QUOTE(Muka @ 2023 04 07, 07:50)
Labos,
Per kompa į forumą niekaip neieinu:( rašo nesaugus puslapis. Na nors per telefona pavyko

Krepšinis
. sunki tema man

bet šaunuoliai
Važiuosiu iki sodo verkiant purkšti reikia medelius o gal net jau pavelavom. Rožes nenudengtos saule šviečia negalima na žodžiu
Saintlina gero tau suvazinejimo
Luety tai armonika darysi ? O aš dar atsiminiau kaip AA parašė apie šansus tai kepsniukai su ananasais ir į viduriuką po alyvuoge bais gerai atrodo o ir skanu
Ir man ta pati raso,nervina,bet apacioj yra advanced,o paskui spaudi continue to supermama ir ieini.
Galvoju darysiu su ananasais,esu kepus ir ne karta vistiena,pamusi gabaliukus,i kiausa su dziuveseliais ir apkepi,tada dedi i skarda,ananaso ratuka tupdai ant gabaliuko,dar truputi surio uztarkuoji,i orkaite ,kad apskrustu ir puikus patiekalas.Tai dabar i tarpus desiu ananaso puse ratuko ir surio gabaliuka,gal ir alyvuoge,turiu atrodo,bet su chiliu lyg tais tik,nu matysiu.
Mes i soda tik po Velyku,kaip nori taip te gyvena mano pomidorai ir du agurkai.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 07, 08:01)
Ir luety ,visgi individualus kepsniai manau but geriau nei vienas gabalas.Kiauliena visgi turi pilnai perkept,gali but kieta.O su ananasu individualiai bus minkstesne.
Ir nuo kokios tu zagres luety ,tu darza tik uk atradai.Zagre atsirado.
Klimatas visai pasidare blogas.Pas mus rozes jau tuoj zydet turetu,bet ar tai nusalo ar dar kas,yra apdziuvusiu saku,wisterijos ziedai irgi krenta,vienas pomidoras kazkaip lauke nedengtas atsidures ,vis dar gyvena.Jis pas mus lakunas bandytojas.Jau tulpes baigia perzydet ,o silumos vis dar nebuvo,peciu kasdien kurenam,turkijoje Izmyre prisnigo.
Turisto lituano kurie anksti atvyko turbut neatsidziaugia atostogom

Maciau vakar ir burgase lietuviu su baltarusiais,tiklsliau girdejau.Prisistatyt jau nepuolu ,bo anie agresyvus kazkokie
Taigi ta armonika ipjauta beveik iki galo,zadu truputi susukt i pa pati kepimo popieriu viska ir kokia 30 min ant 170,o po to atidengt ir ant 160,gal valanda ar dvi.Nu bet dar eisiu skaityt.
Del zagres tai ir sakau,kad turejom didelius hektarus bulviu,buroku ir runkeliu,augindavo tevai pradzioj po dvi kiaules,viena parduodavo,viena pjaudavo,turejom savo vistu.Kai prasidejo namo statyba,augindavo po 10 kiauliu,9 pardavimui,1 sau pjaudavo.Kiaules pastate nama,o tikslisu mudvi su mama auginom,o brolis su tete state.Seimynine ranga.Tai apie imantrius valgius nebuvo kada galvot.