Tarkavimo masina as turiu,galiu susitrakuot,galvojau,gal visi kibsim,kai ateis ir pasidarysim,bet dabar persigalvojau.
O tie tinginio ne tokie jau ir tinginio,irgi darbo daug,tarkuot burokine tarka.
Cia yra bucheriu parduotives(kur skerdiena prekiauja)bet nei liezuvio,nei koju negausi,matyt restoranai isperka uzsisake.
Gerai,kadf vaziavom anksti,tai isvengem spusciu,o dabar jau zmoniu juros plaukia,nei praeit,nei pravaziuot tuoj bus.Beto lietus nustojo lijes,tai dar daugiau zmoniu isjudes is namu.
Viskas tvarkoj,tik dabar reik susiplanuot ir nusiteikt darbui,kad neisvargt.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 04 06, 11:11)
aš žinok po turkų net pažiūrėti negaliu į mėsą o sakau ypač jautieną net nupurto nuo minties
Na darbo nemažai su capalinais tinginių...et gerai, kaip MB daro tik jį reikia vis tramdyti, kad neįsibėgėtų su preiskoniais
Ingrida ir aš pamislinau sakę jau nuo ketvirtadienio šils ir nė velnio:( jaučiu ant velyknačio eisiu su šilta striuke...
Anksti norit silumos,is vaikystes atsimenu,kad i geguzes pirmosios demonstracija eidavom su zieminiais paltais nes net sniego budavo kartais.O pas mus 11 silumos,nakti 4-6.Na darbo nemažai su capalinais tinginių...et gerai, kaip MB daro tik jį reikia vis tramdyti, kad neįsibėgėtų su preiskoniais
Ingrida ir aš pamislinau sakę jau nuo ketvirtadienio šils ir nė velnio:( jaučiu ant velyknačio eisiu su šilta striuke...