Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,
Per kompa į forumą niekaip neieinu:( rašo nesaugus puslapis. Na nors per telefona pavyko smile.gif Krepšinis …. sunki tema man tongue.gif bet šaunuoliai rolleyes.gif
Važiuosiu iki sodo verkiant purkšti reikia medelius o gal net jau pavelavom. Rožes nenudengtos saule šviečia negalima na žodžiu verysad.gif
Saintlina gero tau suvazinejimo 4u.gif
Luety tai armonika darysi ? O aš dar atsiminiau kaip AA parašė apie šansus tai kepsniukai su ananasais ir į viduriuką po alyvuoge bais gerai atrodo o ir skanu ax.gif
Atsakyti
Ir luety ,visgi individualus kepsniai manau but geriau nei vienas gabalas.Kiauliena visgi turi pilnai perkept,gali but kieta.O su ananasu individualiai bus minkstesne.
Ir nuo kokios tu zagres luety ,tu darza tik uk atradai.Zagre atsirado.
Klimatas visai pasidare blogas.Pas mus rozes jau tuoj zydet turetu,bet ar tai nusalo ar dar kas,yra apdziuvusiu saku,wisterijos ziedai irgi krenta,vienas pomidoras kazkaip lauke nedengtas atsidures ,vis dar gyvena.Jis pas mus lakunas bandytojas.Jau tulpes baigia perzydet ,o silumos vis dar nebuvo,peciu kasdien kurenam,turkijoje Izmyre prisnigo.
Turisto lituano kurie anksti atvyko turbut neatsidziaugia atostogom biggrin.gif Maciau vakar ir burgase lietuviu su baltarusiais,tiklsliau girdejau.Prisistatyt jau nepuolu ,bo anie agresyvus kazkokie biggrin.gif
Atsakyti
Labos ,
Ingrida lengvos Tau procedūros wub.gif 4u.gif
Parašyk po visko kaip sekėsi .
O koks toliau planas ? Kada sekanti patikra? Kada matys kaip gydimas suveikė ?

Galvojau šiandien truputi namus apsitvarkysiu , bet lenda darbai ir reikalai iš pakampiu...
Gerai kad vakar apsiprikau , šiandien jau daug visur žmonių būtų .

Gražaus penktadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 balandžio 2023 - 09:09
QUOTE(Muka @ 2023 04 07, 07:50)
Labos,
Per kompa į forumą niekaip neieinu:( rašo nesaugus puslapis. Na nors per telefona pavyko smile.gif Krepšinis …. sunki tema man  tongue.gif bet šaunuoliai  rolleyes.gif
Važiuosiu iki sodo verkiant purkšti reikia medelius o gal net jau pavelavom. Rožes nenudengtos saule šviečia negalima na žodžiu verysad.gif
Saintlina gero tau suvazinejimo  4u.gif
Luety tai armonika darysi ? O aš dar atsiminiau kaip AA parašė apie šansus tai kepsniukai su ananasais ir į viduriuką po alyvuoge bais gerai atrodo o ir skanu ax.gif

Ir man ta pati raso,nervina,bet apacioj yra advanced,o paskui spaudi continue to supermama ir ieini.
Galvoju darysiu su ananasais,esu kepus ir ne karta vistiena,pamusi gabaliukus,i kiausa su dziuveseliais ir apkepi,tada dedi i skarda,ananaso ratuka tupdai ant gabaliuko,dar truputi surio uztarkuoji,i orkaite ,kad apskrustu ir puikus patiekalas.Tai dabar i tarpus desiu ananaso puse ratuko ir surio gabaliuka,gal ir alyvuoge,turiu atrodo,bet su chiliu lyg tais tik,nu matysiu.
Mes i soda tik po Velyku,kaip nori taip te gyvena mano pomidorai ir du agurkai. biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 07, 08:01)
Ir luety ,visgi individualus kepsniai manau but geriau nei vienas gabalas.Kiauliena visgi turi pilnai perkept,gali but kieta.O su ananasu individualiai bus minkstesne.
Ir nuo kokios tu zagres luety ,tu darza tik uk atradai.Zagre atsirado.
Klimatas visai pasidare blogas.Pas mus rozes jau tuoj zydet turetu,bet ar tai nusalo ar dar kas,yra apdziuvusiu saku,wisterijos ziedai irgi krenta,vienas pomidoras kazkaip lauke nedengtas atsidures ,vis dar gyvena.Jis pas mus lakunas bandytojas.Jau tulpes baigia perzydet ,o silumos vis dar nebuvo,peciu kasdien kurenam,turkijoje Izmyre prisnigo.
Turisto lituano kurie anksti atvyko turbut neatsidziaugia atostogom  biggrin.gif Maciau vakar ir burgase lietuviu su baltarusiais,tiklsliau girdejau.Prisistatyt jau nepuolu ,bo anie agresyvus kazkokie biggrin.gif

