Penktadienį sausas pasnikas - valgyti nereikia gaminti
Šeštadienis - pusiau pasnikas, kokios tailandietiškos sriubos išvirsiu, jei kas užsuks . Sekmadieniui pusryčiams kiaušiniai , pietums zrazai .
Ryt nuo ryto apsipirkti reiktų .
keksiukams? Tiesiog Pergalės (arba Karūnos) pienišką imčiau.
Jei valgymui, tai Fazer arba kažkas iš belgiško, jau parduotuvėj medituoju
Jei valgymui, tai Fazer arba kažkas iš belgiško, jau parduotuvėj medituoju
Ne, ne keksiukams. Tiems tai paprastas. Bet šiaip norisi šventiškai paryti
Jo, Fazer yra gerai. Pamenu, kai dukra Suomijoj visokių išragavo ir lauktuvių jai labiausiai patikusius parvežė... Mmmmm... Kai kurių pas mus net nemačius. O jau skanūs... Man atrodė, kad net ir tie, kur pas mus yra, iš Suomijos skanesni
Priėdus, bet ne miela - taigi, išvaikyta nebūsiu
Skaičiuoju ...
Penktadienį sausas pasnikas - valgyti nereikia gaminti
Šeštadienis - pusiau pasnikas, kokios tailandietiškos sriubos išvirsiu, jei kas užsuks . Sekmadieniui pusryčiams kiaušiniai , pietums zrazai .
Ryt nuo ryto apsipirkti reiktų .
Penktadienį pas mane dengs virtuvės stalvirsius, tai nieko negaminsiu, uzsakysiu kokių sushi ta proga. Šeštadieniui užsakiau kažkokį kiaušinio formos tortą, tai su juo važiuosim pas mamą, ji gal bus nudazius kiaušinių. O sekmadienį ryte skrendam į Atėnus 😍, tai visą savaitę nereiks valgyt daryt 🤣
Paskaičiau snd, kad susimušė siegel su suodaičiu iki policijos ir areštinės. O tokią meilę deklaravo, mažas kūdikis, ziemojimas balyje, romantiškos išvykos dviese su vyru, turtas ir gerovė. Ir še tau. Vistiek sugeba dėl kažko susipjaut iki tokio levelio žmonės
Pasodinau pomidorus siltnamyje,ir du agurkus.Kaip nori taip lai gyvena.Saknys jau lipo ne apacia,o i virsu,buvo gaila ziuret,indeliai permazi jiems siemet kazkodel pasidare.Dar siltnamio takus issigramdziau,nezinau ka ten paklot reiks,pagalvosiu dar.Uzkabinau agro uzuolaidas is pietu puses,kad nenusvilintu lapeliu,man jau yra buve keleta metu atgal,kad nudegino lapelius,paskui ilgai trunka,kol atsigauna.Paliejau,susilau,siltnamyje karsta.Ir zinoma,pavargau.Kiek tu jegu beturi senas zmogus.
Kai Mukute raso,kad jos mamaite tiek dar ruosiasi prigamint,o ji yra mano metu kazkur,tai as pagalvoju,kad moteriske su gelezine sveikata ir dieviska energija.Ilgu jai metu.Tikra saunuole.
As jau nieko nenoriu gamint,o vaikai nesiima,teks ruost,nes ateis 6 dideli zmones.
Ryt vaziuojam apsipirkt ,jei ka begausim,kazkip audziu minti,gal cepaku isvirt.Neatsimenu kada virem,o ir jie visi megsta ir tikrai neissiverda lekdami i darbus.
Na o dabar labanakt.
Praretinome savo senuką jazminą,tris naujus pasisodinome.
