QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 03, 09:43)
Mano vieni myliausiu kvepalų yra Gucci Rush. Bet ten kaip ir tuoletinis vanduo skaitosi , 50 ml... Nejaučiu , vadinasi man tinka .
Dar Blac Opium neblogi .
Kovidas vienus kvepalus man iškreipė. Buvo labai skanūs - po kovido šlykštūs. Jau nepamenu pavadinimo , buvau gavusi kuponą ir išsirinusi mažytę pakuotę. Nors uoslė nebuvo dingusi ... Vis tiek kažkurie receptoriai matyt dingo .
Kazkada MB prekiavo testeriais kvepalu,oi kokiu skaniu budavo.Nepamenu pavadinimo,tik as pasilikau labai daug kur mazuciai,mazuciai buteliukai.kada nors idesiu foto,kokiu formu yra.
Visumoj kvepalu kvapai issigime,mazai berasi originalo.Nebent pacioj France kokioj firminej pardej.Man Chanel 5 patikdavo del savo perejimu i kitus kvapus,dabar visai ne tas.Kazkada megau Opium,atrodo Kelvin Klain buvo,dabar ir buteliukas ne tas ir kvapas ne tas.
Prasiejau savo distancija,oras nuostabus,9 silumos,gamta pypia nuo pauksciu,varom i soda.
Papildyta:
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 04 03, 10:40)
<p>Luety - nu ne visai plikai bet nu laaaabai trumpai, tikrai kaip banditas atrodo, tikiuosi greit ataugs!</p><p></p><p>gucci rush mamos mano kvapas kazkada buvo. Geri klasika tokie
man jomalone skanus beveik visi apart roziu kvapo
dar byredo megeja. Dior hypnotic poison arba madmosele
</p><p></p><p><span>Ai dar pasiskust galiu, vakar tvarkiausi spinta - iskalbiau savo white compamy cashmyro kostiumeli, nu ir nugaroj nuejo skylem bent per 4 vietas </span>
<span> toks pukelis minkstas lengvas, bet jauciu, kad siulas per plonas, grynai sutruko vietom ir pasileido. Susiuvau aisku, galvoju bent su liemene kokia panesiosiu, blogiausiu atveju bus po namus. Kelnes va biski storesnes viskas ok. O virsus </span>
<span> </span>
<span> </span></p>
O gal cia kandziu darbas.As liemene radau pernai megzta,kur mohair,ten skyliu lyg susaudyta,kur kt siulas nieko.
Dior man irgi patiko kazkada.