Pirkom, dirba tyliai, kampus pasiekia nes keturkampas, bet nemažai pin gų ale MB užsispyrė sako bus trim šeimom...na žinia langų ir pastėvus yra du įstiklinti balkonai, paskui duktres o kur sodo du namukai žodžiu nusipirko va tokį https://premiumnamai...tm_medium=m2pro
Ai tegu žaidžia vistiek langai minimum savaitę švarūs išbūna...dažniau patrins...
Vištą retai kada macavoju, bet sviesto prieš kepant po skūra pakišu su česnaku ir žolelėmis ir kepu lėtai
AA net pasigooglinau apie tuos maistus ...aš vis pastebiu tau indų/pakistano na daugiau iš ajurvedinės virtuvės nors nebrokyni ir mėsytės.
O aš einu kiaušiu merkti vakare išvirsiu, tortą paskui lipdyti o kur gyvates reikia pravaikyti.
Dusia, kokioj formoj bobą kepsi? Noriu ir aš, tik kaime truputuką bėda su formom.
Kepu ir aš tortą. Bananinį su grietinėle ir beze. Pas mus dar vyresnėlio gimtadienis prie Velykų
AA kas per monas yra sūdytos citrinos? ar tas skonis, priduotas vištai, yra kitoks nei paprastų citrinų?
Dusia, kokioj formoj bobą kepsi? Noriu ir aš, tik kaime truputuką bėda su formom.
Kepu ir aš tortą. Bananinį su grietinėle ir beze. Pas mus dar vyresnėlio gimtadienis prie Velykų
Kekso formoje kepu visada. Turiu tokia su kiauru viduriu ... Ji pas mane aukščiausia.
Šiemet tokia bus:
https://www.15min.lt...elyku-boba-5057
Vietoj margarino žinoma sviestas.
Galvoju , kad galima tortinėje . Arba keksiukų formelėse, daug mažų babyčių .
Mano mergytės šiandien gimtadienis ... Tai ryt varškinis tortas - pyragas tikrai bus. Jos mylimas. Nes parsiras pas mus tik ryt ..
AA kas per monas yra sūdytos citrinos? ar tas skonis, priduotas vištai, yra kitoks nei paprastų citrinų?
Įdomus toks skonis tų sūdytų citrinų. Italijoj, Graikijoje ir Ispanijoj būna pirkt sveriamu prie šviežių produktų, šalia alyvuogiu būna pridėta. Man visai nieko prie mėsos
Muka, Ingrida parašė, kad viskas jai gerai .
Tik supermama jos neįsileidžia .
jazau nejaugi čia ant viso laiko:(
Ir ačiū die, kad viskas gerai čia mes kaip šeima vienos nėra ir jau neramu...
Va apie keksiukų formeles ir aš galvoju.. yra čia tokios silikoninės, tokių didokų keksiukų. Gal reiktų pabandyt.
Maniškio vakar buvo
Supermama nublūdo visai. Kaži, čia laikinas sutrikimas ar jau nudus po truputį suvisam?..
Reiškia, neatsikratysit manęs
Pikiuoju pomidorus. Paskui gaaaaal keksiukai ir gaaaal kiaušų marginimas. Bet abiejų neprižadu.
O aš vakar megztuka mergytei pabaigiau , šiandien išskalbiau ... primierka laukia ryt .
Boba pas mus namie atsirado gal prieš 10 metų ? MB iškėlė tokia įdėją , kad tai Velykų valgis ... Tobulos dar neradusi .
Bobos niekad nekepiau nors maga, bet kol mamukas su bulkom užsiima tai jau tiek to ir taip daug visko būna...
O va iš sviesto avinką sulipdyti, tai jau mano darbas...sako į šunį būna panašus o aš nu kur matėte šunį su ragais
Mėsos užmarinuotos, tortas padarytas, liko apdaila. Kaip Luety sako, perekuras
Papildyta:
Anidanda, smagios tau kelionės