Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 04 02, 12:35)
Tai va, nuejo apsikirpt, kazkoks zioplys papuole, nepaziurejo kas ant masineles ir skust pradejo tai nepriprantu vis dar</p>

Laba ryta,

Tai ji nuskuto plikai?Nu kaip man negrazu.Sunus jau turejo atsiaugines,dabar vel nusiskuto.Man tai baisu,panasu i chuliganus,retam kuriam tinka plika galva.

QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 02, 12:58)
4u.gif 
wub.gif 
Mokausi būti maloni rolleyes.gif  biggrin.gif

Ir dar kartelį
4u.gif 
wub.gif

biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif ir as mokinuosi.

QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 04 03, 08:24)
<p><strong></strong>Labas rytas  4u.gif Salta... ryte masinos langas apsales buvo  hmm.gif kur pavasaris?? ax.gif  doh.gif</p><p></p><p>Keliausi siandien i darba, aisku visa nama kartu pakeliau   mersas kaip visada su savo nesamonem... vaziuojant ismete, kad reik oil kieki sumazint. Atvaziavau, uzgesinau varikli, vel isijungus rodo kad viskas ok, kiekis koks ir turi but  </p><p></p><p>Ai pirkau kvepalus, sese parode kai buvau pas ja, pardei pauostinejom, ant rankos pasipurskiau, kaip man skaniai kvepejo    nusipirkau maziuka pabandymui ir pasilepinimui   Replica Bubble bath  4u.gif</p><p></p><p>Vilniaus sositine raudoni kokie skanuus, dar griliaziniai labai patinka, bet plombas baisu issilauzyt  rolleyes.gif  biggrin.gif </p><p></p><p>Visoms grazios savaites  </p>

Pasibaige mano bobutiniai Chanel5,gavau dovanu ir visai ne tas.Nesuprasciau,jei nebutu mano mylimukai,bet si syk visai kitas kvapas.Taip,kad ir parfumerijos pramone issigime.Pirkta specializuotoj parfumu pardej,ne ant gatves. ax.gif
Ingridos mamukui sveikatos juras,o ir tau paciai.
Miokarditai turi kilme,ypac dabar. 4u.gif

Norejau issiust zinute su paliktais visais smailikais Kavasucitrina atsaymo poste,bet SM neleidzia.Nebut supermama.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 03, 11:19)
Norejau issiust zinute su paliktais visais smailikais Kavasucitrina atsaymo poste,bet SM neleidzia.Nebut supermama.

Jo jo - kad nebūtumėm perdaug malonios biggrin.gif
Nu arba pernelyg bjaurios bash.gif box.gif gun_bandana.gif gun_smilie.gif
bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vieni myliausiu kvepalų yra Gucci Rush. Bet ten kaip ir tuoletinis vanduo skaitosi , 50 ml... Nejaučiu , vadinasi man tinka .
Dar Blac Opium neblogi .
Kovidas vienus kvepalus man iškreipė. Buvo labai skanūs - po kovido šlykštūs. Jau nepamenu pavadinimo , buvau gavusi kuponą ir išsirinusi mažytę pakuotę. Nors uoslė nebuvo dingusi ... Vis tiek kažkurie receptoriai matyt dingo .

Atsakyti

Chanel 5 visai ne mano kvapas. Toks labai jau old school'inis.

Dusia, kovidas ir man su uosle kažką negero padirbo. Atvažiavus Sesė buvo, atidaviau keletą kvepalų, nes žinau, kad nesikvepinsiu, - nekvepia, erzina.

Sirgau pavasarį, tai testai rodė, o va rudenį testai nerodė, bet simptomai atitiko, o dar kai uoslė fintus krėst pradėjo, tai kaip ir aišku. Man kvapas nedingo, bet ypatingai nusilpęs buvo, o galų gale - vyras šalia valgydavo, man kvapas ateidavo tik jam bebaigiant valgyt. Iki to pasižymėjau ypatingai jautria uosle. Uoslė atsistatė, bet nebe tokia aštri, šiek tiek pasikeitė mėgiami, erzinantys kvapai.

Va dabar gretimam kambary girdžiu, kad valgo, o ką - negaliu pasakyt. Anksčiau viską bute užuosdavau ir turėjau gerą atmintį kvapams.

Dusia, iš taviškių man Black Opium klasikiniai taip pat skanūs, o va Rush - pirmieji man per sunkūs, o antrieji ne mano derinys.

Atsakyti
Mudu kai dažnai keliaujam tai labai smagu išbandyti kvepalus aerouoste ... Mb su prastoka uosle , tai vis liepia man testuoti, ar gerai jis man kvepia su tais kvepalais biggrin.gif
Chanel 5 irgi ne mano , jaučiu ilgai kvapą ima varginti . Sako jei po pusvaladžio pats nebejauti - tada kvepalai tinka .
Mano kvapas Rush. Gucci rush 2 iš bėdos galiu vasara pasikvėpinti , bet ne mano kvapas .
Uoslė nepablogėjo mano po kovido , o galėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nebūčiau visai nieko pajautusi jei ne tie kvepaliukai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 balandžio 2023 - 11:38

Luety - nu ne visai plikai bet nu laaaabai trumpai, tikrai kaip banditas atrodo, tikiuosi greit ataugs!

gucci rush mamos mano kvapas kazkada buvo. Geri klasika tokie  :wub: man jomalone skanus beveik visi apart roziu kvapo  :D dar byredo megeja. Dior hypnotic poison arba madmosele  :wub: 

