Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kvepalus aš mėgstu ir naudoju praktiškai visada iš namų išeidama smile.gif mano gyvenimo kvepalai Guerlain Shamps Elysess. Tik kad kvepalų neberandu, liko tik tualetinis vanduo, ir tai retai atsiranda. Kai tų nėr, tada Dior J'Adore. Daugiau kol kas nieks neprilipo. Vyrui liepiau nebedovanot kitokių, nes nuperka ką kokia konsultantė rekomenduoja kaip 'panašius', o ten viaukt būna.
Ir išvis kvepalai toks individualus dalykas.. pas mus darbe iš nuomininkų toks vyrukas dabar pakeitė kvepalus - na tokio šlykštumo tas kvapas koridoriuj pradvelkia.. Mūsų dirikė, jei jis ateina, po to visus langus atsidaro iškart )) o bet žmogui reiškia jis 'skanus' atrodo, jei naudoja.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Vilniuj sninga smile.gif net mašinos po langais jau apsnigtos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 balandžio 2023 - 08:24

Labas rytas   :4u:  vakar parlekiau su saule namo, dangus giedras nei debeselio  :wub:

blynu pakepiau lietiniu, greit suvyniojau - super vakarienei buvo dar siandien galesim pavalgyt nes ofise vel dirbu tai jau nebus jegu kazka daryt kai dvi dienas is eiles vazinet   :rolleyes: bet dabar ramu bus iki kito antradienio 

Atsakyti
Labas rytas,

uzjauciu Vilniecius.Pas mus saulyte sviecia,9 silumos,bet saltas vejelis rytu,siaures rytu.Idienojus nera saltas toks,kaip ryte.
Siandien reikia dar nuvaziuot i soda,vienas tarplysvis liko sutvarkyt,vakar jegu nebeturejau.But gerai siltnami isplaut is vidaus,turiu ta sluota su vandens slanga,nu bet toks saltas vanduo,tekes ant galvos,o jei isplauciau,galeciau sodint pomidorus,jau silta,o jie vargsta.MB atsisako plaut,sake bijo susirgt. ax.gif ot balvonas,liepia palaukt siltesniu oru,bet pomidorai nelaukia,virsuneles nori lenktis nuo to agro,o be agro kazkaip neramu palikt nakciai,nes naktys saltos.Nu matysim kap cia darysimO pas mus taip:

vartotojo įkelta nuotrauka
Brolis idejo video,pakauneje sode sedi,prisnige ir dar sninga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 balandžio 2023 - 09:37
Labos,
Baigiant kvepalų temą tai man labai nepatinka visi rytietiški sunkūs kvapai . Kažkada keliavom per Europą , kai naujieji europiečiai grįžinėjo po vasaros atostogų su vaikais ir žmonomis... Po jų užeiti į degalinės tuoletą man būdavo baisu - labai stiprūs ir sunkūs kvepalai ar ką ten jos naudoja... Brr

Sninga ir Kaune. Negražai , nebūna gražiaus sniego balandžio mėnesį.

Saintlina, kur tokią šnekutę mano giminaitę sutikai ? biggrin.gif MB mane vis vovere vadina. Aš greitų apsukų, kol jis sugalvoja , aš jau padarau smile.gif Ir ramiai miegu tik kaip drevė riešutų pilna biggrin.gif
Vakar atvažavo tie kojiniai siūlai . Minkšti, nepasakysi , kad lino yra... O jau spalvą pasirinkau mergaitišką, visai ne pagal save bigsmile.gif Bet graži ! Per velykas gal pasibandysiu , dabar noriu pabaigti rankovę dukros megztuko .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 04, 09:51)
Saintlina, kur tokią  šnekutę mano giminaitę sutikai ?  biggrin.gif 

prie namų miškelyje smile.gif žmonės joms vis riešutų padeda, tai ateina pasivaišinti į tuos namukus. Labai susinervino, kad stovėjau ir stebėjau )) ir ne visai šalia buvau, tik vaizdą pritraukiau filmuodama, bet vis tiek tiek čeksėjo, tiek gasdino, paskui galutinai supyko ir nuliuoksėjo į pušį smile.gif paskui nunešiau riešutų atsiprašymui ))
Šiaip jų ten bent keturios yra, bet kai liuoksi medžiais, nesigauna nufilmuoti.
Mano sūnelį kažkada jos riešutais apmėtė, kai fotografuoti bandė smile.gif
Atsakyti
Pietus isvirti,kad rastume gryze,isalke,vaziuojam i soda.Saule graziai sviecia,uzunksmyje sildo
vejas saltas.Nu bet judant nieko tokio.MB lyg tais pasiraso,kad isplaut siltnami is vidaus. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žiema žiema,
Snaigės veidą bučiuoja...
biggrin.gif
Aš po edukacijos vaikų darželyje. Jaučiuosi, lyg būčiau griovius kasusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 04, 12:02)
Aš po edukacijos vaikų darželyje. Jaučiuosi, lyg būčiau griovius kasusi biggrin.gif

Tai ką tu ten darei?? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 04 04, 09:27)

Luety, čia iš jūsų vietovės foto? Į Nidą panašu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 04, 13:41)
Tai ką tu ten darei??  bigsmile.gif

Ką ką - pinigus uždirbinėjau biggrin.gif
Žinai, kur pažiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti

Ką ką - pinigus uždirbinėjau biggrin.gif
Žinai, kur pažiūrėt mirksiukas.gif

Kokiom čia edukacijom užsiimi?

Aš Snd irgi kaip griovius kasus, blogai miegojau, paskui sunkiai keliausi, o paskui dar vampyrai visą dieną ėjo ir kraują gėrė 🤣

Atsakyti