Taigi ta armonika ipjauta beveik iki galo,zadu truputi susukt i pa pati kepimo popieriu viska ir kokia 30 min ant 170,o po to atidengt ir ant 160,gal valanda ar dvi.Nu bet dar eisiu skaityt.
Del zagres tai ir sakau,kad turejom didelius hektarus bulviu,buroku ir runkeliu,augindavo tevai pradzioj po dvi kiaules,viena parduodavo,viena pjaudavo,turejom savo vistu.Kai prasidejo namo statyba,augindavo po 10 kiauliu,9 pardavimui,1 sau pjaudavo.Kiaules pastate nama,o tikslisu mudvi su mama auginom,o brolis su tete state.Seimynine ranga.Tai apie imantrius valgius nebuvo kada galvot.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 07, 11:05)
Ir man ta pati raso,nervina,bet apacioj yra advanced,o paskui spaudi continue to supermama ir ieini.
Galvoju darysiu su ananasais,esu kepus ir ne karta vistiena,pamusi gabaliukus,i kiausa su dziuveseliais ir apkepi,tada dedi i skarda,ananaso ratuka tupdai ant gabaliuko,dar truputi surio uztarkuoji,i orkaite ,kad apskrustu ir puikus patiekalas.Tai dabar i tarpus desiu ananaso puse ratuko ir surio gabaliuka,gal ir alyvuoge,turiu atrodo,bet su chiliu lyg tais tik,nu matysiu.
Mes i soda tik po Velyku,kaip nori taip te gyvena mano pomidorai ir du agurkai. biggrin.gif  biggrin.gif

nevažiuočiau ale reikia ir išsivešti hlamo iš namų visokio.
Pou širdele kaip tu?
AA o aš va bijau nudengti rožes per saulėtą dieną...turiu patirties nuvirino ir daug tais metasi netekau labai mylimų rožių verysad.gif
Dėl turistų jo daug kas nusivylę orais...
Atsakyti
Luety ,tik nereikia perdet.As su matematika draugauju.Tavo tevai kokiu 1920 gimimo.Savo uki galejo vesti jau sovietmeciu.Kokie hektarai.60 ARU.
Atsakyti
Aš nebegaminu taip kaip mama gamino smile.gif
O mano mama nebegamino taip kaip jos mama... Laikai keičiasi . Produktai keičiasi. Skoniai keičiasi ax.gif
Kažkaip taip galvoju.
Vieni žmonės mėgsta gaminti , kiti ne smile.gif Ir tame nieko blogo . Blogiau yra nemylint gaminti , ne maistas, o nuodas ...
O jei dar "auka" - kaip aš vargstu virtuvėje, kaip aš aukojuosi ... Tai visiškas nuodas tongue.gif

PS mano draugė , porą metų už mane jaunesnė metų mokosi vairuoti . Teises turi gal 20 metų , bet niekada nevairavo ... Tai dabar nuo nulio tenka pradėti.
Taip , kad niekada niekas nevėlu ....
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 07, 08:22)
Luety ,tik nereikia perdet.As su matematika draugauju.Tavo tevai kokiu 1920 gimimo.Savo uki galejo vesti jau sovietmeciu.Kokie hektarai.60 ARU.

Trecia karta rasau,neduoda issiust nors tu ka.
Tevelis 1925,mamute 1928.
Savo 60,kaimyno 60,gimines visu nenorinciu zemes 60,susidarydavo plantacijos,kad ohoho.Mudvieju su broliu parduotos vasaros ravejant.
Bulves i Kaliningrada,Murmanska,po visas Rusijos platybes.
Trauka zemes ukiui buvo ismusta ilgam,bet saknys like,senatvej gavosi recidyvas tik minimalistiniam darzui,bet malonumas neispasakytas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 07, 08:39)
taip graziai paburbi del nepatogumu

Iš tikrųjų tai nėr ko labai bumbėt smile.gif reik džiaugtis, kad tik tokie nepatogumai. Bet paburbėt gi reik nors kiek ))
Ruošiausi vis dėlto pannetone kept, bet siunta su formom atėjo tik kai jau pakeliui į kaimą buvau. Nebent vaikai atveš, bet jie tik sekmadienį atvažiuos.
Šiltnamy pavaaasaris biggrin.gif pienės, našlaitės, žemuogės žydi, žliūgė žaliuoja. Šilauogė viena ten žiemojo, irgi tuoj žydės smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 balandžio 2023 - 12:07

Pagamino stalvirsi pagaliau mūsų virtuvei 👍. Kaip gražu 😍

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 07, 15:24)
<p>Pagamino stalvirsi pagaliau mūsų virtuvei 👍. Kaip gražu 😍</p>

Sveikinu smile.gif o koki darėte gal granitinį ? Oi kaip reikia virtuve atnaujinti … ale dar neapsisprendėme kokia likti prie ąžuolo ar moderniau o apskritai kam mum 4 kambariai nu žodžiu rolleyes.gif kad tik tiek problemu wub.gif
AA o ką tu gaminsi Velykom ax.gif
O aš gaminu kaip mamukas ir man svarbu tie ritualiniai o gal ne taip pavadinau, bet tie šventiniai patiekalai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 07, 13:24)
<p>Pagamino stalvirsi pagaliau mūsų virtuvei 👍. Kaip gražu 😍</p>

Kaip smagu wub.gif
Atsakyti