Ai dar pasiskust galiu, vakar tvarkiausi spinta - iskalbiau savo white compamy cashmyro kostiumeli, nu ir nugaroj nuejo skylem bent per 4 vietas   :cry2: toks pukelis minkstas lengvas, bet jauciu, kad siulas per plonas, grynai sutruko vietom ir pasileido. Susiuvau aisku, galvoju bent su liemene kokia panesiosiu, blogiausiu atveju bus po namus. Kelnes va biski storesnes viskas ok. O virsus   :(   :(​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 03, 09:43)
Mano vieni myliausiu kvepalų  yra Gucci Rush. Bet ten kaip ir tuoletinis vanduo skaitosi , 50 ml... Nejaučiu , vadinasi man tinka .
Dar Blac Opium neblogi .
Kovidas vienus kvepalus man iškreipė. Buvo labai skanūs - po kovido šlykštūs. Jau nepamenu pavadinimo ,  buvau gavusi kuponą ir išsirinusi mažytę pakuotę. Nors uoslė nebuvo dingusi ... Vis tiek kažkurie receptoriai matyt dingo .

Kazkada MB prekiavo testeriais kvepalu,oi kokiu skaniu budavo.Nepamenu pavadinimo,tik as pasilikau labai daug kur mazuciai,mazuciai buteliukai.kada nors idesiu foto,kokiu formu yra.
Visumoj kvepalu kvapai issigime,mazai berasi originalo.Nebent pacioj France kokioj firminej pardej.Man Chanel 5 patikdavo del savo perejimu i kitus kvapus,dabar visai ne tas.Kazkada megau Opium,atrodo Kelvin Klain buvo,dabar ir buteliukas ne tas ir kvapas ne tas.
Prasiejau savo distancija,oras nuostabus,9 silumos,gamta pypia nuo pauksciu,varom i soda.
Papildyta:
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 04 03, 10:40)
<p>Luety - nu ne visai plikai bet nu laaaabai trumpai, tikrai kaip banditas atrodo, tikiuosi greit ataugs!</p><p></p><p>gucci rush mamos mano kvapas kazkada buvo. Geri klasika tokie  wub.gif man jomalone skanus beveik visi apart roziu kvapo  biggrin.gif dar byredo megeja. Dior hypnotic poison arba madmosele  wub.gif </p><p></p><p><span>Ai dar pasiskust galiu, vakar tvarkiausi spinta - iskalbiau savo white compamy cashmyro kostiumeli, nu ir nugaroj nuejo skylem bent per 4 vietas  </span> cry.gif<span> toks pukelis minkstas lengvas, bet jauciu, kad siulas per plonas, grynai sutruko vietom ir pasileido. Susiuvau aisku, galvoju bent su liemene kokia panesiosiu, blogiausiu atveju bus po namus. Kelnes va biski storesnes viskas ok. O virsus  </span> verysad.gif<span>  </span> verysad.gif<span>​ </span></p>

O gal cia kandziu darbas.As liemene radau pernai megzta,kur mohair,ten skyliu lyg susaudyta,kur kt siulas nieko.
Dior man irgi patiko kazkada. ax.gif 4u.gif
Atsakyti

O gal cia kandziu darbas.As liemene radau pernai megzta,kur mohair,ten skyliu lyg susaudyta,kur kt siulas nieko.
Dior man irgi patiko kazkada. ax.gif4u.gif

Tikiuosi, kad ne.. Kelnes salia buvo, jom nieko, bet jos net jauciasi, kad is siek tiek stambesnio siulo.  :4u:

Atsakyti
Prieš 40 metų,turėjau kavalierių,dvidešimtmečio proga climat padovanojo,tais laikais kvepalus.Oho koks kvapas buvo,po visų latviškų tais laikais. mirksiukas.gif Kažin dabar ar nepagedę būtų?
Patinka tik ne saldūs,vaikai žino mano skonį,tai vis parveža iš kur nors.Dabar marti iš Tenerifės parvežė,užskaitau tinka. mirksiukas.gif Jau jei kas netinka,mamai perdovanoju.
Vėjas baisus lauke dirbti,kepiniais užsiimu,dvigubą normą riešutėlių,rytoj grybukams bus diena.Gal į vakarą pagerės oras,tujoms ,šiluogėms supilsiu trašas.Skalbiniai už tai puikiai vėjyje džiūna. wub.gif
Atsakyti
MsuM, megztuko gaila... nelabai žinau kas tas yra, bet žodis kašmyras wub.gif viską apima.

PS kadangi gyvenimas persirito į antrą pusę , tai šiuo metu nieko netaupau - nei kvapo , nei indų, nei maisto smile.gif
Neliko pas mane supratimo - svečiams, išėjimui į žmonės, šventėms biggrin.gif Kada noriu tada graži tongue.gif
Atsakyti

MsuM, megztuko gaila... nelabai žinau kas tas yra, bet žodis kašmyras wub.gifviską apima.

PS kadangi gyvenimas persirito į antrą pusę , tai šiuo metu nieko netaupau - nei kvapo , nei indų, nei maisto smile.gif
Neliko pas mane supratimo - svečiams, išėjimui į žmonės, šventėms biggrin.gifKada noriu tada graži tongue.gif

Susiuvau, nugaroj nemato niekas vistiek  :lol:  :irnesakyk:

Atsakyti

Dusia, aš dar indus kai kada turiu "išeiginius" :), kuriuos būtų gaila sudaužyt. Jie daugiausiai turi sentimentalią vertę.

O kvepalai man tiesiog pagal nuotaiką, aš sunkių pradėjau nemėgt, nors maniškiai Guerlain L'instant magic (pudriniai, migdolo kvapo) gali pasirodyt sunkūs, dar Jimmy Choo Flash tokie kitokie, lyg smilkalų kvapo turi poskonį. O kiti gėliniai, lengvesni, dar pipirų kvapą mėgstu.

Atsakyti