Papildyta:
perskaičiau, pagalvojau, kad vėl kaip iš kito pasaulio skamba tas pomidorų pasodinimas tokiu metu, kai pas mus sniegas. O paskui prisiminiau, kad kiek kartų ir aš sodinau į šiltnamį balandžio vidury Būdavo gi ir pas mus šiltų pavasarių
Pagal prognozes pas mus vėl staigi orų permaina nusimato. Iš minuso į +17. Man jau net per karšta atrodo )) ir nesuprantu kaip rengtis. Iš ryto šaltoka, bet negaliu šiltai apsirengt, nes po darbo reik su šuniu pėstute pareiti - paskui per karšta būna.
O kodėl pas jus nieks nenori tau padėti ir bent dalį ruošos darbų perimti? Cepelinus išvirti irgi yr kas veikti. Tuo labiau, kad jų iš anksto nepasiruoši, turėsi pusę Velykų sekmadienio atidirbti. Gal ką paprasčiau? Kepsnį kokį ar antį įmestum į orkaitę, ir tiek.
Luety mano mama mėgsta gaminti ir į ką aš o sveikatos ...na kažkaip dar juda ji juk dar dirba, gal tai ją užveda.
Aha su cepelinais yra reikalų...nors aš nevirusi ...čia MB darbas... aš tik mamai padedu sulipdyti
O aš prisiminiau jaunystę nusipirkau plaučiukų su širdele ir privyniojau MB naliesnikų... MB raitojo net ausys linko
Na man cepelinai pats imliausias darbui patiekalas... Ne per metines šventes
Saitlina, o jūs šiltus liežuvius valgot? Sakei kad virsit ? Pas mane jie valgomi šalti, su krienais ir majonezu ... Šiltų nevalgiusi .
Vyno turiu , MB pasirūpina... Pas mus namuose visada ne mažiau 10 butelių stovi . Pagrindas raudono , bet yra ir balto . O šampės du butelius užsidirbau ... Būna derlingas metas pavasariais pas mane
Kaune oras baisus ryte , tik +1 mašinoje rodo , lietus ... Diena žada +12 ?
Gražios dienos
Papildyta:
O aš prisiminiau jaunystę nusipirkau plaučiukų su širdele ir privyniojau MB naliesnikų... MB raitojo net ausys linko
Nesu nei gaminusi nei valgiusi. Mano vaikystėje naliesnikai su daug varškės būdavo . Kitokių negamindavo .
as jau savo vandens filtra pakeiciau,issivaliau,yra ten reikalu prie jo,bet jau stovejo ant pavojungos zymos,reikejo keist.
Kodel negamina vaikai?Nezinau,sunkus atvejas ir nenoriu cia kalbet.Per 19m,kai jie seima,nei karto musu nepakviete nei per Velykas,nei per Kaledas.Gal gamina ka savo seimai?nezinau,Kiausiniu dazytu atsinesa,reiskia dazo,kuciuku kepasi,meduoliniu sausainiu kepasi,tortus mergicos darosi ir pas mane atsinesa,ir skaniu.Nesiklijuoja puodyne bet ir nesuskaldo galutinai.Kaip gyvena,mums tabu atskleist,visi tyli.O as kvieciu tada pas save,nes man smagu matyt visus.Toks gyvenimas.Ne visiem rozem klotas.
Vaziuojam shopintis,gal kokia vista dar gausiu ar kokia sprandine,bet man dabar mesos tokios neskanios is pardes,o fermeriu turgelio tokio nera net arti apylinkej.Bepiga prancuzzam,olandam,vokieciam,lietuviam,pas juos buna,o anglu ne.Gal kokiam regione ir buna,bet ne musu.
Uzsinorejau cepelinu,bet darbo nenoriu,isdesciau vakar mintis,o atsigulus galvoju,kad reik kazka paprasciau.Matysiu po apsishopinimo.
Mukute,tavo mamaite daug juda ir cia jos sveikata,jauciu,jei nedirbtu,kazin kaip butu.Saunuoliu saunuole,tik as neisivaizduoju saves jos vietoj,bet tai ir nebutina.Kiekvienas mes kitoks.Sveikatos tavo mamaitei.