Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Gavau visko,ir vista didele grazia ir sprandines gabala.Tik va,nei i saldytuva det,nes i saldikli.
Tarkavimo masina as turiu,galiu susitrakuot,galvojau,gal visi kibsim,kai ateis ir pasidarysim,bet dabar persigalvojau.
O tie tinginio ne tokie jau ir tinginio,irgi darbo daug,tarkuot burokine tarka.
Cia yra bucheriu parduotives(kur skerdiena prekiauja)bet nei liezuvio,nei koju negausi,matyt restoranai isperka uzsisake.
Gerai,kadf vaziavom anksti,tai isvengem spusciu,o dabar jau zmoniu juros plaukia,nei praeit,nei pravaziuot tuoj bus.Beto lietus nustojo lijes,tai dar daugiau zmoniu isjudes is namu.
Viskas tvarkoj,tik dabar reik susiplanuot ir nusiteikt darbui,kad neisvargt.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 04 06, 11:11)
aš žinok po turkų net pažiūrėti negaliu į mėsą verysad.gif o sakau ypač jautieną net nupurto nuo minties verysad.gif
Na darbo nemažai su capalinais tinginių...et gerai, kaip MB daro tik jį reikia vis tramdyti, kad neįsibėgėtų su preiskoniais  rolleyes.gif
Ingrida ir aš pamislinau sakę jau nuo ketvirtadienio šils ir nė velnio:( jaučiu ant velyknačio eisiu su šilta striuke...
Anksti norit silumos,is vaikystes atsimenu,kad i geguzes pirmosios demonstracija eidavom su zieminiais paltais nes net sniego budavo kartais.O pas mus 11 silumos,nakti 4-6.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 06, 12:41)
cepelinai skaniau.. ypač jeigu kas kitas išverda )))


Neturiu kas išvirtų. Kavinėse sako geriau tokio patiekalo nevalgyti ...Rimtai nepamenu , kada valgiau . Yra dar kitokia cepelinų versija, keptų :
https://www.lamaista...cepelinai-57817
Esu gaminusi , mano vyrų nesužavėjo. Sesė juos tobulus kepa.
Aplamai tai aš pasirodo daug ko nemėgstu: visokie žemaičių blynai kur virta ir malta mėsa man fui .Virtų bulvių cepelinai . Ir balta mišrainė . Tik iš bado ...

Atsakyti

Kukuska, mūsų tinginystės supratimas turbūt skiriasi )) daug man čia darbo atrodo, tik kad tarkių nusunkti nereik.

gali būti 😂

bet cepelinuose tarkių sunkimas ir yra didžiausias vargas.

aš tai cepelinus darau kartą ar du per metus, tai tik šitą variantą darau

Kugelis skanu, bet nepamenu kada dariau, išvis labai sumažinom suvalgomų bulvių kiekį, nes namie yra netoleruojančių

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 06, 11:27)
Neturiu kas išvirtų. Kavinėse sako geriau tokio patiekalo nevalgyti ...Rimtai nepamenu , kada valgiau .  Yra dar kitokia cepelinų versija, keptų :
https://www.lamaista...cepelinai-57817
Esu gaminusi , mano vyrų nesužavėjo. Sesė  juos tobulus kepa.
Aplamai tai aš pasirodo daug ko nemėgstu: visokie žemaičių blynai  kur virta  ir malta mėsa man fui .Virtų bulvių cepelinai . Ir balta mišrainė . Tik iš bado  ...


Esu darius tokius,man neskanu.Tarkis ir yra skonis man cepelinuose.
Zemaiciu blynus megstu labai,bet mazai kada darau,ne man dietininkei amzinai.Virtu bulviu cepelinai labai skanu,Balta misraine irgi,bet labai retai.Jei svoris neaugtu is oro,tai valgyciau padieniui visus tuos patiekalus. tongue.gif bigsmile.gif bigsmile.gif


QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 06, 11:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73062622" data-time="1680772647"><div><p>Kukuska, mūsų tinginystės supratimas turbūt skiriasi )) daug man čia darbo atrodo, tik kad tarkių nusunkti nereik.</p></div></blockquote><p>gali būti 😂</p><p>bet cepelinuose tarkių sunkimas ir yra didžiausias vargas.</p><p>aš tai cepelinus darau kartą ar du per metus, tai tik šitą variantą darau</p><p>Kugelis skanu, bet nepamenu kada dariau, išvis labai sumažinom suvalgomų bulvių kiekį, nes namie yra netoleruojančių</p>

Pas mus bulviu irgi mazai perkam,pora kilu menesiui su virsum.MB nemegsta bulviu,o as megstu,bet negaliu,valgau tada,kai jau jauciu,jog bulvom kvepia visur,tada suvalgau koki patiekala.

