Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 04 04, 11:41)
Tai ką tu ten darei??  bigsmile.gif
Papildyta:
Luety, čia iš jūsų vietovės foto? Į Nidą panašu smile.gif

Nemacius Nidoj tokiu krantu biggrin.gif biggrin.gif Pas mus cia taip tik .
MB isplove siltnami,o kiek isnest visko reikejo,visi vazonai su pelargonijom,braskiu sesi loviai,taip vazonu,iskasiau salotas rukola,persodinu i lauka.Prisejauau sparaginiu,ciobrelio,baziliko,dar geliu kazkokiu misini,burokus pasejau.Jei ryt oras leis,sodinsiu dali pomidoru jau i lysve.Fb maciau jau viena Lt pasodinus i siltnami.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 04, 15:54)
Nemacius Nidoj tokiu krantu  biggrin.gif  biggrin.gif

Yr iš vieno kampo panašumas. Ieškojau ieškojau fotkės, neradau. Nors tikrai esu fotkinus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif
Kaip pačios sveikata ? Sloga nepagavo ?
Mukute ruošiesi Velykoms?
Kadangi aš jau paskutinė , už manęs nieko nėra... reikia pagalvoti ką čia skanaus pagaminti , ir su švabra per namus prabėgti:) Vaikai tikrai užsuks ... Mes nesam ėdrūs , tai daug nereikia .
Sunkiausia ne pagaminti , o sugalvoti ką pagaminti bigsmile.gif
Nuotrauka man į Nida nepanaši ... Nei augalai nei kalnai tokie .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 balandžio 2023 - 09:06
Labos smile.gif
Išlendu biggrin.gif
Į Nidą nepanašu...nebent labai kažkas tolimo Juodkrantėje...bet net suabejočiau ax.gif
O aš ką turiu užsakymą tortui Napoleonas, teks gaminti, o visą kitą mamukas wub.gif šiemet trept kojele ir vsio, net košelenos neleidžia knibinėti o jau nėra ką kalbėti apie bulkas biggrin.gif Na žodžiu šiemet kaip ir rami...na su tortu vazonės bus, ale ne pirmas rozas, dar kiaušiai ir uoj sviesto avinukas čia jau mano pareiga, ačiū die nors tiek. Dusia ėdrūs neėdrūs vis tiek kalnai bus maisto...čia kitaip nebus ...mamukas wub.gif
O galvoti pas mumi nėra ką karta iš kartos tas pat ...mama puoselėtoja tikra šeimos tradicijų, tai bus košelena, virtas leižuvis su krienais, šonininės vyniotinis, rūkytas virtas kumpis, kumpis keptas špikiuotas lašiniais, kepta višta ( čia jau anūkei), bulkos, krienai raudoni ir balti, bulkos, balta mišrainė (žentui), margučiai, sviesto avinukas ...ir viskas namuose gaminta...vo tep toks mamukas wub.gif Ir pasakyk jai mažiau ...nu nieko čia daug nėra, ką čia nesamones šneki kur čia daug blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 balandžio 2023 - 09:45
Muka , na ir šaunuolė Tavo mama 4u.gif
Aš kepsiu bobą smile.gif Kad ir išmesti gabalą teks. Miltų reiktu nusipirkti , nėra namuose smile.gif
Dukra sakė pagaminti zrazų , jai Velykų valgis .
Tradicija gal ir turim - pasivaikščioti Pažaisyje ... Jei oras normalus .
Maisto pas mane su kiekvienais metais vis mažėja... Ir taip gerai valgom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 05, 09:05)
Nuotrauka man į Nida nepanaši ... Nei augalai nei kalnai tokie .
Gražios dienos  4u.gif

Augalai ne, bet kraštovaizdis bent man Parnidžio kopą primena smile.gif atknisau seną foto, bet kokybė screenshoto aišku bus visai š..

Atsakyti
Saintlina, palmių nėra Tavo nuotraukoje smile.gif Ir kalvos menkos tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 05, 12:04)
Augalai ne, bet kraštovaizdis bent man Parnidžio kopą primena smile.gif  atknisau seną foto, bet kokybė screenshoto aišku bus visai š..

jazau kaip noriu į Nidą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 04 05, 09:43)
vo tep toks mamukas  wub.gif Ir pasakyk jai mažiau ...nu nieko čia daug nėra, ką čia nesamones šneki kur čia daug  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

akurat kaip pas mus biggrin.gif Na lygiai tas pats - kur čia daug??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 05, 12:10)
akurat kaip pas mus  biggrin.gif Na lygiai tas pats - kur čia daug???  biggrin.gif

jo visai nedaug, dar plius raukšlę įmeta, jeigu nepaimi namo nieko ... bulka, košelenos bliūdas puse vyniotinio...na juk suvalgysite blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 05, 10:08)
Saintlina, palmių nėra Tavo nuotraukoje smile.gif Ir kalvos menkos  tongue.gif  wub.gif

Palmes galiu sufotošopint, jei reik biggrin.gif
Aš gi ir nesakiau, kad kopija vietovės, bet asociacijos man kyla smile.gif

ir išvis, kada Nidoj buvot, jei jokių panašumų neįžvelgiat??? Gal nuo to laiko jau ir palmės užaugo? biggrin.gif
Atsakyti