Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nu gi as zinau ,kad visos cia zino geriau.As pripratus.Ir siaip tai man pofig ,tegu kankinasi.Negi man gaila.
Bet manau pradet aiskint klausimais kur irgi gerai nenusimanau ,kokiais buhalterijos, raketu inzinerijos,podvokiu hermetiskumo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Gražus rytas. Žada liūtį. Bet turbūt ne pas mane.

A.Alta,atsiprašau, jei pasirodė, kad tave puolu. Anaiptol. Tiesiog mano likimas iššaukė tokią reakciją. Mane tik suėmė pyktis ant visų šitų mokslinių pezalų - "kapsaicinas padeda imuninei sistemai atpažinti vėžines lasteles" .. Kokie čia kliedesiai. Niekas ten nieko neatpažįsta. Gali šik*i kapsaicinu, jei jau ima vėžinė liga, tai niekas nepadės. Būtų tiesa, tai dabar nevargčiau viena. Yra dar genetika , prieš kurią joks kapsaicinas neturi galios. Einu pabliaut..

Luety, va tokiems visokiems snargliams, peršalimui tai gal ir padeda tokie čili marmalai. Puiku, jei jums padeda, aš net nesiginčiju dėl to. Ir tikiu, kad padeda. Bet tik ne rimtai ligai.
Atsakyti
Oi ,ex ,man nepasirode,kad mane puola.Su tavim galima irgi ne vien uti tiuti pakalbet.Todel leidziu sau. biggrin.gif
Linkiu tau kuo greiciau isverkti savo asaras,kuo galesim tuo padesim
Atsakyti
Ingrida, neįtikėtina, kad dar pas kurią nors yra tokie vakar tik išlindę, liesi, pomidorų daigiukai. Nu, vargšiukai visai. Bet guodžiuosi, kad turiu gražius, tvirtus paveldo pomidorų daigus Betaluks biggrin.gif Nebus pomidorų bado 😇

Orų prognozės išderino mano planus. Vakar variau kaip arklys, kad spėčiau lauko darbus apgraibyt, maniau pliaups lietus nuo ryto. O čia dangus giedras, vienas baltas debesėlis plaukia, saulė spigina. Reiks šiandien dar įgriūt į žemes, pasikuist.

Pietums paruošti šašlykai. Sau. Vienas iešmas. Žadu popiet prisiryt ir sėdėt kaip arabas. Seniai valgiau, jau ir skonį pamiršau.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 04, 07:08)
Bandau sauti aklai vel,net zinodama,kad visos cia zino geriau. biggrin.gif
Pabandyk famotidine,keturias dienas po viena tablete.Jokiu atsikalbinejimu ir kontraargumentu nepriiimu.Velnias taves nuo situ vaistu neims ,o padeti gali.Manau tau kazkokias blokadas darydavo, o famotidine irgi savotiskai blokuoja.

Labos iš ryto.
Ačiū. Manau, kad pirma reikia pašalinti priežastį. Nelandžioju lauk. O namuose jau supratau kas. Amarilių krūva žydi, o mano fotelis greta. vakar prabuvau popietę mansardoj. Įsijungiau drėkintuvą. Kai drėgmė 55%-ženkliai lengviau.
Darbe -kolkas kabinete tupiu. Savijauta visai pakenčiama.

QUOTE(Pou @ 2022 04 04, 07:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72950868" data-time="1649048902"><div><p>Bandau sauti aklai vel,net zinodama,kad visos cia zino geriau. vartotojo įkelta nuotrauka
Pabandyk famotidine,keturias dienas po viena tablete.Jokiu atsikalbinejimu ir kontraargumentu nepriiimu.Velnias taves nuo situ vaistu neims ,o padeti gali.Manau tau kazkokias blokadas darydavo, o famotidine irgi savotiskai blokuoja.</p></div></blockquote><p>AA, bet jis blokuoja ne tuos receptorius, selektyviai H2.</p>

Ačiū. Ar trečiadienį tave kažkaip rasčiau. Vakare važiuoju kirptis. Atvežčiau daigų.
Atsakyti
Labas rytas,
Man kavos ax.gif . Dėkui Ingrida. Vakar vėlai atsiguliau . Kažkaip taip labai negera ant dūšios buvo... Didelė mergaitė viską suprantu ax.gif Bet yra dalykų kuriu protu nesuvoksi .
Ex 4u.gif
Kajeno pipiras kažkokia aštriųjų pipirų rūšis, kiek supratau paskaičiusi . Reikės nusipirkti , ne karvę kainuoja smile.gif
Luety , kaip tavo koja ? Dar skauda ar jau sveika ?
Muka , kaip gyva ? Kaip sveikatos po savaitgalio ?