Papildyta:
Issiverciau ka nusipirkau,supakuota nematyt gerai,pasirodo kiaules nugarine be kaulu ir odos.Kaip kept,kad but ne sausa ir skanu?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 06, 12:27)
Aplamai tai aš pasirodo daug ko nemėgstu: visokie žemaičių blynai  kur virta  ir malta mėsa man fui .Virtų bulvių cepelinai .


šitų ir aš nemėgstu )) ir kavinėse cepelinų irgi. Mama anksčiau dažniau cepelinus virdavo, dabar kada čia nuvažiavau - žiūriu pirktiniai šaldikly guli blink.gif
Baltą mišrainę gal viena ar dukart metuose darau. Kai yra, galiu suvalgyt kažkiek. Bet jei nėra, tai man visai nekyla noras jos daryti.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=LxmxreOTIPc
Darysiun sitaip.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 06, 14:49)

Luety norėjau tau siūlyti šiteip daryti tipo armonika tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 04 06, 11:52)
Luety norėjau tau siūlyti šiteip daryti tipo armonika  tongue.gif


Aciu

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 04 06, 11:52)
Luety norėjau tau siūlyti šiteip daryti tipo armonika  tongue.gif


Aciu
Nu bet dabar reik det i saldikli,istraukt penktadieni,kad atsileistu,sestadieni suprieskoniuot ir palaikius para,sekmadienio ryte kept.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 06, 14:58)
Aciu

Papildyta:
Aciu
Nu bet dabar reik det i saldikli,istraukt penktadieni,kad atsileistu,sestadieni suprieskoniuot ir palaikius para,sekmadienio ryte kept.

man skanu dėti net raugintų agurkų, tokį pikantiškumą duoda ax.gif ir svogūnus gali su rūgštele pamarinuoti smile.gif netaip tarškės tarp dantų
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 06, 13:39)

Papildyta:
Issiverciau ka  nusipirkau,supakuota nematyt gerai,pasirodo kiaules nugarine be kaulu ir odos.Kaip kept,kad but ne sausa ir skanu?


Luety, gal padės ?
https://www.lamaista.....nos nugarines

Aš su savo prastu krauju tai jautienos steiką galėčiau valgyti kas antrą dieną biggrin.gif
O visi maistai kurie veliasi burnoj , kaip virtos maltos bulbos yra fek... Atrodo kažkieno jau valgyta biggrin.gif

Dėl vyno , man labai pagelbėja programėlė telefone :
Vivino
Pagal mūsų biudžetą : jei kaina iki 10-13 pinigų įvertinimas nuo 4,00 - 4,20 galima mokėti .

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 04 06, 12:00)
man skanu dėti net raugintų agurkų, tokį pikantiškumą duoda  ax.gif ir svogūnus gali su rūgštele pamarinuoti  smile.gif netaip tarškės tarp dantų


Aciu,Mukute. 4u.gif 4u.gif 4u.gif


QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 06, 12:10)
Luety, gal padės ?
https://www.lamaista.....nos nugarines

Aš su savo prastu krauju tai jautienos steiką galėčiau valgyti kas antrą dieną  biggrin.gif
O visi maistai kurie veliasi burnoj , kaip virtos maltos bulbos yra fek... Atrodo kažkieno jau valgyta  biggrin.gif

Dėl vyno , man labai pagelbėja programėlė telefone :
Vivino
Pagal mūsų biudžetą : jei  kaina iki 10-13 pinigų įvertinimas nuo 4,00 - 4,20  galima mokėti .


O mano kriterijus vynam,kad but French,kad but ne jaunesnis,kaip3-4 metu,kuo senesnis zinoma tuo brangiau,,kad but is pietiniu ar vidurio regiono ir nebut brangiau nei £10-12.paprastu vynu 2mt ir kaina £6-7 perkam ,kai be sveciu norim isgert.Pasitaiko ir tarp tu labai geru.Man skanus Bordeoux,Rhone Valey red,Bourgogne pinot noir,merlot,Medoc.tokie dazniausiai pas mus perkami,ju yra pas mus.Tik raudoni,baltu as ne labai megstu.Sampano tik gero kur 20 pinigu su virsum kainuoja,Proseko atrodo,neismanau apie sampanus,zinau viena labai geras rouse prancuziska,kuris yra labai skanus.Bet buna labai retai jo ir brangus.Ypatingom progom paieskom.
O man skaniausia gero konjako taurele kita,o jei reikia ilgai vakarot,diskutuot,pasiplepet,tai vynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 balandžio 2023 - 14:00
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 balandžio 2023 - 14:06