Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos smile.gif

Pirkom, dirba tyliai, kampus pasiekia nes keturkampas, bet nemažai pin gų ale MB užsispyrė sako bus trim šeimom...na žinia langų ir pastėvus yra du įstiklinti balkonai, paskui duktres o kur sodo du namukai žodžiu nusipirko va tokį https://premiumnamai...tm_medium=m2pro
Ai tegu žaidžia vistiek langai minimum savaitę švarūs išbūna...dažniau patrins...
Vištą retai kada macavoju, bet sviesto prieš kepant po skūra pakišu su česnaku ir žolelėmis ax.gif ir kepu lėtai biggrin.gif
AA net pasigooglinau apie tuos maistus ...aš vis pastebiu tau indų/pakistano na daugiau iš ajurvedinės virtuvės smile.gif nors nebrokyni ir mėsytės.
O aš einu kiaušiu merkti vakare išvirsiu, tortą paskui lipdyti o kur gyvates reikia pravaikyti. rolleyes.gif

Atsakyti
AA kas per monas yra sūdytos citrinos? blink.gif ar tas skonis, priduotas vištai, yra kitoks nei paprastų citrinų?

Dusia, kokioj formoj bobą kepsi? Noriu ir aš, tik kaime truputuką bėda su formom.
Kepu ir aš tortą. Bananinį su grietinėle ir beze. Pas mus dar vyresnėlio gimtadienis prie Velykų smile.gif
Atsakyti

AA kas per monas yra sūdytos citrinos? blink.gifar tas skonis, priduotas vištai, yra kitoks nei paprastų citrinų?

Dusia, kokioj formoj bobą kepsi? Noriu ir aš, tik kaime truputuką bėda su formom.
Kepu ir aš tortą. Bananinį su grietinėle ir beze. Pas mus dar vyresnėlio gimtadienis prie Velykų smile.gif

Kekso formoje kepu visada. Turiu tokia su kiauru viduriu ... Ji pas mane aukščiausia.

Šiemet tokia bus:

https://www.15min.lt...elyku-boba-5057

Vietoj margarino žinoma sviestas. 

Galvoju , kad galima tortinėje . Arba keksiukų formelėse, daug mažų babyčių .

Mano mergytės šiandien gimtadienis ... Tai ryt varškinis tortas - pyragas tikrai bus. Jos mylimas. Nes parsiras pas mus tik ryt ..

Atsakyti

AA kas per monas yra sūdytos citrinos? blink.gifar tas skonis, priduotas vištai, yra kitoks nei paprastų citrinų?

Įdomus toks skonis tų sūdytų citrinų. Italijoj, Graikijoje  ir Ispanijoj būna pirkt sveriamu prie šviežių produktų, šalia alyvuogiu būna pridėta. Man visai nieko prie mėsos 

Atsakyti
Ingrida ku ku kaip tu?
Atsakyti

Muka, Ingrida parašė, kad viskas jai gerai . 

Tik supermama jos neįsileidžia .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 08, 13:50)
<p>Muka, Ingrida parašė, kad viskas jai gerai . </p><p>Tik supermama jos neįsileidžia .</p>

jazau nejaugi čia ant viso laiko:(
Ir ačiū die, kad viskas gerai wub.gif čia mes kaip šeima vienos nėra ir jau neramu...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 08, 11:17)
Arba keksiukų formelėse, daug mažų babyčių
Mano mergytės šiandien gimtadienis ...

Va apie keksiukų formeles ir aš galvoju.. yra čia tokios silikoninės, tokių didokų keksiukų. Gal reiktų pabandyt.

Maniškio vakar buvo smile.gif

Supermama nublūdo visai. Kaži, čia laikinas sutrikimas ar jau nudus po truputį suvisam?..
Atsakyti
O aš ir senoj versijoj kažkaip sugebėjau atsirast biggrin.gif Vakar vis nedrįsau bandyt.
Reiškia, neatsikratysit manęs biggrin.gif
Pikiuoju pomidorus. Paskui gaaaaal keksiukai ir gaaaal kiaušų marginimas. Bet abiejų neprižadu.
Atsakyti

O aš vakar megztuka mergytei pabaigiau , šiandien išskalbiau ... primierka laukia ryt . 

Boba pas mus namie atsirado gal prieš 10 metų ? MB iškėlė tokia įdėją , kad tai Velykų valgis ... Tobulos dar neradusi .

Atsakyti
Tiesa mamukėms dideliausi sveikinimai su vaikelių gimimu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif O vaikiukams naujų polėkių, jaunystės grožio tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Bobos niekad nekepiau nors maga, bet kol mamukas su bulkom užsiima tai jau tiek to ir taip daug visko būna...
O va iš sviesto avinką sulipdyti, tai jau mano darbas...sako į šunį būna panašus blink.gif o aš nu kur matėte šunį su ragais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 balandžio 2023 - 13:17
Ačiū, Mukute, už sveikinimus 4u.gif

Mėsos užmarinuotos, tortas padarytas, liko apdaila. Kaip Luety sako, perekuras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 08, 11:25)

Anidanda, smagios tau kelionės 4u.gif
Atsakyti