Sveikatos Tavo mamukui
Didelis butas man tinka, kol nereikia langų valyti
Kažkas naujo namie visada labai smagu .
Sveikatos Tavo mamukui
Didelis butas man tinka, kol nereikia langų valyti
Kažkas naujo namie visada labai smagu .
Duok die
Na va gal ir smagu daug vietos bet galvoju kam langus jau valo robotukas MB prižiūri beeet rankytem geriau .
Eisiu kepti lakštu napoleonui, lukštai užplikyti
Ooo ileido pagaliau sveikos
siandien buvom apsipirkt, ryt dar iki lietuviu pardes nuleksim, silkes noriu nusipirkt pasidaryt siandien pas mus laisva, tai po pardes pravaziuota, su suniu pasivaiksciot iseja buvom. Guliu ant sotkes su pledu ir seriala ziuriu
kiausiniu nedazysiu - velykom vista kepsiu. Mama atvaziuos pas mus svest
Sveikinu o koki darėte gal granitinį ? Oi kaip reikia virtuve atnaujinti … ale dar neapsisprendėme kokia likti prie ąžuolo ar moderniau o apskritai kam mum 4 kambariai nu žodžiu kad tik tiek problemu
AA o ką tu gaminsi Velykom
O aš gaminu kaip mamukas ir man svarbu tie ritualiniai o gal ne taip pavadinau, bet tie šventiniai patiekalai
Akmens masės liejo. Ne gryna akmenį
Na va gal ir smagu daug vietos bet galvoju kam langus jau valo robotukas MB prižiūri beeet rankytem geriau .
Eisiu kepti lakštu napoleonui, lukštai užplikyti
Muka pirkot ar nuomoji robotuką? Man langus ir švariau ir greičiau rankomis . Va stiklintiems balkonams tai nepakeičiamas...
Muka pirkot ar nuomoji robotuką? Man langus ir švariau ir greičiau rankomis . Va stiklintiems balkonams tai nepakeičiamas...Buvau aš pasiskolinus langų robotą. Tai kaip čia pasakius - geriau negu nieko, aišku. Bet tikrai kokybė ne kažką. O ir kaip ilgai ir triukšmingai jis bruzina. Su rankiniu karcher valytuvu daug švariau, greičiau ir paprasčiau. Tie robotai naudingi nebent ten, kur negali rankom prieit. Pvz pas mane ofise atsidaro tik pusė lango, o kitos pusės nepasiekiu iki galo. Tai va apvale kažkiek tas robotas, nebėra taip baisu kaip buvo. Bet palyginus su atidaroma dalim, kurią nuvaliau pati, tai skirtumas akivaizdus
Siandien yra silkes,virtu zirniu,dar isvirsiu ryziu prie to palak paneer.Rytoj bus sriuba ir kepsnys lauke.
Darbas virtuveje vistik sunkus,nors turiu indaplove ,galiu pjaustyt lauke,kur galima mest viska ant zemes ,bet vistiek sunku.
Lengviau sodint bulves ,pomidorus ,ka reiks siandien atlikti.
Turbut forumas uzsidaro.Gaila,man dar vienos meiles teks issizadet.
Vakar keturias stirnas užėjom, šuo net švietė iš džiaugsmo visą naktį po to miegot nedavė - išleisk į lauką, tik išleidus atsigulu - jau krapšto duris vėl. Atidarau - į vidų neina, tipo einam greičiau pasivaikščiot. Uždarau, tik atsigulu, pradedu snaust - vėl krapšto ))) o durys metalinės, nesigauna negirdėt ))
O kadangi maisto gaminimo diena laukia, pasakykit, gal kas kaip įdomiau vištieną marinuojat?..
Siandien yra silkes,virtu zirniu,dar isvirsiu ryziu prie to palak paneer.Rytoj bus sriuba ir kepsnys lauke.
Darbas virtuveje vistik sunkus,nors turiu indaplove ,galiu pjaustyt lauke,kur galima mest viska ant zemes ,bet vistiek sunku.
Lengviau sodint bulves ,pomidorus ,ka reiks siandien atlikti.
Turbut forumas uzsidaro.Gaila,man dar vienos meiles teks issizadet.
Labas rytas,
del forumo,du variantai.
Kadangi visa media yra kontroliuojama,o cia Fact chekeriai neturi galiu,tai nutrata kazkaip paveikt arba norima galutinai pereit i nauja versija.,kurios as nekenciu.
Sauleta,6 silumos.Uzplikiau svogunu lukstus,eisiu kiausu dazyt.
Apie maisto ruosima,kaip geriau/blogiau,as ne patareja sorry Saintlina.
Labos ,
Saintlina, man naminė višta yra delikatesas .
Druska, pipirai , česnakas, kmynai . Mano švogeris marinuoja , sesei leidžia tik iškepti . Kepa ne cielą, o gabaliukais . Pirma nuo stalo dingsta.
Asmeniškai man jautienai tinka čiobrelis, kiaulienai raudonėlis.
Užtravinai mane su liežuviu , išviriau ir aš jaučio.
Versijos visos nulūžę, tiek nauja tiek sena . Kažkoks pigesnis serveris ? Nebesaugus ? Nesu didelė išmanytoja .
Langų robotas man puikiai išvalo stiklintus balkonus, jų pas mane 3. Kitaip sunkiai pasiekiu. O ir aukštas 6 su puse , nesinori ant palangės atsistoti .
Gero gaminimo , ainu boba maišyti Razinos rome mirksta jau ...