Visiskai.Maisto gamyba man kancia. Bet jei darau,padarau,dar nenumire niekas pavalges.
Visiskai.Maisto gamyba man kancia. Bet jei darau,padarau,dar nenumire niekas pavalges.
Aš tai mėgstu visus Lietuviškus patiekalus, dažnai ir gaminu kai kuriuos, išskyrus cepelinus ir balandėlius. Tie tai neverti vargo.
Tai dabar det i marinata ir nekist i saldikli?Ar nesuges??As noriu sekmadienio rytui,karsta dar su darzovem.Vista gali but ir salta,nesvarbu,o sita noriu karsta.
Nera ko isizesit,ne visiem duota.Darau,kad reikia,bet visokiu mesu pyragu kepimas ne man.Nemoku,nenoriu,niekas nemokino,musu seima nuo zagres,bulba mesa kopustai. Ka ismokau is gatves ta moku,ka pabandau,jei patinka atsimenu,dabar youtube,google mokina.Ir tiesiogiai draugu patarimai.
Tai dabar det i marinata ir nekist i saldikli?Ar nesuges??As noriu sekmadienio rytui,karsta dar su darzovem.Vista gali but ir salta,nesvarbu,o sita noriu karsta.
Nera ko isizesit,ne visiem duota.Darau,kad reikia,bet visokiu mesu pyragu kepimas ne man.Nemoku,nenoriu,niekas nemokino,musu seima nuo zagres,bulba mesa kopustai. Ka ismokau is gatves ta moku,ka pabandau,jei patinka atsimenu,dabar youtube,google mokina.Ir tiesiogiai draugu patarimai.
Nesuges marinate tikrai.
Perkant sveriamą mėsą yra užrašyta ant etiketės prie kainos - kiek dienų galioja. Irgi galima laikyti šaldytuve. O jei kepimui tai 2 dienas pasimarinuos , dar skanesnė bus . Tik marinuoti be druskos ir rūgšties, bus sausa. Druska prieš kepimą ...
Nemokė manęs niekas niekada gaminti. Šeimoj gyveni matai , kažką liepia padaryti ir darai .
Studijų laikais turėjau kambariokę kuri nemokėjo bulvių nusiskusti ir išsivirti ... Nes močiutė kartu gyveno ir gamino . Bet ji vykusi mergica buvo , su dideliu užsidegimu mokėsi .
Nelaikau savęs gera gaspadine Man svarbiausia , kad mano šeimyna valgo tai ką gaminu
Nežinau ar balandėliai lietuviškas patiekalas ? Bet dažnai gaminu , mano šeimyna dideli mėgėjai . Dolma balandėlių protevis ? Adaptavo šiaurės kraštms , vynuogių lapai pakeisti kopūstu ?
Ir kas sugalvojo , kad bulbos lietuviškas patiekalas ? 18 -19 amžiuje Lietuvoj paplito ...
O kas lietuviškas? Ropės?
Po šimto metų gal jau ir kebabai bus lietuviškas patiekalas ))
Aš tai abejinga krepšiniui. Su mb nebent į kompaniją gyvai žiūrėt važiuojam kartą per metus. Bet per TV, tai dzin visi sportai. Nors pas mus namuose sporto kanalai populiariausi, visų šakų 😂
Aš krepšinį mėgstu žiūrėti, bet tik kai rinktinė žaidžia ir namuose tik aš viena ir žiūriu.
Šiandien makaluojuosi po miestą. Tėvai kažkodėl būtent šiandien prisiregistravo po poliklinikas. O poliklinikos centre, mašinų pilna, paimt/paleist prie durų reik, stovėt nėr kur, viskas užkišta..
Aktyvus penktadienis vienžo
Aš krepšinį mėgstu žiūrėti, bet tik kai rinktinė žaidžia ir namuose tik aš viena ir žiūriu.
Šiandien makaluojuosi po miestą. Tėvai kažkodėl būtent šiandien prisiregistravo po poliklinikas. O poliklinikos centre, mašinų pilna, paimt/paleist prie durų reik, stovėt nėr kur, viskas užkišta..
Aktyvus penktadienis vienžo
Laba ryta,
vakar tik velai vakare pamaciau,kad Zalgiris laimejo 1 tasku pries zydus. Valio!!!!
Saintlina,nu bet tu labai geras vaikas,taip graziai paburbi del nepatogumu,net skanu skaityt.Man visada sypsena ismeta,kai paskaitau tavo nepasitenkinima,taip,kaip nustebima.
Pas mus saulyte sviecia,vakar dangaus bjauruma islijo,siandien melynas,skaistus,ryte 3 silumos,bet rodo bus net 12.Jau smagu,daug sviesos ir saules daug.