dzidos

Ačiū! 4u.gif

Bet tai sutapk taip bigsmile.gif

Oi, koks posakis biggrin.gif biggrin.gif labai pralinksmino, nors nežinau kas tos dzidos ))
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 08, 16:06)

Ingridut, sveikatos tau du krepšiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveik greičiau.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 04 08, 15:28)
Supykau dievaž labai supykau MB nugriaužė lakštų kampus čiut sulipdžiau verysad.gif

Pridobčiau!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 08, 18:43)
Ačiū!  4u.gif

Bet tai sutapk taip  bigsmile.gif

Oi, koks posakis  biggrin.gif  biggrin.gif  labai pralinksmino, nors nežinau kas tos dzidos ))
Papildyta:
Ingridut, sveikatos tau du krepšiai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveik greičiau.
Papildyta:
Pridobčiau!!  biggrin.gif

Nu rolleyes.gif
O visiems gimtuvininkams valio valio vaaaaaliooooo biggrin.gif
Ingrida sveikateles ir greiciau ta virusą isvyk 4u.gif
Atsakyti
Ingridel,sveikatos glebi.Eik pagulet nestrapaliojus su virusu,sveciu nebus,kam tau tie trepsniai.Man tokiu atveju kajeno extraktas pats tas.Pramusa sloga per kelias valandas.

Saintlina,nezinau,kas ta Dzida.Mociute sakydavo ant visu stovinciu tvirtai ant zemes daiktu,kai noredavo pabrezt,kad graziai stovi. biggrin.gif biggrin.gif
Darbai liko tik misraines,taip taip,baltai,supjaustyt viska ir laisve papugoms.Iki ryto,kol kepsiu nugarine.
Siandien dukra raso,nori siurprizo,sakau visada noriu.Ir ikelia Margo foto su trumpai kirptais plaukais. wub.gif Issigandau,galvoju jau vaika paveike genderizmas.Nezinau kaip paklaust,kad neizeist.Sakau,tikiuosi kad nenori keist lyti?Sako ne ne,ji puikiai jauciasi budama mergaite.Nu galvoju aciu die.Sako isivele i plaukus kazkoki lipnu daikta,tada pati kirpo su visais plaukais ir pasidare taip,kad teko nukirpt trumpai.O dar foto su dzinsiuniu svarkeliu ir kelnem,tai ka begalvot.
Sako,vakar buvom restorane,ir barmenas pavadino Margo berniuku,tai ta uzsizliumbe,barmenui nieko nebeliko ka daryt,kaip padaryt nuolaida. biggrin.gif biggrin.gif
Siurprizas didelis,plaukai buvo gana ilgi. wub.gif
Atsakyti
My Webpage
Šv. Velykos – tai grįžtančio tikėjimo laikas. Metas, kai speigą nugali atgimstanti gyvybė. Tai viltis, kad visi išbandymai turi savo pabaigą. Tikėjimas, kad rytojus bus šviesesnis. Linkiu apkabinti visus, kurių pasiilgome, kurie mums brangūs, ir kartu patirti šv. Velykų stebuklą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 balandžio 2023 - 06:34
vartotojo įkelta nuotrauka

Laimingi būkime, sulaukę prisikėlimo valandos! Su šv. Velykom!

Atsakyti

Linksmų, šiltų, jaukių Velykų !

Atsakyti
Su šventėm!!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti