Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 04 05, 12:15)
Palmes galiu sufotošopint, jei reik  biggrin.gif
Aš gi ir nesakiau, kad kopija vietovės, bet asociacijos man kyla smile.gif

ir išvis, kada Nidoj buvot, jei jokių panašumų neįžvelgiat??? Gal nuo to laiko jau ir palmės užaugo?  biggrin.gif

senai buvau o anksčiau buvo mūsų atostogų vieta ... kokius 15 metų iš eilės Pušelėje gyvendavome .... ech ... dukra užaugo ir mes daugiau nevažiavome...pakeitėm į turkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 05, 11:15)
Palmes galiu sufotošopint, jei reik  biggrin.gif
Aš gi ir nesakiau, kad kopija vietovės, bet asociacijos man kyla smile.gif

ir išvis, kada Nidoj buvot, jei jokių panašumų neįžvelgiat??? Gal nuo to laiko jau ir palmės užaugo?  biggrin.gif

Senai žinok ...
Mudvieju povestuvinė kelionė buvo Nidon smile.gif
Kur jaunystė mana tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 05, 12:29)
Senai žinok ...
Mudvieju povestuvinė kelionė buvo Nidon smile.gif 
Kur jaunystė mana  tongue.gif

o manoji povestuvinė Burokraistin ax.gif
O jaunystė visad širdyje ax.gif
Atsakyti
Va jums Nidos gabalėlis. Rudeninės.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 05, 12:53)
Va jums Nidos gabalėlis. Rudeninės.

vartotojo įkelta nuotrauka

ech wub.gif
Lesiui irgi bais smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 04 05, 10:59)

Lesiui irgi bais smagu  biggrin.gif

tai jam svarbiausia, kad kartu smile.gif
Atsakyti
Lesius lepūnas wub.gif wub.gif wub.gif
O Nida ir aplamai visa Neringa man labai tinka. Gerai ten , gera aura.

Iš paskutinių įdomių Velykų , tai buvo prieš du metus biggrin.gif . Kai viskas buvo uždaryta. Vaikai važiavo namo iš Vilniaus naktį , bo nelegalę mašinoje turėjo tongue.gif Pirmą Velykų dieną važiavom į kaimą šašlykų kepti ... Stabdė, tikrino ax.gif . Įdomu taigi kai negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 05, 12:06)
O Nida ir aplamai visa Neringa man labai tinka. Gerai ten , gera aura.

Iš paskutinių įdomių Velykų , tai buvo prieš du metus   biggrin.gif

taip, aš irgi labai mėgstu Neringą. Kažkas ypatingo ten wub.gif apsistojam tik Nidoj, bet tas geras jausmas ten bet kurioj vietoj. Važiuoju rudenį, žiemą, pavasarį. Galėčiau gyventi bigsmile.gif

Neee, tada visai neįdomios Velykos buvo. Visiškai.

Kažkokia man tinginio nuotaika šiandien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 balandžio 2023 - 12:23
Ačiū Dusiuk,kažkas vistiek kabinasi ir niekaip rimtai neužsikabina. ax.gif
Grįžau iš miesto apsiprekinųsi,prisinešiau šeivamedžio,medaus,bandysiu gydytis.Dirgina gerklę,lengva slogelė. ax.gif Ar nebūsiu bažnyčioje ką pasigavųsi,žmogus prie žmogaus stovėjome per verbą. bigsmile.gif
Vakar visa diena buvo atiduota grybukams,rytoj išvažiuojant sostinėn reikia biskvitą tortui išsikepti,Paskutinė procedūra laukia. ax.gif

Nusipirkau greitutę slyvą,nesiseka mūms su jomis,tai nudeginame,tai nugraužia kas.Palauksiu rytdienos,mb grįš galės sodinti.
Atsakyti
Ingrida, gerklę lyg anksčiau minėjai... O bažnyčioj su kauke buvai?
Jei aš būčiau tu, tai bent jau po bažnyčias nevaikščiočiau biggrin.gif

Skalbiu užuolaidas, iš vidaus langus pasivalau. Siaubingas darbas. O ir šiaip namai apšnerkšti. Bet tas valymas, šveitimas, o jau spintelių ir stalčių perkraustymas yra kažkas baisaus man unsure.gif

Sekmadienį mus mama pavaišins, dar gal ką ir duos parsivežt, o kai mes paėsti mėgstam, tai vat ir nieko negaminsiu pirmadieniui, bo vis tiek viską suėsim biggrin.gif O visai jei rimtai, tai koks dar gaminimas dviems - normalūs pietūs ir tiek, o vakarienei kas nuo pietų liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 05, 12:57)
Bet tas valymas, šveitimas, o jau spintelių ir stalčių perkraustymas yra kažkas baisaus man unsure.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif

Aš irgi kažkaip nebaisiai Velykoms ruošiuosi. Norėjau panetone iškepti, nusprendžiau, kad tingiu smile.gif Sekmadienį pas tėvus būsim, ten bus be proto pripirkta (ruošt tai jau vistiek teks man, niekur nedingsiu), pirmadieniui mb turbūt tradiciškai liežuvius virs smile.gif
Tai man svarbiausia šampės nusipirkt. Ir šokolado )))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 05, 14:32)
Tai man svarbiausia šampės nusipirkt. Ir šokolado )))

Man vyno biggrin.gif
Rekomenduok kokį pagerintą šventinį šokoladą, tik ne juodą. O tai galvoju, kad reiks keksiukų kept - ir miltus panaudosiu, ir mamai tiks - ana visokių tortinių, su pertepimais reikalų nemėgsta. Tik reiks daug kept, kad pirmadieniui kažkaip dar liktų lotuliukas.gif
Atsakyti