Atsakyti
Ate ,abejoju ar ziedadulkiu vengimas yra priezasties salinimas ir kompleksinis poziuris.
Siaip gi kiaurus metus kazkas zydi.
Na bet kaip visada,visi zino geriau.
Betalux vadinti paveldiniais manau per daug garbes.
Siaip tai skirstomi i intensyvaus auginimo ir extensyvaus.Betai visgi prie intensyvaus.Jie net mechaniniam nuemimui sodinami.Kartu su sejk,slovaku pomidorais,kurie beje daug fainesni biggrin.gif
Atsakyti

Nu gi as zinau ,kad visos cia zino geriau.As pripratus.Ir siaip tai man pofig ,tegu kankinasi.Negi man gaila.
Bet manau pradet aiskint klausimais kur irgi gerai nenusimanau ,kokiais buhalterijos, raketu inzinerijos,podvokiu hermetiskumo biggrin.gif

AA, šiaip aš vaistininkė.  Jei manai, kad nenusimanau apie vaistus, tai tavo valia.

Labos iš ryto.
Ačiū. Manau, kad pirma reikia pašalinti priežastį. Nelandžioju lauk. O namuose jau supratau kas. Amarilių krūva žydi, o mano fotelis greta. vakar prabuvau popietę mansardoj. Įsijungiau drėkintuvą. Kai drėgmė 55%-ženkliai lengviau.
Darbe -kolkas kabinete tupiu. Savijauta visai pakenčiama.

Ačiū. Ar trečiadienį tave kažkaip rasčiau. Vakare važiuoju kirptis. Atvežčiau daigų.

Ate, gydytoja dar sakė vengti susibūrimų - stipriai kosėju, tad niekur nelakstau :) Bet nelabai norėčiau tavęs apdovanot, jei dar koks bužis neišsivietrinęs yra.

Atsakyti
Kur sakiau ,kad neismanai.Kaip tik sakiau ,kad visos zino geriau ,tame tarpe ir tu biggrin.gif
Bet ,koks skirtumas jei zmones megsta kankintis.
As siaip apsvietimo inzinieriaus liucio gerbeja.Ziuriu pramoninius kondicionierius ,kur veikia vandens ispurkskimo principu,planuoju isigyt
https://www.onlinema...-breeze70/57835
Atsakyti
Labos 4u.gif
Magnetinės audros mane tiek paveikė čiut subine judinau o ir mmm atėjo 8 mėn. nebuvo žodžiu dar hormonai nepasiduoda... nei pakarta nei papjauta...
Šiaip negaliu diskutuoti dėl alergiju tai patylėsiu 4u.gif ačiū die to neturiu bent akivaizdaus tongue.gif
Pomidorai tik dygsta ir rami šiuo klausimu bet va dėžių atsivežiau liko kelis išpikiuoti čiliukus ir bus ramu su paprikom ir čiliais, o pomidorai balkone išboginti tegu grūdinas ar kaip ten, bet jau jų tikrai nenešiosiu velnias neims.
Turiu papildomo darbelio padedu MB sutvarkyti tai skaičiuoju ax.gif
Tai vot gyvenu kažkaip ....
Atsakyti

Kur sakiau ,kad neismanai.Kaip tik sakiau ,kad visos zino geriau ,tame tarpe ir tu biggrin.gif
Bet ,koks skirtumas jei zmones megsta kankintis.
As siaip apsvietimo inzinieriaus liucio gerbeja.Ziuriu pramoninius kondicionierius ,kur veikia vandens ispurkskimo principu,planuoju isigyt
https://www.onlinema...-breeze70/57835

Sunku su tavim diskutuoti, nes ironijos kampas vis šmėkštelna. Visuomet sakai, kad daryt ir nesiginčyt. Kodėl? Kai apskritai diskusijose palaikai analitinį protą? Nesipešiosiu tikrai, bet kartais net nežinau, liūdna gal.

Dusia, man taip pat, viduj net spengia tuštuma. Kaip šitaip galima, kodėl? Ir atsakymas - tikriausiai, kad dar ne vien šitaip galima. Tiesiog baisuma.

Atsakyti
Nesteigiu naujos religijos ir atsisakau irodinet savo tiesas.Nes niekada to nereikalauju is kitu.
Gerai einu ,pas mane politine situacija, atvaziavo kaimynai is lenkijos ir rusijos.Einu buciuotis ,su visais.
Ir taip as labai arogantiska ir istikima savo vertybems,jos ne tik mano ,beje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 balandžio 2022 - 09:11